Bravo, odliično zapažanje. Mada bih ja rekao da se vraća Seria A, ali nikad ono kraj 90 i poščetak 2000tih. Ali sad je lijepo gledat Seria A za nas calcio romantičare. Milan ponovo dobar, Juve, Inter. Roma i Lacio bi mogli više. Fali mi jača Parma, ali lijepo ih je gledat. Bješe to 7 sestara u Calcio. Napoli tad bio slab sad daje šmek i Atalanta, Sasuolo igra lijepo. Fali Kjevo i Verona, Perudja, Salernitana pa i Palermo. Stariji ljubitelji Seria A znaju o čemu pišem. Možemo se podsjetit malo toga.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Milan masakriran povredama, protiv lacia ce biti bas nezgodno.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Juventus i Inter su sigurni kao prve 2. ekipe, Lacio kad dobije Milana ukljucuje se da bude treci i onda ostaje da Napoli doda gas i bude cetvrti jer Roma ne moze da dobija s 3 stopera. Ali De Laurentis je bolesnik i s Milikom bi sad imao 5 bodova vise, ali sujeta ga masakrira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mec Juve-Napoli ce se ipak igrati, usvojena zalba.
Sprdnja od italijanskog saveza.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Kakva je prevara ovaj Milenkovic, ima noge labave kao zenica. Zamisli kad te Ronaldo dribla. Kako ce neko zaplakat kad ga plati 30-40 miliona a momak je kApacitet za Partizan i nista vise
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sto cini Pirlo, vadi Moratu ubaca Bernardeskija.. ja ne znam kako je ovaj igrac jos u Juve
Konačno kažnjeni juventini adekvatno i poraz koji je davno trebao da stigne
ACM jedini neporaženi u ligi petica, barem na 24h
Sto je najgore, Bernardeski je dobar igrac koji samo treba da ode iz Juventusa da bi ti pokazao jer za reprezentaciju briljira. A Juventus placa inacenje prema Dibali, drugi najbolji igrac lige nikako ne smije da sjedi na klupi
Last edited by Tripleta; 22-12-20 at 21:39.
A i Pirlo kao trener ne cuje se pored klupe, da ako ga smijene pa neka uci uz nekog iskusnog..
Nije ovde Pirlo nista kriv, kao sto nije bio ni Sari, a najmanje Alegri.
Gledaj ti profil igraca koji oni dovode, pa uporedis to sa ekipama koje osvajaju LS i igraju pravi napadacki fudbal, pogledaj ti koliko smlatina ima u ovoj ekipi.
Evo najnoviji primjer je ovaj Kulusevski, dao je momak neke golove tamo u Parmi i to je super ali meni je dovoljno da vidim kako on prima loptu i kako se krece sa loptom u nogama da znam da nikad nece biti ozbiljan igrac.
Da se ne vracamo na Kardif cuveni, ali kad to onako neko pojede u finalu LS i ti ne vidis tu kakav profil igraca ti fali ja ne znam, ali neka je tu trener da vazda bude kriv.
Sto rece neko gore bez Ronalda ova ekipa je van top 4.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Sto jes, jes. Onaj Berardi zasluzuje veliki klub a kao deklarisani navijac Intera zakljucak se sam namece. Samo dok je Konte tu on nece dolazit jer Antonio ne trpi krila kao i igrace koji znaju s loptom i imaju tehniku
Ne gledah nocas bez malo nešto,ali ono sto gledah ove sezone kvadrado im je jedan od najboljih igrača
Kvadrado i Danilo
Sutra odosmo na +9 lopovima. Komšije ne shvatam ozbiljno, do kraja ce da se bore za ligu sampiona.⚫️
Dosta se ođe zaključuje posle 12-13 kola, kako kome, to je tek trećina šampionata, moNci, polakote.
Oporaviće se Juve.
A mi milanezi smo paljevine stare, a zaboravljamo da nam je Konte trener i da ovi drugi imaju jednog spica koji je povrijedjen i Romanjolija najvecu stopersku kesu ever
Druže, ovaj Milan masakriran, je još uvijek prvi. A u januar će se Milan dobro pojačat. Tako da ćre igrački bitna nivou Juvea iI Intera. Slažem se za Romanjolija. Ali ako si gledao protiv Sasuola onda si trebao da vidiš da je bio dobar, a biće on još bolji. Ipak je on reprezentativac i klasa. I nemojte odbacivat Juventus nikako. A i Napoli je tu. A Inter ako ode Lukaku, neću da komentarišem. Toliko
najurise dijega kostu,legao bi milanu kao budali samar.bilo bi napeto u svlacionici pola godine ali dao bi u italiji bar 15 golova za polusezonu a ibra kad se vrati moze malo nazad da igra i da ima lopte za obojicu...
Mislim da Milan ima drugačije planove. Da ćre krilo bit Depaj, ističe mu ugovor na leto a sad je dosta povoljna cijena. Tskodje Gomeš iz Atalante pojačava konkutenciju na sredini, koštaće Milan oko 15 mil, te pare je Atalanta dužnu Milanu za Kaldaru. U odbranu Milenković će bit teško dovest Milenkovića, a Simakan je već dogovoren. Mada Kalulu igra dobro. Tako da bi u napad trebao Jović ili Žiru. S ovih nekoliko igrača Milan će imat paklen tim. I ravnopravno bit kandidat za skudeto.
@dr sabo Manje maštanja.
Doći će Simakan i eventualno neki špic i to je to.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne maštam ja, nijesam dijete. Pišem ono što pišu Italijanski novinari.a Longo ne piše uprazno
Samo naklapanja novinara.
Depaj neće doći , Milenković neće doći (pogotovo nakon slučaja Rebić) , Kabak neće doći , Gomez neće doći.
Samo Simakan i možda neki špic.
I valjda imaju dogovor sa Tovanom za ljeto.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks