Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Izgleda Tuzi vise nijesu u CG, presle su nedje drugo.
Simovic na aparate
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da ja znam mi trenutno nemamo letove ka Londonu?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vele da nemamo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Doc' ce nama Dragi neki Londonac...s ruchka iz Skadra.
...
Osim lakšeg širenja, u čemu se još razlikuje taj novi soj od postojećeg?
Izgleda da su djeca podložnija infekcijama, što je katastrofa.
https://www.vijesti.me/svijet/globus...j-koronavirusa
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Primijetio sam da se ne ažurira redovno stanje hospitalizovanih, trenutno oboljelih i oporavljenih na www.coronainfocg.me
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ja koliko sam shvatio, njima se svakodnevno pišu maksimalne kazne ali se lokala ne može zatvoriti jer ne postoji takva uredba koja bi to dozvolila. Zašto se ne uredi to?
E da Nuhodžićev mali to drži![]()
25.12.2020 nema međugradske vožnje čitav dan?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ovo je pozdano.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Ovdje samo jedna ispravka treba. Tj 8jan nema kafana
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Badnji dan
nothing comes from violence and nothing ever could
pisi se kazne na pravno lice...oni ugase jedno pa otvore drugo. generalno moze svima da se stane na kraj ali to nikoga ne interesuje. Kod mene u zgradi je lokal dje su dnevne zurke i ima po 40 ljudi u isto toliko kvadrata. Komunalna i policija nista...ne interesuje ih.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa meni to smeta i zamjeram žestoko i ovom ažuriranom NKT-u što ne radi nešto po tom pitanju. Jer ovo što ti bolidi rade, anulira svaki napor i svaku mjeru koja se uvede. Mogu kafići radit, kao i dostina što radi ali ovo je za zatvorčinu.
Na kraj ispade da narod ispašta da bi nekolicina pravila i uživala u dnevne žurke. Nema te svijesti, da ti svojom žrtvom, žrtvom svog kretanja i nekih sloboda radiš u korist višeg cilja. A onda ti dođe ovako neko i sprda ti se sa glavom i zloupotrebljava tvoju "žrtvu".
U ozbiljno društvo ovo ne bi nikad moglo.
Je li ko postavio od novinara pitanje ovima iz NKT za ovaj problem i konkretno naveo tih nekoliko kafića, da se javno adresira to i sanira?
šest osoba za stolom u kafiću. prolazi komunalna, vidi to i samo se smije i ništa. i onda treba meni ili bilo kome da zabrane da 30.12 odem van grada? svi u gradu znaju đe su žurke subotom i nedeljom i niko ništa. istu stvar rade kao i NKT
EDIT - evo ovdje će biti pres Ministrastva zdravlja, u 15h počinje
Last edited by outline; 22-12-20 at 13:50.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja koliko se sjecam, cini mi se da se NK komunalna ogradjivala od toga kad su ih prozivali da ih nidje nema, u fazonu: nije u njihovoj nadleznosti kontrola postovanja mjera?
A nije ovo problem nikakvig koordinacionog a ni strucnog tijela.
Ovo je problem institucija koje to sprovode. Sto ne znamo je li komunalna, UP ili sluzba za inspekcijski nadzor.
Doneses mjere i kazes ko je zaduzen za sprovodjenje. Ako treba zakon da se amandmanima hitno donese, sazovi skupstinu. Imas vecinu.
Ili mozes ko prethodnici uredbama. Pa ne moze da ti bude odgovor kao sefu komunalne u niksic "ja dok sam bio u NKT mi smo radili, a sad to nije nas posao kako nismo tamo".
Pa da nece doktori da sprovode zakon. Budalastina koju treba sasjeci u roku od odmah. Kazna za nepostovanje mjera privremeno zatvaranje objekta na 10 dana, mjere sprovode komunalna policija i UP.
A ne ovo dje ne znas sta je po zakonu, a dje prave problem dps kadrovi "po dubini" da ovi ispadnu nesposobni
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 22-12-20 at 14:21.
Vidjeces koje ce zurle bit po stanovima i kucama. I sto je najbolje, ne mozes im nista.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks