Cao cao... Zakunjah sinoć sa đecom rano pa tek sad pišem...
Hvala svima na komentarima, bio sam totalni autsajder na početku teme ali se izčupah...
Temu zadaje moja ljepša polovina - Ruke... Od Darka Rundeka... ;-) Be creative...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da mi je znati šta si sinoć sanjao kada si ovo smislio
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Tako je.Kad neko predloži temu:"ja i kumara u bordelu" e to će biti interesantno... i naravno neću učestvovati
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Benu je zena golman, sve mu braniBene milo mi je da ima muskaraca koji kontaju da ljepše polovine imaju bolji osjećaj i da ih ČEŠĆE treba poslušati...imaš moju podršku ovo prvo je bila šala...
p.s. da se zna svi ovi (čitaj mexiko i ostali) su veći papučari od tebe koji priznaješNe pitaj me kako znam
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da ne idemo u off, samo sam iskren... Niti se ustrucavam, niti mislim da nedje grijesim... Valjda osjecaj neizmjerne srece govori da sam u pravu...
Nego, ocekujem mocne, izrazajne fotke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Očekuje, veli, moćne izražajne fotke a topika ni na vidiku. Ponedjekjak, 15:50.
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
Kako nije, pobjednik otvara novi topik.
Sent from my Huawei P30
Kako smo svi "off topic" ponedjeljkom![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sad ce zvoncica samo da onaj ledeni vulkan napravi
nothing comes from violence and nothing ever could
Jos nema teme?
Urte sad... Hvala @starwalker
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svaka cast na pobjedi i ostalim ucesnicima na ucescu, nadam se da cu biti ucesnik u ovoj novoj temi.
Izvinjavam se narode, ja danas nemam kad, u trci nekoj, ali nadam se da cu uspjeti neke lijepe vrijedne ruke da uhvatim!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Cestitke, Ben Dover, dobra ideja i realizacija
Ne znam... nije mi za sad inspirativna tema, nemam pri sebi ni babu ni bebu da odradim najcesci vid te fotografije, ili one staracke izbrazdane ruke ( u B&W, naravno) , ili one majusne neodoljive djecije, tako da ce se bas morat raditi na kreativnosti...
Dje si NoLimite, ne bi te jos od onog zutog ficka, zabrinuh se da si nas napustio
Kad vidjeh sto se radi i na koji nacin i zbog cega, onda me i nije neka pretjerana volja.
Jasno, sve je to malo pokvarilo utisak, a li ne i draz ucestvovanja, makar meni.
Ne opterecujem se previse "plasmanom" ili prvim mjestom, bitno mi je da sam licno zadovoljan postignutim, mada stoji da je svakome milo vidjeti da mu rad nailazi na odobravanje. Svi smo mi ovdje amateri i ucimo usput, malo kroz svoje eksperimente, malo od drugih.
Poseban mi je uzitak kad me neko na temi iznenadi svojim radom, nekim originalnim pristupom, svojom posebnom estetikom ili cak svojim napretkom. Zato je dobro da nas ima sve vise, a ne da se i dosadasnji ucesnici demoralisu i osipaju. Iskreno, bi mi milo kad vidjeh da ces ucestvovati![]()
Ma naravno, sve ti stoji i svi mi od samog pocetka govorimo da je dobro sto nas je sve vise i da se ukljuce novi clanovi. Igrat cemo se i dalje a o plasmanu i svemu tome ne bih komentarisao jer zaista vjerujem da nam je to najmanje bitno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks