ne, tada sam imao mastercard premium hipotekarne banke i sa njom sam kupio.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
E vala cu sjutra svratiti da uzmem nesto
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Naručuje li sad ko dje online CD-ove i odakle? Ovo zbog korone pola sajtova ne radu dostavu za nas.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
base.com, najbolji
Koju si drzavu stavio kao adresu?Kad nas nema...
Last edited by Randy Orton; 24-12-20 at 07:47.
Odavno nisam kupovao i vidim sad da su nas izgleda skinuli sa liste ali meni i dalje u accountu stoji kako treba.
![]()
Skinuli su nas prije 2 mjeseca, sve zemlje van EEA- evropske ekonomske oblasti.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Don Danilo; 24-12-20 at 08:34.
do Telemaha je, njihovi korisnici mogu da igraju FIFU samo izmedju sebe. Sa NBA ne postoji taj problem, ne znam za ostale igrice.
Svi ostali mogu da igraju (telenor/ telekom, mtel/ telenor, telekom/ mtel) izmedju sebe, ali Telemah ne. Zvao i prijavio, ali nikad nijesu rijesili.
Sinoc sam poslije grmljavine imao problem sa tv_om, i danas sam zamijenio plocu na tv, i prikacio sam ps4pro, i kad ga upalim, prepoznaje input, ali slike nema. Je li neko imao slican problem, i eventualno neke sugestije ?
- vec sam probao razlicite hdmi kablove
- u safe mode ne mogu da udjem
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hdmi crkao
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
068805296 Budo majstor za sony.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nisam prije kupovao ps+ preko cdkeysa. Ima US PS+ godišnji za oko 25€. Kako to funkcioniše? Već mi je nalog na US to znači i konzola da mi je podešena? Samo kupim preko cdkeysa kad stigne kod redimujem i sve ok,ili ima još nešto?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks