Del Pjero: Zvao me je Mančester
Centarfor Juventusa Alesandro Del Pjero izjavio je da je tokom prethodnog leta odbio ponudu za prelazak u Mančester Junajted.
Menadžer "Crvenih đavola" Aleks Ferguson pokušao je da dovede zvezdu torinskog kluba nakon izbacivanja Juventusa u drugu ligu zbog nameštanja utakmica.
Ipak, Del Pjero je odlučio da ostane u klubu za koji je ove sezone odigrao neverovatnu 500. utakmicu u karijeri. On je takođe najbolji strelac Juventusa svih vremena.
"Sve je istina. Mogao sam da budem Crveni đavo. Predstavnici Mančester Junajteda su me kontaktirali tokom avgusta. U početku sam bio polaskan, ali ni u jednom trenutku nisam razmišljao o odlasku iz Juventusa", rekao je Del Pjero i dodao da posle 13 godina u torinskom klubu tamo želi i da završi karijeru.
ETO STO JE PRAVI SPORTISTA !!! JUVEEEE!

Reply With Quote
sledeci mjesec kad budem isao na derbi prvo sto cu uraditi jeste da cu kupiti dres zvezde sa natpisom burzanovic
AFP

:lolblue:
Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente saopštio je spisak od 22 fudbalera koji će tokom februara odraditi trodnevne pripreme u Kovilovu.
Ekipa Totenhema prvi je učesnik osmine finala kupa UEFA.
Čelni ljudi FK Crvena zvezda odbili su novu ponudu za napadača Milana purovića. Kako prenose beogradski mediji, crveno-beli su posle Selte koja je ponudila 2,5 miliona evra, odbili i najnoviju ponudu nekadašnjeg prvaka Evrope Portoa koji je za visokog centarfora Crvene zvezde spreman da izdvoji 3 miliona evra.
Trenutno vodeći klub Serije A Inter iz Milana dobio je poziv da pred disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Italije odgovara na optužbe da je falsifikovao dokumenta prilikom transfera golmana Simone Brunelija.
Na sednici Evropske fudbalske federacije izabran je novi predsednik. Lenarta Johansona je nasledio Francuz Mišel Platini. Očekivalo se da će Šveđanin nastaviti 17 godišnju vladavinu ali je bivši legendarni fudbaler tajnim glasanjem pobedio 27-23. Platini je verovatno dobio podršku manjih Saveza a njegov plan je da smanji dominaciju velikih liga pre svega u Ligi šampiona.
UEFA i FIFA pretio je sukob u slučaju pobede Johansona:
Legendarni francuski fudbaler Mišel Platini novi je predsednik UEFA.
uefa.com
Bookmarks