Page 18 of 497 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 426 to 450 of 12406

Thread: Korisnicki problemi sa T-COM internetom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ferarista View Post
    Da se ne shalimo, crno je da crnje tesko moze biti: 25 sesija za ovih nepunih 24h (vidi attach). Sad mene interesuje, zbog cega se ovo desava meni (i ostalima). Do vas kazete da nije. Linija mi je ispitana pri instalaciji ADSL-a, ispada da nije ni to. Ruter je povezan na stabilizator napona + APC UPS, nije ni to onda. Komp sigurno nije uzrok, sve je rock stable. Zalio sam se podrsci na tel, na private, nikad konkretnog odgovora, sem "bice ispitano / vidjecemo zasto vas niko nije kontaktirao / podsjeticemo kolege da pogledaju vas slucaj". ONDA ZASTO, OOOO ZASTO??? I dokle ovako? Evo sad treba da potpisem novi ugovor na 2 god, radi prekaska na jaci paket (pljacka, al dobro), a da li je za ovih skoro godinu i po iko dosao kod mene da vidi zasto ADSL steka? Nije! Al ste me odmah kontaktirali da treba doci da se potpise ugovor, velikodusno ponudivsi bilo koji termin do pocetka sledeceg mjeseca.

Ako sam malo oduzio, da skratim: zelim da nam navedete koji su to uzroci, koje ovdje pominjete: "prekidima/pucanjima sesije koji mogu biti izazvani i nekim drugim stvarima..." Ako ste toliko 10000% sigurni da nije do vas, da pokusamo mi sami da ih eliminisemo onda...
    Postovani,
    organizovace se ADSL intervencija od strane tehnickog osoblja. Molimo vas da posaljete mail podrsci sa osnovnim informacijama (broj telefona na kojem je prikacen ADSL prikljucak, kontakt tel.,...).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ali stvarno ti mislis da su onda oni krivi sto se tebe to izbrisalo......aahahahaha vrh ni ovo jos nijesam cula , vjerovatno da si komp. zbunila do te mjere da ti se to izbrisalo (nemoj me svhatit pogresno ali sto cu kad si me nasmijala)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes stavila mu je vaznu na ekran pa ga je zbunila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    Vec je napisano da prekidi nemaju nikakve dodirne tacke sa mogucim prekidima el.energije na strani T-Coma. Za ADSL opremu se koristi DC napajanje. Vec smo objasnili zbog cega nastaje problem.
    Sta je sa tenderom koji je bio vezano za UPS? Valjda ste vise trebali da ih stavite u pogon...
    Last edited by Podrska; 25-01-07 at 12:21.
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Pretpostavljamo da je bio sledeci problem

Ukoliko je Siemensov CPE, rjesenje problema -Reboot from Default Configuration-.
    Ne, nije bilo to. Jednostavna su kao da su izbrisana bila podešavanja za wan interfaces.(PPPoE , Bridged, VPI/VCI... ) Kad sam se ulogovala preko advanced configuration, većina je bila podešavanja kao izbrisana , a ja sam znala da treba da postoje unosi tu ( a samo su bile prazne strane )!
    Iz razloga što bi vjerovatno mislili da sam ja to namjerno brisala , nisam vas zvala. ( a i zbog toga , što uvjek ja sama problam da riješim problem, pa tek kad se uvjerim da ne mogu, zovem vas )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Za HelpDesk:

Koliko sam ja upucen, skoro ste nabavili UPS (ili nesto slicno) putem tendera. Ukoliko problem nije bio do nestanka elektricne energije sto ce vam novi UPS?

Ja vam vjerujem da nije problem sa strujom u server roomu, nego sa strujom kod korisnika ADSL usluge. Nemaju svi UPS, nestane struja, dodje stuja, svi pokusaju da se prijave u istom momentu i server za autorizaciju pukne. Onda mi zovemo 080080080, zalimo se, onda oni zovu nadleznog za server room, taj nadlezni resetuje server i mi se onda ponovo prijavimo.

Sto radite povodom ovoga:

helpdesk 24-11-2006

"Razvoj kompanije radi na prosirivanju kapaciteta opreme za autorizaciju kako bi u jednoj sekundi mogao da primi veliki broj zahtjeva za autorizaciju svojih servisa.''

Ja cu vam rec, nista, ili mozda i jeste nesto ali to nema nikakvog pozitivnog uticaja na krajnje korisnike. To smo najbolje osjetili mi, a bogami i momci iz helpdeska. Zar ne mozete malo bolje da se zalozite za to prosirenje kapaciteta pa da olaksate zivot i nama i vama i da vas svi vise volimo .
    Again, prekidi koji su bili nemaju nikakve veze za mogucim prekidom el.energije na strani opreme T-Coma. Posebno, pomenuti problem nema dodirne tacke sa system room-om. ADSL oprema (DSLAM-ovi,...) se nalazi u razlicitim gradovima, dok je oprema za autorizaciju na jednom centralnom mjestu.

Opet ponavljamo, za ADSL opremu se koristi DC napajanje.

Nije tacno da podrska zove nadleznog koji ide u system room, krajne neozbiljna konstatacija, jer kao sto smo napisali, system room sa ovim nema veze...

Naravno, da kompanija pokusava i radi na rjesavanju ovog problema.
    Last edited by helpdesk; 25-01-07 at 11:36.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lolitop View Post
    ali stvarno ti mislis da su onda oni krivi sto se tebe to izbrisalo......aahahahaha vrh ni ovo jos nijesam cula , vjerovatno da si komp. zbunila do te mjere da ti se to izbrisalo (nemoj me svhatit pogresno ali sto cu kad si me nasmijala)
    Nauči prvo da čitaš šta piše , pa onda izvodi zaključke.
    Rekla sam da sam imala velikih problema sa ADSL-om i da mi je veza pucala. (taj dio su oni odgovrni, jer je to problem do njih , a ne do mene )
    A sledeći dio sam rekla da najjače od svega šta mi se desilo i naglasila da izgledao kao da da su namjerno brisana podešavanja ...
    E da sam mislila da su oni krivi za to , njih bih zvala a ne bih sama pokušala da riješim problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postovani,
    organizovace se ADSL intervencija od strane tehnickog osoblja. Molimo vas da posaljete mail podrsci sa osnovnim informacijama (broj telefona na kojem je prikacen ADSL prikljucak, kontakt tel.,...).
    Ja od kad sam uveo ADSL nedje krajem decembra pa do juna vise puta ostavljao te informacije podrsci i oni su mi trazili da im ostavim posto nisu znali zbog cega sam imao ceste probleme pa nijednom mi nije dosla ekipa iz pg da ispita liniju i da provjeri sta je problem da nije bilo covjeka iz niksickog tlelekoma koji je je vise puta dolazio i na kraj uspio da mi stabilizuju konekciju jer prije toga sam imao preko 1000 diskonekcija po mjesecu da nezaboravim zena iz telekoma je zvala isto pg da im objasni moj problem posto ovi iz nk valjda nisu imali opremu za ispitivanje linija nemam pojma jos sta tacno mi je rekla

Ja mislim da je za tebe i podrsku najbolje da se batalite ovih foruma predpostavljam da znate i vi valjda kakvi ljudi tamo rade i kakve usluge nudite i da mi korisnici nikakve koristi od toga nemamo jedino nam ostaje da vidimo oce li ta peticija da uspe ili da cekamo drugog provajedera
    Without education, you're not going anywhere in this world

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by The Game View Post
    Ja od kad sam uveo ADSL nedje krajem decembra pa do juna vise puta ostavljao te informacije podrsci i oni su mi trazili da im ostavim posto nisu znali zbog cega sam imao ceste probleme pa nijednom mi nije dosla ekipa iz pg da ispita liniju i da provjeri sta je problem da nije bilo covjeka iz niksickog tlelekoma koji je je vise puta dolazio i na kraj uspio da mi stabilizuju konekciju jer prije toga sam imao preko 1000 diskonekcija po mjesecu da nezaboravim zena iz telekoma je zvala isto pg da im objasni moj problem posto ovi iz nk valjda nisu imali opremu za ispitivanje linija nemam pojma jos sta tacno mi je rekla

Ja mislim da je za tebe i podrsku najbolje da se batalite ovih foruma predpostavljam da znate i vi valjda kakvi ljudi tamo rade i kakve usluge nudite i da mi korisnici nikakve koristi od toga nemamo jedino nam ostaje da vidimo oce li ta peticija da uspe ili da cekamo drugog provajedera
    u mom slucaju su moje sumnje potvrdjene (trebalo mi je preko 3 god, ali istjerao sam svoje! ), pa cemo da vidimo kako ce se stvari dalje razvijati na rjesenju problema loshe konekcije.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Helpdesk juče sam prijavila grešku na bilansu , uzeli ste mi username i password, ali problem još uvjek nije otklonjen. Za ovaj mjesec ostalo mi je oko 150 mb a pokazuje 4.95 GB-ti, inače paket je student paket a nema dodatih GB-ti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ßøgìñjå View Post
    Helpdesk juče sam prijavila grešku na bilansu , uzeli ste mi username i password, ali problem još uvjek nije otklonjen. Za ovaj mjesec ostalo mi je oko 150 mb a pokazuje 4.95 GB-ti, inače paket je student paket a nema dodatih GB-ti.
    Helpdesk zna (salimo se). Problem se urgentno rjesava. Obavjestavamo vas, kada problem bude rijesen (poslacemo pm) da ne 'uzmeniravamo' ostale ucesnike na ovom forumu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ferarista View Post
    u mom slucaju su moje sumnje potvrdjene (trebalo mi je preko 3 god, ali istjerao sam svoje! ), pa cemo da vidimo kako ce se stvari dalje razvijati na rjesenju problema loshe konekcije.
    Preduzimaju se akcije, vrlo brzo konkretne radnje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Preduzimaju se akcije, vrlo brzo konkretne radnje...
    nadam se da je tako, pa da super-brzi postane i super-stabilan, kao sto vas ugovor obavezuje... Bio bi to mali korak za T-com, ali veliki za covjecanstvo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Default Veceras opet problemi sa Autorizacijom

Normalno helpdek je bilo skoro nemoguce dobiti a kada sam i uspio trebalo im je par minuta da utvrde da je kvar do njih. Na pitanje kada ce biti popravljeno, normalno nema preciznog odgovora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sa 2 sajta skidam drajvere brzinom 4.5 K
    t com - NISTA U MOJOJ KUCI

Thanks Thanks Given 
    12,559
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Moze li mi ko odgovoriti na ovo pitanje ( helpdesk ili neko od forumasha ko je imao slicnu situaciju)

28 januara sam dokupila 1 GB,a posto mi je ADSL u medjuvremenu "pucao" dosta puta, nijesam uspjela da potroshim nishta od toga GB pa me zanima da li cu platiti chitav GB ili samo onoliko MB koliko sam potroshila?

Molim za brz odgovor pa da skidam i sto mi se ne skida ako cu ga vec platit!

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

ako si ga dokupila, naplatice ti se garant
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Moze li mi ko odgovoriti na ovo pitanje ( helpdesk ili neko od forumasha ko je imao slicnu situaciju)

28 januara sam dokupila 1 GB,a posto mi je ADSL u medjuvremenu "pucao" dosta puta, nijesam uspjela da potroshim nishta od toga GB pa me zanima da li cu platiti chitav GB ili samo onoliko MB koliko sam potroshila?

Mislim da će ti naplatiti samo mb koje potrošiš , a ne cijeli GB.
    Mislim da ti je najbolje na nazoves podrsku , pa ih pitaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

Ne placate citav GB ukoliko ga niste potrosili vec onoliko MB koliko potrosite do novog obracunskog perioda tj. do prvog u mjesecu

Thanks Thanks Given 
    12,559
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

hvala svima na odgovorima!

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

Samo jedno pitanje, posto na prethodna nijeste htjeli ili nijeste znali da odgovirte, ako mozete na ovo jedno vrlo prosto.
    Ne mogu da se ulogujem u Moj T-Com. Nijesam autorizovan kazu.
    Last edited by Podrska; 01-02-07 at 08:41.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

^
    I meni se to desavalo vise puta
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjerovatno zato sto je kucnula ponoc, i zapoceo novi mjesec

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

Ja sam ovo probao 20 minuta poslije ponoci, valjda se imao kad presabrat za 20 minuta.
    E da napomenem evo konacno radi ova tvorevina na staklene nogice.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Meni se to pojavljivalo juce i prekjuce

p.s.
    Nisam sigurnan jeli problem sa adsl-om al vec par nedelja nema sanse nikakav ftp link da se otvori!
    Bilo da se konektujem na drugov preko programa ili samo kucajuci link nece nista...
    Firefox daje Server not found ili Unable to connect
    Last edited by N_L; 01-02-07 at 02:03.
    rm -rf /

Page 18 of 497 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)