Ако ће Влаховић да настави да пише о себи у множини могу ли га оставит у Риму, није лако издржати овог човјека, ову величину људску, тајм аут господина човјека и господина величину људску.
https://m.cdm.me/politika/vlahovic-k...oj-generaciji/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Jeftinija verzija naknada za majke sa 3+ đece.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pa naravno da niko nije protiv da imamo dječji dodatak. Naravno da je to samo plus za vlast koja tu mjeru donosi. Medjutim, treba razmišljat dugoročno na način da nam ne dodje vrijeme da moramo bankrot proglašavat.
A i smiješno je da jedan dan govore da je ovo "spržena zemlja" (misleći na finansije), a već sledeći dan troše pare kako ni prethodna vlada nije.
P.S. Ovaj potez im sigurno donosi poene na sljedeće parlamentarne izbore, jer će ova milijarda koju su pozajmili trajat najmanje dvije godine.
Cus dje su ti te predrasude. A pucas od njih, mrcio se! Ne moras ti uopste da pratis moju pisaniju deceniju unazad, neka bude samo ova nasa prepiska, poslednjih par postova i opet si sve naglavacke istovario. Evo ti konkretan dokaz:Na ovaj moj stav ti iznosis sledeci zakljucak:Sta da se prica tu dalje? Totalno izokrenuta percepcija i isto tako percipiras i prava iz rada. Ja nidje nikad nisam rekao kako treba sad nagradjivati ljude zbog opozicionog djelovanja, ali si ti nekako to sebi utuvio u glavu, pa jos izvlacis citav niz projekcija iz toga. Tako i sa primjerima povrede radne obaveze. Svjedocio si nekom nakaradnom primjeru i sad nam iz toga izvlacis zakljucak kako ce biti nemoguce utvrditi ko je, npr, informaticki nepismen. Ali BUKVALNO informaticki nepismen. Iako je svima to obaveza, moraju poznavati rad na racunaru. Imas koliko hoces primjera ljudi koji ne znaju NISTA! I ti mi govoris kako su to nedokazive stvari. Daj, jbt...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vec se druže stari odavno u torove,tj moderne ideološke sekte...To je jedan od većih problema ovoga društva.
Srbi samo sa srbima,vjernici samo sa vjernicima,crnogorci samo sa crnogorcima itd.
To su uglavnom sa svake bande duševni bolesnici što najglasnije kevću,reže,žele zlo drugačijim od sebe,prizivaju barut.
I apsolutno im se jebe oće li nekoga oko sebe uvrijedit,jer oko njih su samo oni što razmišljaju identično.
Takodje,svaka mrlja i glib je svakome u toru unaprijed oproštena,jer bitno je samo da si "naš".
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 16-12-20 at 19:28.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
I onda se iscudjavamo kampanji Demokrata: "Mama, mogu li da se igram sa Srbima?"A nije, nego smo taman takvi...
Evo Medo na twiteru dobio podrsku Vucicevica iz informera.kad te taj podrzi, onda znas da si dotakao dno.
Mislim da se Medo u životu nije upitao da nije šta pogriješio.
Ako smo sekularna država, ne moramo glumiti da dobacujemo dalje od svih ostalih sekularnih i gradjanskih država u Evropi koje imaju vjeronauku u školu. Jer ne dobacujemo dalje od kvazi-sekularno-depeseovsko-komunjarsko-predpolitičkog društva.
Više mi ta umišljenost ide na živce, nego što nema vjeronauka u školama. Mi smo veli sekularna i gradjanska država. Umišljenost level Miodrag Vlahović
Last edited by Massaro; 16-12-20 at 20:42.
Bas mi je milo da Pajovic ostaje bez posla u Peking...
- Krivokapić kriv jer je pošao u Brisel na sastanak sa predstavnicima EU i NATOa, a čovjek je premijer države članice alijanse;
- momci koji su završili velike škole i radili vani nisu dobri stručnjaci ali Medo koji nije ekonomista zna bolje o tome;
- Radunović veli da će vraćanje slike u KBC pomoći ljudima;
- vas dan se ljudi svadjaju oko objave nekog lika koji vodi nalog ministarstva i odgovora osobe koja prima desetine iljada eura mjesečno, ima stan, plaćene sve račune i ne brine kako platiti račune, kupiti hranu itd;
za to vrijeme
https://www.bankar.me/2020/12/16/sit...0-000-gradana/
pedeset hiljada ljudi je bez posla. koliko će ih još ostati ko zna. ekonomska kriza tek predstoji pišu manje više svi koji nešto znaju o tome. odje je nekad Gando pisao da mu nije jasno što smo radili pa smo zaslužili sve ovo. mi zaslužujemo još gore. nismo mi da nam profo bude premijer a ovi ministri. mi smo za Mandu kao premijera i komplet ekipu DFa za ministre
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mi smo zaslužili mix DPS-DF-SD-SDP-BS .
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovima što napadaju svaki mogući korak nove vlasti predlažem da se utišaju na makar godinu dvije, jer rano je za suđenje.
Oni prošli za 30 god nisu znali za ništa bez za zaduživanje i naguravanje javne administracije u cilju opstanka na vlasti.
Mladi školovani momci i đevojke koji su radili po inostranstvu valjda su nešto naučili tamo, stari nisu radili niđe bez za državu ođe.
Za pošten i pravičan rad držimo Krivokapića i Abazovića za riječ.
Ako ne budu dali rezultata do sledećih izbora lako ćemo ih mijenjati.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks