Kolika moze biti carina za uvoz Ford Kuga - Titanium TDCi 2011god 120 kW (163 hp) 4x4 ? Placena u Njemackoj 7500e.
to se vise ni u tamove ne sipa![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kolika moze biti carina za uvoz Ford Kuga - Titanium TDCi 2011god 120 kW (163 hp) 4x4 ? Placena u Njemackoj 7500e.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Pet %
James Tiberius Kirk
Ako je proizveden u EU ne treba carina.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zafira vs Ford C-max - 1.9 fijatov dizel protiv 1.6 ford/peugeot motor? ajmo sad - boks
a pravo da ti kažem ja sam bio zagrijan za tourana...ali nekako su ili papreno skupi ili zadnji trap je centar korozije u Crnoj Gori....tako da se što zbog finansija što zbog teškog pronalaženja kvalitetnog ispod 4 000 lagano okrećem ka alternativama...
Imam stare felne/felge od Fiata 126, zna li neko ko radi Hromiranje?
Život je prekratak da bi pili loše pivo
1.6 ti ide u Ford,Citroen, Peugeot, Volvo, Mazdu i još neke, kako je mene to majstor objasnio, obzirom koliko ih imaš na otpadu jeftinije ti je motor uzet komplet negoli ako dođe nužda otvarati. Tako da si tu makar miran sa djelovima. Za ostalo sam gledaj što ti više leži. Ja sam ti već preporučivao što je moj izbor bio i do sad ,da kucnem, nijesam se pokajao
Jtd kvalitetniji motor od 1.6hdi, za ostatak ne bih znao. Ima i njih svuđe.
Moze li neko da mi objasni po cemu je JTD bolji od ostalih?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja od iskustva s njim, znam 3 čovjeka koji ga voze, od kojih ga jedan koristi za građevinske poslove (Stilo karavan) a održava ga kad se sjeti. I neće da umre. Druga dva isto služe vrh, za svakodnevnu potrebu doduše. 147 i Astra, oba 16v.
A ne volim Italijane nešto, motor je najbolja tačkat tog komplet auta.
Last edited by claudiocaniggia; 13-12-20 at 18:44.
Fabioni golf 7 kao da mu je oslabio akumulator. Bukvalno kao da blicne svijetlo na tabli oce da se ugasi i nastavi. Imam osjecaj da nedje zapne crkao bi.
Na tablu mi pokazuje battery 70%
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Fiat jtd...je popularan zato što je General Motors odlučio da je to dobar dizel i krenuo da ga ugrađuje u gomilu modela...kao što neko pomenu opel fiat alfa čak i neki modeli suzukija....e sad za ostalo ne bih znao - osim da je čest
Ujak ima evo 15 godina lanciu lybru 2003 god 85kw jTd 1.9 uvezao je iz Italije, osim servisa uopste nema problema.
Ima li ko problema sa My Patrol apk?Meni neće da se pokrene.Xiaomi.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Meni evo radi, izbrisi je pa instaliraj onda probaj.
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks