Dokle smo dosli... Kad uzmes GGA samo za sebe i za svoj merak. Da ga prskas pred spavanje - jer ga napolju niti zelis niti mozes iznijeti![]()
Znas da si u problemu upao u ovom carobnom mirisnom svijetu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako nekog interesuje, zanimljivo je kako se to zalomi, vidjeh noćas u Cosmetics u NK, Thierry Mugler A*Men, ali ne ovi što se proizvode zadnjih godina, dje piše velikim slovima MUGLER, već pisanim čitavo ime. Ne znam otkad je počeo da se proizvodi u novim kutijama, jer je ovaj sigurno star nekoliko godina.
Dokle smo dosli... Kad uzmes GGA samo za sebe i za svoj merak. Da ga prskas pred spavanje - jer ga napolju niti zelis niti mozes iznijeti![]()
Znas da si u problemu upao u ovom carobnom mirisnom svijetu
E pa nije lako s' konja na magarca..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne budi tako kritičan prema sebi![]()
![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da li neko prodaje ili zna gdje mogu kupiti jeftinije nego u nasim parfimerijama La nuit de l homme YSL edt 100 ml ili 200 ml ? Inbox
Dje nac najpovoljnije tobacco oud?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
[mention]djordje1990 [/mention] Nisam drug jos uvijek.
Aj da cekamo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Stigao Tom Ford bitter peach kod Igora.
To je to cim je malo bolji parfem u pitanju, jak marketing, i ishajpuje se do nebesa a samim tim i cijene. 50ml 220€. A ovo je ja mislim jedina kuca od ovih jacih od koje nemam nijedan primijerak jer meni njihovi parfemi traju 2 sata max.
I sad sam u velikoj nedoumici dal jedan ovakav parfem vrijedi koliko i Tauer Orange Star. A ja bih rekao da ne.
E ne znam na meni Noir Extreme traje 10h. Ali jesu li preskupi jesu? TF Fucking Fabulous 250e makse
Sent from my p30pro using Tapatalk
Haaha necu ne
Sent from my p30pro using Tapatalk
Tom ford privatna linija ima cudovista. Ja Tscan leather i patchouli absolu npr. nisam mogao da operem sa koze 15 sati. Omiljeni parfem trenutno mi je tf tobacco oud. Nije cudoviste ali 8 sati lagano, posle 4. pridje blize kozi, a do tad ubija. One vodice ljetnje su najbolja prevara u parfimerstvu...uglavnom u privatna linija je sizofrena, ima remek dijela, a ima i prevara cak i kad se zanemari trajnost.
Ove nove TF "vulgarne" parfeme necu ni da istrazujem dok im cijena ne padne.
Tom Ford vrijedi ništa više od Mancere...Imaju lijepe parfeme ali za te pare bi mi bili među poslednjima što bi "ganjao" da kupim
Koji biste preporucili mancerin parfem pored RT i Cedrat boise?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Auh koliko se ne poklapamo misljenjemMeni su par njih iz privatne linije medju najboljim parfemima ikad. Mancera ima predobrih ali su bukvalno 2 klase ispod Tom forda. Pricam o tom fordovom private blendu. Signature blend je cjenovnog ranga kao mancera, a cak su mi i tamo parfemi vecinom kvalitetniji od mancere. Beau de jour, ombre leather, pa i taj isprdjeni black orchid su klasa za bilo koju manceru. A uporedit npr. jedan patchouli absolu, tobacco oud, tuscan leather, stari tobacco vanille sa bilo kojom mancerom je po meni nemoguce. Mozda sam ja imao tu srecu da mi njihovi parfemi jednostavno odgovaraju kozi i traju dosta jer vidim da su ljudi bas revoltirani trajanjem jednog oud wooda i novog tobacco vanille-a...
Ove sto je pasha napisao s tim sto bih makao jardin exclusif jer ima neku hemikaliju u drydownu od koje mi se povraca.
Moje licno iskustvo sa Cedratom je bilo ocajno. Trajao mi je presmijesno malo. Miris kao miris jako prijatan.
Red tobacco za mene nije nosiva stvar, a volim jake parfeme i obozavam notu duvana. Mirise to lijepo na pocetku ali posle uru samo izadje jedan tezinjavi miris hemikalije(kao kod jardin exclusifa samo jaci 5 puta) koji mi jako jako smeta. Istu hemikaliju osjecam i u terroniju orto parisi i ima je i u xerjoff alexandria ii ali je tamo lijepo zamaskirana.
Najbolje ti je iz 2,3 puta da odes u cosmetics ako si blizu i da probas. Vidi i montale, isti djavo samo jos vise mirisnih profila.
Stvar ličnog doživljaja. Ja ne bi pogledao pomenute TF parfeme prije jednog Amouage Interlude-a primjera radi ili Orto Parisi ili Nasomatto , ako već upoređujemo cjenovno. TF je po meni čist prosjek, cjenovno ispod Amouage kuće bi trebao biti i otprilike u rangu Mancere. O samom doživljaju je bespotrebno raspravljati. Neko voli tobacco vanille, nekom je pregadan. Ja bi opet prije kupio Cedrat nego većinu pobrojanih TF primjera radi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks