Zakuvalo se fino na temi, pitanje tepiha maltene došlo u rang sa zastavom i himnom, heh. Nisam htio odgovarati dok se strasti malo ne stišaju.![]()
Žao mi je @BiTrAtE što si moje opaske doživio kao neprijateljski napad i nepoštovanje. Navikli smo ovdje na jasnu i otvorenu diskusiju gdje se bez zadrške razmjenjuju mišljenja i ideje.. Ako neko nije spreman da pročita reakcije o vlastitim priloženim primjerima uređenja - onda iste zaista ne treba da promoviše ovdje i trpi stres i doživljava to kao poraz. Šta drugo reći.
Sve o čemu 'pametujem' na ovom topiku potkrijepim stručnim linkovima i ilustracijama. Ne postujem iz hira, ne omalovažavam tuđi trud niti izmišljam nekava pravila iz svoje glave. Oblast mi je dosta bliska i smatram da imam kapacitet da ukažem na česte greške kod uređenja prostora ali i na mogućnosti kako te probleme riješiti.
Kao i u drugim životnim stvarima neka pravila nisu sveto pismo i niko nas ne može natjerati da ih uvažimo i izađemo iz naše zone komfora, no kada se već ta neka pravila krše onda ih treba kršiti sa stilom, da i ono što nije po pe-esu bude oku ugodno. No, nekad i pored očito pogrešnog izbora prečvrsto stojimo u svojim uvjerenjima i ne želimo priznati grešku. Sve su to ljudske osobine, a u ovoj oblasti kao i mnogim drugim bićemo uspješni onoliko koliko smo spremni da proširimo vidike.

Reply With Quote
Bookmarks