Ovo vam je istina za starije Opele, tenkovi, posebno protiv Francuza![]()
Jesi li kuku imao?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Ovo vam je istina za starije Opele, tenkovi, posebno protiv Francuza![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisam imao kuku, nju stavljamo samo kad cemo prikolicom nesto da nosimo do sela i nazad.
Ja nisam mogao da vjerujem, a tek ovaj iza sto me udario se hvatao za glavu kao kako ovo da ovom kršu ne bude nista a gle meni
Ja dan danas ne vjerujem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista situacija prije 3,4 godine, Audi 80 kupe udario u neko malo auto, zaboravio sam je li kia neka ili i20 mozda, tako nesto, 80ka nagrdjena, na onom malom govnetu skoro nista.
Dobar si, a? Ščime se baviš?
asfalt tu je kriminalno urađen
She is only here to annoy herself!
Katastrofalan. Kad je suvo oces da se slomis. A krivina nikad kraja
f6
Koji je ovo tačno dio puta zna li se, ovogodišnji ili od ranije... Nijesam primjetio ranije da je asfalt toliko loš, mada ove godine 2 puta ne prođoh...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovo je novi. Mislim da kad se popnes uz tri trake ka vilusima pa tu blizu.
f6
Zar Niksicani nisu hvalili da je izvođač najbolji neki![]()
Milovic, ja sam prosao nekolika puta tuda,nijesam stekao utisak da mu sto fali. A po slici mi se cini da je jedan izletio a niko se nije sjetio da obezbijedi mjesto udesa pa su samo nalijecali. Nije normalno da se ovoliko slepera naslaze zbog asfalta samo.
Udes ispred skupstine.
Troje auta.
Clio 3 seferka razbijena,krv na istoj,otvorili se jastuci,momam place sa strane..Sto se izeesavalo ne znam.
Jos skupstina pa se odma pojavilo 4-5auta policije da vecu guzvu naprave ..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Koliko cukanja danas po graduuu, ubi ova prva kiša..
90% ljudi ne pravi razliku između suvog i kiše. Po suvom voze sporije nego trebalo po kiši brže nego što bi trebalo.
She is only here to annoy herself!
Najgore je kocenje pred semafor na pjesacki, ne znam postoje li gume koje te mogu zaustavit po kisi na pjesacki.
Danas je jako nezgodno voziti kroz PG, osim ako se vozi kakav Fap.
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo prije sat vremena u Bp udes, izgleda passat b5.5 bjezao presretacu pa se zakovao u neko auto ispred.
Ovo je sve poludjelo, pjano i drogirano
https://m.standard.co.me/hronika/pol...omio-i-semafor
Trenutno je u toku uviđaj na tri lokacije, na Koniku gdje je oborio pješaka, na Zlatici gdje je udario u semafor i u Zagoriču gdje je prinudno zaustavljen i uhapšen
Last edited by goozica; 09-12-20 at 19:56.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks