Nema preliminarnih rezultata, nema brojanja glasova....![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima ima, evo ja sam malo prelistala, i
Low-key je ove neđelje u ubjedljivom vodjstvu sa 28 thanks-ova,
Djuka26 je na drugom mjestu i ima 15 thanks a odmah za njim nova clanica
Minnie sa 14 thanks-ova
Moze se reći da ove nedelje imamo malo manje glasova i fotografa, ali je ovo pravo stanje bez glasova iz Luksemburga![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Evo tek sad vidjeh da je Low key trazio brisanje....ok, hocu, naravno, medjutim vodiš čovjece?!
Znaci mijenja se situacija,
Djuka26 je na prvom mjestu , 15 thanks
Minnie na drugom, 14 thanks a treci je
No limit sa 12 thanks-ova
Ajmo do sjutra koji glas više![]()
Znaci da mo mozemo da cestitamo pobjedniku? Djuka26, mi žao, ćestitam
Ajde zdaj domaci, za sledecu nedjelju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Polakote, 15-15 je
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
19-15
I od mene glas, pa neka zadaje temu
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Last edited by djuka26; 06-12-20 at 17:16.
19:19... Bice kao CZV-BUD neizvjesTno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ao 20:20:20 .. @NoLimit iz drugog plana![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pored glasanja, sta bi sa slikom parka? Ili je meni ne otvara
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Otisla je u istoriju![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Aooo, pa nije valjda da ima i toga, na ovakvoj temi? Ja jesam mozda nepopravljivi optimista ali...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
sta ces, neki se igraju na drugacije nacine, greote.
nothing comes from violence and nothing ever could
Imamo jos dva sata a vidim Ben Dover ima 25 thanks-ova
No Limit, Minnie i Djuka23 imaju po 23 tako da je borba neprestana oko pobjednika...![]()
Nekima bi valjalo malo do mora da se spušte...
Sent using Tapatalk
#fakenews
A šta ima veze, i oni se zanimaju.
Ođe će najprije biti da neko namjerno troluje da bi bilo što neizvjesnije, imaš svakakvih digimona.
Ne vjerujem da ljudi koji su izbacili slike pozivaju tamo ljude da se registruju i glasaju na takmičenju za naj fotografiju sedmice![]()
Ođe nešto dobrano nije u redu. Imao sam 15/16 max prije po ure/uru. Sad odjednom ovoliko... Nemojmo da se učkamo u jednu finu priču koja je u začetku. Ja sam sebe diskvalifikujem. Molim moderaciju da mi makne sliku... Da mi se familija cijela sjatila na forum, ne bih imao ovoliko glasova... @zvoncice Erase me...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nismo valjda do roga dosli? Pa da je kakva nagrada parom pa i da se to cini, ali lise obicne igre i uzivanja...e'o je znam...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Lagano ljudi... U pitanju je jedna psihički labilna osoba...
Fotke su bitne, za ostalo ćemo lako...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Troluje neko zestoko, a ja stvarno ne zelim biti dio toga...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo da se i ja oglasim, vjerujem da ostali ucesnici zasluzuju da znaju.
Bronx-PG ima nekih problema koje ne bih elaborirao jer nisam ni doktor ni psiho terpeut. Jedan je od onih koji se 'domogao' pristupnih sifri za naloge koje su onomad bili 'procurili'.
Ovo takmicenje je napravljeno sa najboljom namjerom ali je on i to uspio da pokvari tako sto je postavljao fotografije za 20 razlicitih naloga i glasao sa istih tih naloga.
Nakon sto je oktriven i trajno banovan, poceo je opet da "vadi" te naloge "iz naftalina" i da glasa kako bi opet pokvario svu ovu pricu.
Nama jedino preostaje da pratimo i takve naloge trajno banujemo, vise od toga ne mozemo, tj. za sad necemo.
Ovim putem, posto vjerovatno i cita ovu poruku... zelio bi da mu porucim da znamo i ko je i sto je i dje je tako da ukoliko nastavi da zloupotrebljava forum, prijavicemo ga policiji pa neka njima objasnjava dijagnozu.
To je to od administracije. Ja bi volio da ova ruzna epizoda momka ostane iza nas i da nastavimo sa ovim lijepim takmicenjem.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks