Eh, no znaju advokati da ne mogu da prolaze sa kvazi pricom kod sudija kao sto to prolazi preko tvita i tv-a. A i svaki sudija je edukovan i mari za svoju reputaciju , dok tramp kult..pa sto reci nego kult pun white-trash degenerates.
Ali svakako, sto god bude sa Trampom, a pisao sam par puta vec, nece biti nikakve kriminalne istrage (tj nece ici u zatvor).
Ako je bude, dobice pardon od Joe-a i ja mislim da bi ga to ponizilo do dna skroz, ne u ocima drugih, nego bi se on sam tako osjecao jer je tip koji je naucio da ne gubi i jos da izgubio od Joe-a i on da ga spasi od zatvora na kraju.
Scenario za film, ali eto. Ili nece biti nikakvih zatvorskih presuda ili ce ga Joe pomilovati ako ne nadje sam nacin da sebi da pardon.
Last edited by Ijomi; 04-12-20 at 05:13.
Trampu ne prijete samo federalne istrage vec i istrage na nivou pojedinacnih drzava, a povodom toga Biden ne moze da uradi nista. Jedna od tih drzava je Njujork, a guverner Njujorka ne moze ocima vidjeti Trampa, tako da od njega ne moze da ocekuje pardon. Tuzioci iz Njujorka su se davno naostrili da krenu na njega, i svaki tuzilac sanja da upeca tako krupnu ribu.
Sad malo za keneta. Kao i obicno, njegova nada je ugasena: https://leadstories.com/hoax-alert/2...dismissed.html
Ali bice da je ovo fake news i da se OAN pos*ao u fact checking.
Last edited by VanjaTheMan; 04-12-20 at 07:51.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Fekt ček - mostly greote.
Tacno, to su ljudi koji nece pa nece da shvate, niti da prihvate istinu, to su ljudi koji su odgledali filmove i zamislili da je to istina, da postoje organizacije koje upravljaju njihovim zivotima, CIA, sluzbe svakakve, vanzemaljci, ma svasta povjeruju, sve sto su u filmove gledali, zasto? Zato sto su nezadovoljni svojim zivotima i pokusavaju zatvorenih ociju da nadju neki veci razlog za svoje neuspjehe...Toga je uvijek bilo u ameriku, ali su bili u sjenci, sramota im je bilo da se izjasne, ali Tramp i drustvene mreze su im dali i moc govora i nadu da je to vjerovatno istina, da se svasta desava, pa cak i kradja glasova, da su CNN i ostali mediji svi dio neke organizacije koja radi protiv njih i trampa...
Tramp ide, ali njegovi glasaci nazalost ostaju tu, i ovo je zadnji udarac Trampa, da ih jos vise ohrabri, kako bi nastavili da glasaju u ovolikom broju Republikance...
Fekt čeking, kakva zabava. Veli ne znam je li ova informacija pouzdana pa ću da provjerim FEKT ČEKING. A brao legendo pametniji si sad od svih nas, gora stvar od samih portala je fekt čeking.
Ona plavuša Liz Viler dok je radila tamo imala je svoju emisiju đe je maltene svake nedjelje napušavala sve njih.
Blago tebi ako ti je OAN izvor informacija, anyway, eo ti abc link a imaš i fekt ček tu isto lol
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ako u fekt ček uneseš fekt ček onda dolazi do gašenja interneta i implozije univerzuma (ono minimum naša planeta i prve 2-3 do naše).
Čuš fekt ček, eo ti najnoviji slučaj fekt čekovanja, veli missing context, dobila ga je na poklon
https://www.foxnews.com/media/usa-to...and-sickle-hat
Ne mogu da vjerujem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da on to insinuira da lažu na fekt ček i da su pristrasni u svojim fekt ček rezultatima.
Možda čak i da je to najveće smeće u koje neko može da vjeruje, ekvivalentno ministarstvu istine iz Orvelove 1984, stvoreno za plitkoumne debile koje su podigli šerovi, lajkovi i čije mišljenje formiraju četiri reda dugački naslovi koji se završavaju sa "...and here is why that's a good thing"
Možda on to misli, ali nije u pravu jer o tome nije bilo na vijesti i ne bi ih fb i tviteraši koristili kad bi tako bilo.
Iako ne verujem da su izbori bili bas 100% regularni, takodje ne verujem ni da je Trump izgubio zbog izborne prevare. Izgubio je zato sto mu je opala podrska medju belcima, Ryan Girdusky je jos u septembru postavio mapu koja je skoro potpuno pogodila kako ce zavrsiti izbori ako Trump izgubi samo 3% belackih glasova (izgubio je 5%) a cak mu i poraste podrska medju nebelcima. Pretpostavljem da mu je podrska najvise opala medju starim glasacima koji su napustili Trumpa zbog COVID-a a sigurno i da Trumpovo "Sleepy Joe" podjebavanje Bidena na racun njegove starosti nije pomoglo. Biden je bio jedini kandidat koji je mogao da pobedi Trumpa kao jedini iole umeren kandidat medju demokratama mada je i on previse popustljiv prema "progresivcima" nad kojima nece imati autoritet da ih zauzda ali Biden svakako treba demokratama kao lice popularnosti. Najvise me zanima ko ce zapravo biti pravi predsednik, iz senke, a i dalje ocekujem da ce se Hillary uglaviti u tu administraciju i ona biti ta koja ce vuci konce.
![]()
Last edited by Severnjak; 04-12-20 at 20:35.
Nisu ništa gori od MSMa. Evo ti njihov odnos in a nutshell, već sam postavljao ovaj video
Occasional Cortex strikes again. Najomiljenija političarka mladih i veliki socijalista nastavlja da se sprda
Dobro, vidim ja šta i kako, ali ne znam kakav zaključak da donesem, šta kaže tviter? Ako je ovo istina, zašto ga nema na fekt ček?
Last edited by volimdakucam; 05-12-20 at 15:25.
Kada bi usatoday, snopes ili politico radio fekt ček na ovaj oan video, zaključak bio bio 'MISLEADING' i opet bi postavili segmente u bojiahahhahaah
Pa naravno kad i jeste obmanjujući - snimak u originalu nije bio crno-bijeli.
Amer je to, gospocki naro, nema konji da prolazi ta propaganda pecka. Fekt ček brale i nema što da brigaš!
Tačno, nisu kao oni pošteni mediji koji nemaju krajnjih ciljeva niti šire ikakvu propagandu, nemaju tu ljucku dimenziu.
https://theintercept.com/2020/12/05/...andon-bernard/
Prioriteti i dalje na mjestu.
https://www.salon.com/2020/12/04/rnc...ne-months-ago/
Ovako izgledaju tzv. "shell" kompanije koje se koriste za pranje novca. Neko ce da ode u tvorza za ovo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks