Pa to su vec bolesni umovi.
Ja sam na vezi sa ljudima koji odrzavaju auta kod mene 24h dnevno, bez obzira sto je u pitanju a ne da ti ne objasni coek zasto ti je uzeo 60 eura.
Majstor Sorat iza Cungu-a, dobar majstor al brate nešto namršten
Popravljao mi je ženino auto i završi on to stvarno fino, ja mu platim i pitam ga u vezi toga, a on kaže nervozno:
Sad ću ti pojasniti zašto je došlo do kvra, al ovo što radim za mene je gubljenje vremena hahaha
A ja mu odgovorih: Nije gubljenje vremena, sad si mi uzeo 60 eura:fat:
A isto mi je smiješno bilo, zakaže on meni da dovezem auto u 09:00h. I ja stigao u 08:55h. I sad dok me čeka brat da mu ostavim ključ, on viri iza onih vrata i neće da otvori dok ne bude 09 h :fat:
Pa to su vec bolesni umovi.
Ja sam na vezi sa ljudima koji odrzavaju auta kod mene 24h dnevno, bez obzira sto je u pitanju a ne da ti ne objasni coek zasto ti je uzeo 60 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja shvatih da mu je bilo gubljenje vremena (čitaj mušterije) jer mu je trebao objašnjavati zašto je kvar nastao a ne kako je kvar otklonjen.Bar tako napisa' kolega @Gitarista
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Niko kao Milun.
Vazda se i našali i ispriča. Objasni što god treba, samo ne voli savjete sa foruma i interneta![]()
Ni je to bas tako.
Pricam ovo otvaranje u 9:00
I To sto ti spominjes na vezi 24h
Ok ti to volis,ali moras da znas,rj znas da tebit o nije primarni posao i radis kako stignes.
Da imas radionicu sa 3dizalice,2radnika i da bukvalno 100ljudi kod tebe odrzava auto to je ogroman promet. Poludjeo bi od telefona.
Imaju i majstori zivot.
Istina je da imam jos 2 posla pored ovoga, i nemam 50 ili 100 koji odrzavaju kod mene, imam 218 auta trenutno, bez mojih.
U 3 AM da mi dodje otvorio bih garazu a ne 5 min prije 9...to je klasicno kurcenje.
Last edited by TAKUMI; 16-10-20 at 15:11.
Nije isto 200ljudi,vlasnika i ti sto imas od jedne firme po 50-60
Ja ne znam kako stizes.Bez ako na 170 ne mijenjas samo ulje..
Neka sto ne znam kako stizes,nego ne znam dje drzis tolike pare![]()
Al stvarno pitao sam ga kako je došlo do kvara i odgovorio mi je u 2 rečenice. Ne kažem, dobar je majstor al osmijeha nema
Ako sam stigao 5 minuta radnije u servis, uzmi ključ i ja odoh. On čeka i još viri kroz staklo i gleda na sat kao Švajcarac![]()
Milun je za sve njih gazda, jeste da se čeka al isplati se. I čojek te pita i odgovori ti na svako pitanje, bez problema.
Isti takav majstor je Jokić koji je nekad radio u Hondu u Gornju Goricu a mislim da je sad u Mazdu. Prije svega pošten čovjek a onda dobar majstor.
Taj Jokić radio je u Rokšped, gazda mu je poklonio Jettu novu kao najboljem radniku. Zaboravio sam ime, al može se to saznati
Ima li neko savjet gjde zamijeniti sofersajbu i koje staklo uzeti?
Aj preporucite nekog dobrog lakirera...da nijesu u Tuze, ne mogu mlatiti do tamo
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Baš, poslednji put nije htio ni da naplati..![]()
Ja mislim da bi imao razlog kilo-dva jagnjetine da plati ako mu neki bane u servis... Tako sam kolegu izuo iz cipela da je zdimio u sekund....![]()
![]()
Auto Šlep, Marko. Ja mislim da nema povoljnijeg i tacnijeg od njega. All pro. Sve preporuke.
069199219
Doslo vrijeme za promjenu akumulatora.
Sta uzeti povoljno a kvalitetno
Zet uzeo kod kolege forumasa Yuasu po cijeni Banera, vjerujem da je to najbolje za pare
Koliko je € po Ah?
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ma ne treba mi sad nego cisto pitam :-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Yuasa definitivno. Ili Duracell ako imas masu para.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks