30 godina se narod pati tu što ja znam. Nepravde ne na kile no na tone se prosuše dnevima, godinama i decenijama.
I tek kad je njihov posa i laž od koje žive bio ugrožen su krenuli da predvode narod.
Kako su vi popovi požrtvovani nema što. Baš se opučili evo 30 godina što ja viđeh (a i mnogo dulje što ne viđeh no čitam).
I onda se hvastaju poznajom Božije namjere i držanja ključeva od kapija Raja i pokosi ih pandemija a da niko ne pita kako se ovo desi ako svetim ljudima. Sva im priča propade.
I da ja tamo vjerujem kome što. Toboš ih ima mase vjernika a ovđe forum zjapi prazan neumiju beknut ništa o vjeri nit im se spoznaja o Bogu vidi no jedino što znaju jeste da nose ikone davno preminulih i da Boga koriste za svoje političke motive... i ne strecaju dal su ti njihovi politički motivi jedna velika laž. Ja nisam takav vjernik no se bojim. Pa svaki put kad mi neko prigovori o mojim motivima i mišljenima da su lažni i pokaže mi dokaze ja ti brže bolje se promijenim. Jer znam da je grešnik veliki onaj koji Bogu pripisuje laž.
Da ima toliko vjernika nebi ovakva Crna Gora bila a pogotovo ne ovakva spoznaja o Bogu kakva se može uviđet ođe na forum a i u medijima širom Crne Gore.
Baš se vidi koliko tu znanja ima.

Reply With Quote
Bookmarks