Quote Originally Posted by NSX View Post
"Samo bih dodao da mi je upravo iz ovog razloga milo sto ce vladajuca koalicija (sa ili bez manjinskih stranaka) izvjesno pobijediti."

da ne tražim dalje
Nekorektno ti je ovo, po drugi put a po istom sistemu. Pises off topic i profilises me protivno pravilniku, ne znam iz kakvog razloga ni sa kakvim ciljem. Uz to, nijesi bio cak ni dovoljno fer da u ad hominem ataku citiras, ili bar linkujes, cijeli moj post i moj odgovor na tvoj komentar u predmetnoj diskusiji od prije osam godina, nego si jednu recenicu izvukao iz konteksta. Iz korektnosti prema drugim ucesnicima, necu zatrpavati ovu temu citatima te prepiske, a tebi neka je na cast ovakvo pisanje (po drugi put).

Nemam nikakvog intresa da pisem ni na ovoj temi ni na forumu generalno - radim to iz dobre volje i najbolje namjere. Dao sam osvrt na stvari o kojima igrom prilika po nesto znam, a mislim da neke od tih informacija i tumacenja nijesu lako ili uopste dostupne vecini ljudi. Kao sto rekoh, ne mogu da dokucim sto ce ti ovakav pristup diskusiji i meni kao ucesniku.