Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
Ni da si kopao cijelu noć...
khm kopanje mere bit sinonim za glagol, ako me razumEš tako da ne tiči đe se ne tiče

Quote Originally Posted by goozica View Post
ovo sluze u mrizi sa sladoledom.

lici na koronu.
hahahahhaha e isto sam pomislila ista korona sa onih slia iz DZ

Quote Originally Posted by Director View Post
Karbonara je jednostavan recept, mada više preferiram soseve sa paradajizom kada se kombinuju sa ostalim povrćem poput crnog i bijelog luka...

Ovo sa karbonarom ima gomila youtube klipova ali ovaj mi je najviše njam zbog ovog dodavanja masti pančete direktno pri mućenju..
Meni se inače ovaj recept en dopada vidim zivo jaje i brasno...ako je to to onda ne znam sto ce brasno na tjesteninu...drugo ja volim kad je to kremasto...ja dinstam na maslacu luk i dodam slaninu da se isprzi sa lukom, pa tome dodam puno bibera i origana pa besamel ili neutralnu pavlaku i masu sira rendanoga (ja volim vise vrsta sira da dodam) i gotovo za deset minuta

Quote Originally Posted by starwalker View Post
Provaljuje li neko ovo nesretno pivo?!

Inače, kad čujem riječ šnenokle uvijek se iz nekog razloga sjetim Milene Dravić. Ne znam koji je film u pitanju, daaavno sam gledao.

Sent from my Huawei P30
Jeste Metla bez drske, komšinica Dušica sa šprehfelerom
Inače ono nije pivo....nego imam flaše od piva koje sluze kao "karfindl" so se nalazi u jednoj biber u drugoj i stigle su iz restorana u Njujorku

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
Pa đe ima toga rekoste

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ovaj poslednji pasus, nesto oko halucinacija ti se učinje zgodan
Ja ovo (Maginje) nijesam vidjela nikad ali sam čula da postoji