Mora' je Bitrate malo da pogura, ali osvijetlismo obraz Markezu na kraj![]()
Vip na Cetinje,kakvo raznosenje ,burger i sendvic sa piletinom . Ahh
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Kilo najskuplje junetine (čisti but mljeveni) je 7 eura, a znamo da u burek ne stavljaju but i ne melju samo but, plus kupuju sigurno po posebnim cijenama! Kilo luka najskupljega crmnickoga je 1.50 eura ni to ne kupuju niti najskuplje niti najbolje. Brasno ih ne moze na veliko ispasti više od 15, 20 centi po kilogramu....od kilo brasna, 0.20 eura, dvije glavice luka, 0.20 eura i 300-400 gr mesa napravi dvije tepsije bureka...znaci da koristi najskuplje meso, ne moze ga kostati više od 3 ipo eura....a 8 bureka ima....ovo je slobodna procjena po kuhinjskom iskustvu, a da ne pricam da je u njihovom slučaju to ipak jeftinije....a burek od 1 do 1.20 eura...kad smo kod bureka meni je najbolji burek i PG u buregdzinici na starom "pizza burek" mislim da se tako zove i isti majstor ima trafiku kod bolnice! Burek mu je vrh! Ja kupujem prazni, narucim i napravi mi ali mu ej burek vrh!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Супер, добра ти је рачуница уколико не мора да плати струју, воду, простор, радника и све дажбине с тим, остали материјал и прибор и још неке ствари. Није то баш једноставно тако.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Teta Zvoneeee đe mi je supaaa?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Dobar je u stiv sto pomenuste al mislim da oni ravno 30g mesa stavljaju sto mi je kriminalno malo
rm -rf /
Samo sir i zelje. U stiv je perverzija sa sirom. Mada i svaki im je naj u grad. Fetov mi je na stari dobar pola pola. Kad ga on pravi
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kod Vukčevića pita sa sirom je baš odlična.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Burek po mom meraku je kod Sulja na Cetinje (nekad je bio kod autobuske, sad na izlaz iz grada).
Stiv je solidan sasvim, a Vukcevic je zadnji put bio vrhunski kad je bio u kucice na trgu.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Štetni, Sonja i Vukčević. Nekad sam do Palme u Tuzi išao, bio je top. Sad mi dusa mlatit tamo zbog bureka.
Kod Feta je isto dobar bio. Otac njegov, pokojni Džaka Mahmutović, je pravio strašne bureke, mada sam ih svaki put jeo poslije kakvog rastavljanja od alkohola i duše. Pa je možda zbog toga.
Stiv onako.
Da dodam još Obeliks na Stari, baš dobar burek. Mada ni tamo nisam kročio ima dosta.
Probajte Ledenu kocku u onaj restoran na Crkvine...nemojte zaobic...ponesite i doma 4 komada jer to je najljepsa ledena koju pojedoh
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Neko je hvalio ovdje picu iz Desetke. Nista gore u zivotu nisam pojeo.
Meni je ok bila, ne znam što očekivat za 2.80e ali Capricoza mi je bila ok. Bješe i ostalima taj dan skroz ok mada ništa više od toga.
U Tabasco zato mala Capricoza jutros bi odlična, ispod 3e isto. Kolega poručio Diavolu, jednako bješe zadovoljan. Dostava standardno nenormalna za 20min su došli 22-23...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Btw, Barley Pub, ispod stadiona, da ne zna ko ima li veze gazda sa bivšim Pub 013, tačnije da nisu ovo one ljute kobaje nenormalne? Nešto mi se učinje ovako izgledom ovaj ordever, ovako su i oni pomftit i kobasicu rezali.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 19-11-20 at 19:35.
Duže su bile u pub kobasice, a pomfrit je bio slican![]()
Doručkovah jutros u novu Majku...Doručak Majka sa slaninim. Dodju 3 jaja, neka hamburska slanina przena, hljeb svjez i prelijep...mislim da je domaći. Neka tjestenina kao prilog simpaticna...oko 2 ipo eura. Sasvim solidno
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Dje se moze porucit dobar dimljeni krap?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Pošto je skoro bila priča o popecima..kao što su mnogi rekli..definitivno najbolji izbor pečenjara ili Aria (mislim da je svejedno jer isti gazda drži). Baš su ukusni i bogati, a porcija ogromna..čak je pola porcije sasvim dovoljno što mi je i sam konobar rekao kad sam prvi put bio. Što se tiče drugih mjesta..u Salaš su bili fini kad sam zadnji put bio prije godinu dana..isto pozamašna porcija. Takođe i u restoran Maina. U Mayku nisu loši, samo ne toliko obimna porcija kao u pečenjaru, a i stavljaju malo više majoneza u onaj sos. U restoran Stefan su dobri. A i Kristal uvijek može da prođe.
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks