Page 367 of 404 FirstFirst ... 267317357363364365366367368369370371377 ... LastLast
Results 9,151 to 9,175 of 10080

Thread: [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Sta sve probat od amouage?
    Ja sam probao jubilation, myths, interlude?
    Voljan sam da probam sve od njih ali eto vi iskusni javite sta je za preskocit a sta je za obavezno probat

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
    Odmah si krenuo sa hard core-om. Fino jedan po jedan probaj sa one police i obavezno ne zaobidji opus seriju koja je zavucena na jednoj od onih stalaza po sredini niche sektora sto su. Koji mi se ne svidjaju nesto precerano gold, silver, sunshine i recimo reflection koji im je jedan od najpopularnijih. Najmiliji osim ovih koje si probao su mi Journey man, memoir man(njega nemam jer mi traje 3 minuta na kozi ali mi je mirisno savrsen), opus IV, VI i XI(ako ne volis GGA, preskoci ovaj zadnji ) Amouage je zakon.

2. The Following User Says Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Nemojte kolegi Milosu ds dirate Amouage, shvata to previse licno.
    Ja mogu da dozvolim luksuz sebi pa da kazem da mi je sve osim Interlude-a i Jubilation-a sve ostalo cisti smrad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,348
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Cuvaj se

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

5. The Following 2 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Nemojte kolegi Milosu ds dirate Amouage, shvata to previse licno.
    Ja mogu da dozvolim luksuz sebi pa da kazem da mi je sve osim Interlude-a i Jubilation-a sve ostalo cisti smrad.

Znam dje zivis pasha. Nece se zavrsit na ovome. Dotakao si dje ne smijes.

7. The Following User Says Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Dobro je sto se dogovorimo nocas ono prije ovoga mog' komentara.
    Ali morao sam stvarno, jace je od mene.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Dobro je sto se dogovorimo nocas ono prije ovoga mog' komentara.
    Ali morao sam stvarno, jace je od mene.

Rekao sam ti, razvijaju se ukusi. Za jedno 10ak godina ce ti myths bit omiljeni parfem Sad ozbiljno... mogu da shvatim da ne lezi amouage nekome sa ovog podneblja. Karakteristicne note imaju, drugaciji su od mirisa na koje smo mi navikli. Nije to brend kao Xerjoff npr. da ti servira relativno poznate mirise dijela svijeta u kom zivis.
    Last edited by Milosmmm; 14-11-20 at 21:57.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by Milosmmm View Post
    Rekao sam ti, razvijaju se ukusi. Za jedno 10ak godina ce ti myths bit omiljeni parfem Sad ozbiljno... mogu da shvatim da ne lezi amouage nekome sa ovog podneblja. Karakteristicne note imaju, drugaciji su od mirisa na koje smo mi navikli. Nije to brend kao Xerjoff npr. da ti servira relativno poznate mirise dijela svijeta u kom zivis.
    Ja kad naprskam Myths imam osjecaj da mi je neko prosuo punu pepeljaru pepela i cikavaca po glavi.
    A ne znam koji mi je receno da mirise na kisjeli kupus, to je stvarno pobjeda bila.

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Ne diraj mi najmiliju kucu.

Na tronu moze biti samo jedan XERJOFF!

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Clash of the titans...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Xerjoff je numero uno.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by Tefrola View Post
    Ne diraj mi najmiliju kucu.

Na tronu moze biti samo jedan XERJOFF!

Xerjoff je numero uno.

A dje drugari, bolji je i Rodja od Moma. Dobar je xerjoff ako oces da mirises ka neki mali niski tamnoputi mammone.

Jutros stavih ovaj russian tea masque milano, kakva parfemcina. Citava kuca mirise od njega. Moracu malo ove parfeme sa notom caja da istrazim. Bas mi je legao dobro.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

A dje drugari, bolji je i Rodja od Moma. Dobar je xerjoff ako oces da mirises ka neki mali niski tamnoputi mammone.

Jutros stavih ovaj russian tea masque milano, kakva parfemcina. Citava kuca mirise od njega. Moracu malo ove parfeme sa notom caja da istrazim. Bas mi je legao dobro.
    Nista to da kazes od koga si ga uzeo, ko ti je preporucio, itd itd. Nema na cemu kolega, stvarno ste divni.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Nista to da kazes od koga si ga uzeo, ko ti je preporucio, itd itd. Nema na cemu kolega, stvarno ste divni.

Jes, eno na onoj slici sa apple brandyjem vidim veliku zahvalnicu za milosammm Kako posijes tako ces i znjeti. Napravicu ja covjeka od tebe kad tad Ne, stvarno, juce sam bio skeptican jer mi se izgubio za uru, evo jutros od 7 do sad se nije smanjio njegov intezitet. Jede malu djecu.

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Russian Tea je zverka.

Jesi proba Wulong Cha?

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Jesam davno nedje kod mikelija ali mi ga nema na listi tako da mislim da me nije odusevio. Probacu ga ponovo. Kod russiana mi se svidja ova kombinacija caj/koza.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

E kakav je star mali

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Jutros na meni Kilian Intoxicated. Sto rece jedan momak na fanatike, ne moram pit' ujutro kafu kad ga stavim.
    Ovo je najsavrsenija kafa sa cimetom.
    O performansama suvisno govoriti. Ovo bije od zraka do mraka.
    Znaci za savrsen pocetak dana Intoxicated, espreso do pola i Jameson suvi. Moze i jedna Cohiba esplendidos. )))

21. The Following User Says Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Jesi li mirisao A men od Muglera? Kazu da su slicni, ja to onaj dan ne osjetih, a dobro znam A men...mada smo probali masu parfema pa se pobrkalo sve.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Amouage Figment je, na nekoj uzvišenijoj ravni, drugi dolazak Kourosa. I to onog originalnog, nerazblaženog.

Daleko od toga da su isti, ali kod mene izazivaju isti efekat. Oba parfema su vrlo animalna, s tim što Figment vuče na neke zemljane note i miris vlage - kao da sam se zavukao u neku mračnu pećinu. Ako ste gledali film Parfem ili čitali knjigu, ima dio đe se glavni lik zavlači u neku najzabačeniju pećinu na svijetu. E tako to meni miriše bukvalno.

Priznajem da me taj parfem fascinira, prsnem ga kad naletim na tester. Par puta sam fatao zalet da ga kupim ili uzmem dekant, ali nisam želio da mirišem na zemlju i sopstvene prepone. Posebno ne za tolike pare.

Bližnjima je odvratan, da dodam. Možda neko ovo može uspješno da iznese, bez terorisanja okoline. Ja ne nikako.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Amouage Figment je, na nekoj uzvišenijoj ravni, drugi dolazak Kourosa. I to onog originalnog, nerazblaženog.

Daleko od toga da su isti, ali kod mene izazivaju isti efekat. Oba parfema su vrlo animalna, s tim što Figment vuče na neke zemljane note i miris vlage - kao da sam se zavukao u neku mračnu pećinu. Ako ste gledali film Parfem ili čitali knjigu, ima dio đe se glavni lik zavlači u neku najzabačeniju pećinu na svijetu. E tako to meni miriše bukvalno.

Priznajem da me taj parfem fascinira, prsnem ga kad naletim na tester. Par puta sam fatao zalet da ga kupim ili uzmem dekant, ali nisam želio da mirišem na zemlju i sopstvene prepone. Posebno ne za tolike pare.

Bližnjima je odvratan, da dodam. Možda neko ovo može uspješno da iznese, bez terorisanja okoline. Ja ne nikako.
    Hahaha eto. Onda je do moje koze. Taj zemljani, memljivi dio nije toliko izrazen, osjeca se u pozadini ali je jaci ovaj prijatan dio parfema na meni. Najvise se osjeca vetiver i pretpostsvljam geranijum, cvjetne note. A sad kad kazes mogu napravit paralelu sa kurosom zbog animalnosti ali mi kuros stari ima tu mokraca animalnost, a ovo drugaciju.

A nadjoh 100ml za 100 eura, da je skuplji, ne bih ni ja, imam precih amouage-a
    Last edited by Milosmmm; 15-11-20 at 10:17.

25. The Following User Says Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Figment vuče na miris prepona kad odeš dva dana na kampovanje. Mada ima i Kouros taj šmek.

Tačno gledam što činiš i vidim sebe prije 2-3 godine 🤓

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Figment vuče na miris prepona kad odeš dva dana na kampovanje. Mada ima i Kouros taj šmek.

Tačno gledam što činiš i vidim sebe prije 2-3 godine 🤓
    Hahahaah pa pomazi covjece, zaglibih. Ovo je zecija rupa.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

To je isti sindrom kao kad gospođe šopinguju do besvijesti Samo što smo mi sebe ubijedili da su parfemi uzvišeniji od krpica.

Meni je u tom periodu bilo malo dosadno, nisam znao što ću od sebe. Neko izlazi, pije, drogira se, juri druge žene. Ja sam jurio parfeme jer mi je to veliki merak, a osim kućnog budžeta i nosa bližnjih, ne pogađa ništa drugo.

E sad, svako je u priči iz znanih i neznanih razloga. Ja sam ukapirao da mi 90% parfema realno ne treba, lijepo je probat ih, ali na kraju koristim 2-3. Ovo ostalo samo da uživam u mirisu, za što mi je realno i dekant puna kapa. A i shvatio sam da su parfemi baš precijenjena roba. Klepetanje po ušima.

Milije mi je da, za svoj merak, pare potrošim na vrhunsko piće, vino, neku hranu. Samo hedonizam 😂

29. The Following User Says Thank You to Mitro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Ja sam veliki fan i vina i cigara. I imam primjerke da bi mogli i najveci da mi pozavide.
    Ali parfemi su mi bolest. Nije hobi, zanimanje nego cista zavisnost.
    Svako ima veci broj stvari koje voli ali uvijek ima ona jedna koja se izdvaja.

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

To je isti sindrom kao kad gospođe šopinguju do besvijesti Samo što smo mi sebe ubijedili da su parfemi uzvišeniji od krpica.

Meni je u tom periodu bilo malo dosadno, nisam znao što ću od sebe. Neko izlazi, pije, drogira se, juri druge žene. Ja sam jurio parfeme jer mi je to veliki merak, a osim kućnog budžeta i nosa bližnjih, ne pogađa ništa drugo.

E sad, svako je u priči iz znanih i neznanih razloga. Ja sam ukapirao da mi 90% parfema realno ne treba, lijepo je probat ih, ali na kraju koristim 2-3. Ovo ostalo samo da uživam u mirisu, za što mi je realno i dekant puna kapa. A i shvatio sam da su parfemi baš precijenjena roba. Klepetanje po ušima.

Milije mi je da, za svoj merak, pare potrošim na vrhunsko piće, vino, neku hranu. Samo hedonizam 😂
    Zanimljivo poredjenje. Potpuno shvatam svoju zenu onda, a do sad sam mislio da je blesava Ne slazem se da smo se samo ubjedili al to je tema za sebe
    Ja rijetko kad kupim parfem na slijepo, nego danima istrazujem i mirisem, pa tek onda. Cio taj proces kao u svakom hobiju je nesto sto pruza zadovoljstvo. Iz cijele kolekcije ne koristim samo 3,4 koja izbacim uvjek na prodaju, ne gomilam ih. Novcano me ne opterecuje jer kad nemam para nemam, kad imam bucam i pijem i pusim i skitam i kupujem parfeme. E sad dje vidim problem, sto taman nadjem parfem kojim sam odusevljen i kazem to je to, a posle.10 dana nadjem neki koji me jos jace raznese. Nemam puno iskustva pa ne znam dokle ce trajat potraga za savrsenim parfemima. Neki cilj mi je da svedem kolekciju na 10 ubica koje cu stalno da koristim. Jos uvjek nisam probao dovoljno parfema da mogu da se odlucim za samo 10.
    Meni parfemi kao parfemi nisu precjenjeni, ima pojedinacnih slucajeva za koje mislim da ne vrijede ali opet nekom drugom vrijede tako da je i to diskutabilno. Mislim da je to pitanje perspektive. Primjera radi-Ako gledas iz ugla nekog ko ne skuplja postanske markice i ne nalazi zadovoljstvo u tome izgledace ti kao ludaci ljudi koji placaju stotine i hiljade eura za markice, a ako gledas iz ugla covjeka koji ih skuplja srce ce da ti zaigra kad nadjes dostupnu neku novu po bilo kojoj cijeni. Svakome razlicite stvari razlicito vrijede tako da postujem tvoj stav.

Page 367 of 404 FirstFirst ... 267317357363364365366367368369370371377 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)