Koliko naplacuju dostavu
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
I ja sam krilca kod njih narucivao, za mene i za naše prilike dobri.
Koliko naplacuju dostavu
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
A burger ako nije fresak hleb baci. No aj sad. Kako mi se ucini kad sam isao tamo, majka i sin drze, pa onda mi zao ponekad ne poruciti...
Dje doruckovat jutros u BD? Da radi i da je ok odnos cijena / kvalitet? @wulfy
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Probaj u tate?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Nigdje, ne rade, ne znam ko sada ima za ponjeti.
Sent from my Motorola 8400
Picerija AS na Konik/Stari, bio neko? Ove slike im mirišu na instagram, moraće se nešto poručivat...
https://instagram.com/picerija_resto...=1j0h52k2hdwv7
Btw, Koloseum u City kvart, odlični bjehu sendviči i tortilje danas, dostava stigla za nepune po ure plus je ne naplaćuju...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Čita se izgleda forum više no što mislimo.Prije 15-20 dana sam iskritikovao sendviče i tortilje iz "Desetke" komentarom da su došli hladni. Jutros me zovu vezano za moj komentar, uvažili su kritiku i insistirali da poručimo šta god hoćemo iz menija na njihov račun i da im javimo kako je bilo. Prihvatismo i mi taj gest, nismo bili alavi već poručismo isto/slično što i prošli put i ovaj put bi sve kako treba, baš ukusno, svježe i VRUĆE!
![]()
Sa popustom od -20% koji još daju za narudžbe preko sajta, doručak u prosjeku kod njih ispada oko 2.5 EUR a sendviči ispod 2 EUR što je stvarno prva liga deal.
Stvarno lijep gest, ne kažem da na svako nezadovoljstvo ugostitelji treba da šalju gratis hranu ali bi trebalo da povedu računa o kritici gosta (pa makar bio i online gost).
Influenseru, alo, kako napredujes. Jos malo ces dzabe svuda jesti, ako odlucis da pravis kakav instagram profil, prijavljujem se za održavanje![]()
Nisu na PM, zvali me na tel. Računam da su povezali moj komentar sa narudžbom po datumu, a u sistemu imaju moj broj (ostavio ga preko sajta kad sam poručivao)
Ela no, ja se ne ustručavam no ih i hvalim i kudim.![]()
BiTrAtE
Ko drži restoran ili brzu hranu, ne zamjerajte se ovom čovjeku
sjetih se da je neko pominjao the meating point, al nisam mogla da se sjetim kako, a izgleda da nije nikako.
cupkana govedina je u stvari saka mesa, jeste ukusna, ali sam ostala gladna. pomfrit pola sake, 2 casice sos i salata. na stranu sto su bili ljubazni pa javili da ce kasniti zbog kolapsa gradskog, za 7.50€ malo. i skoro pa hladno.
nothing comes from violence and nothing ever could
"Search thread" opcija je majka
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Je li ko jeo kad u Il Forno, tj narucivao dostavu jer kapiram da tamo i nije neki ambijent da se ruca...Kakva su iskustva?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks