Momci iz Autostart mogu nabaviti poruciti djelove regler, diodne ploce kolektor-prstenove za alternatore...
Pošto nijesam neki stručnjak za auta, imam ovu nalepnicu na motor, valjda je od velikog servisa kada je posljednji put rađen, pa ako može neko neka protumačiI zanima me na koliko se obično radi veliki servis i što sve ide od djelova, gdje je najeftinije uzeti te djelove za Hyundai ? Hvala na pomoći unaprijed...
![]()
Uradjen 2011 na 210 000km...
310 000 a sledeci na 338 000 kako se meni cini, samo je to nesto predug interval
Tj mozda je 319 000 prvi, logicnije
Last edited by Dutch; 11-11-20 at 06:55.
U Njemacku inace rade mali na 30 000km..
Bravo,ovo je veliki servis, preumio sam to. Moze biti da je 210 onda ono. Zivo me zanima sa kojom je kilometrazom kupljen...
Mislim da Šćekić ima sve za Hyundai, ili Next Auto.
Što vam je ljudi, ovo je 310 000km
Moguće i 310... Kad nije fino napisano
Steuerriemen = zupcasti kais
Nemoguce da je ono gore 310, kad je sledeca zamjena predvidjena na 330![]()
Ovo dolje je definitivno 33x. Moguće da gore piše i 210 000, pa da sledeći ide za 120 000km.
Last edited by mur3633; 11-11-20 at 12:28.
218000
338000
120000 km.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da mu ne bih razmišljao, a siguran sam da je tako kao što kažete, uzeo sam danas djelove da mu to odradim.Na koliko se inače radi sljedeći, koje su neke preporuke?
Zavisi koje si uzeo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da ne znate nekog lakirera u pg ,treba da se ofarba blatobran i branik,starije je auto u pitanju,pa da me ne deru ??
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Djuro Vuljaj u Tuzima, lakira dobro, cijene prilicno normalne.
Mada su meni i Simonovici u red dje je Titex maksimalno bili korektni prije par dana, tesku boju sastavili, ubili nijansu i bez greske lakirali.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Jeste no kod Simonovića se čeka po 2 mjeseca. Ali ga radi odlično.
Onaj Vesko Dakić put Zete je odličan, čuo sam.
Simonović rade odlično, čak im trenutno nije neka gužva ispred servisa koliko viđeh juče. Mada sarađuju sa dosta firmi.
Bookmarks