и мени се тренутно 1260 више свиђа од ове нове В4, аааааааааааали чекам да је видим уживо па да причамо.
нема више верзије са 17 предњим точком, 19-17 је сад сваки модел само је питање је ли точак жичани или не.
е сад...мотор од 200+ кг никад не може бити неки специјалан спортиста па тако ни ПајксПик едиције итд... (бмв ХР се шали са њим) е онда да се направи путни мотор кад се већ прави толика громада.
кренули су путем ГСа који је ипак класа за све. досадан је због агрегата који је такве нарави и карданског преноса. дукатијев агрегат је луд па био В2 или В4 а пренос је и даље на ланац тако даааа 170кс, не бих ја рекао да је то досадно Вулфи.
за тркање имају много других модела тако да ово је ипак једини путни мотор који нуде.
а после 500-1000км за воланом у току дана баш нико не мисли о тркању, сувом квачилу, итд ту се цијене неке друге ствари а ту ГС води причу.
е сад су са овим В4 моделом подигли комфор рекао бих алииииии и даље мислим да се то лудо вози, као и сваки дукати, 215кг сув је релативно доообра тежина.
ја сам му се обрадовао јер ће ми 1200/1260 Ендуро бити ближи за куповину

п.с. на стази ГС1250адв је на стази невјероватан а то му баш баш није терен, 2.03 момак врти кругове са њим, ево га линк испод да видите како изгледа 2.00 круг на С1000РР ја сам возио 2.20 са Стромом