but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ček, glasanje bez ID negdje dozvoljeno?!
https://i.imgur.com/3vA9bL4.jpg
Kakva smijurija
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
Imas tu par stvari koje nisu jasne nekima:
1. Kako to da Krampova administracija nije uradila nista da se stopira izborna kradja, barem za prve 2 godine kada su imali i House i Senat.
2. Posto su sad imali ludog predsjednika kojem je sve aminovano, da li su mozda i oni pokusali da kradu izbore?
3. Znamo da je npr. usporen rad poste da bi kasnili mail-in listici jer su znali da su to vecinom glasovi za demokrate. To bas nikome ne smeta.
Prema tome, šta da ti kažem?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ahahhahahahahahaaaa
![]()
Covjek se usrao sebi u zivot nepotrebnim ulaskom u politiku. Posle januara idu federalne, drzavne i privatne tuzbe, pa vracanje dugova koje nema odakle da vrati itd. Unistio i sebe i porodicu. Debil.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
dobro naravno da sad nastupa kineska diktatura
She is only here to annoy herself!
Gospodjo Melanija da li ste glasali?
Da, pismom![]()
Ako su izbori neregularni zbog prevelikog broja glasova putem pošte, da li to znači da ne treba da se priznaju ni izbori za senat u kojima su republikanci pobijedili i zadržali većinu u senatu? Vidio sam snimak Trampovih podržavalaca koji u nekim državama skandiraju Stop The Count, a u drugim skandiraju Count The Votes, u zavosnosti od toga da li Tramp vodi ili ne. Kelien Konvej izjavljuje na tv da je demokratski proces važan, da svi glasovi treba da se prebroje, da nije problem da se sačeka tri dana ili tri nedelje, a svega par sati poslije toga Tramp tvituje Stop the vote! Čak i za standarde ove administracije nedosljednost je prevelika.
Sama pomisao da cu moci citati vijesti a da nema bombasticnih izjava od njega (kao predsjednik)je divan osjecaj. Stvarno, 4 godine ovog g***** je previse.
Uzivao bih da citam o tuzbama koje ce doci (nadam se) jer je dosta bio zasticen kao medjed.
No, Bidenu ce malo biti tesko bez Senata da ostvari promjene, a izgleda USA ce da se pokaki sa pandemijom, preko 120 hiljada slucajeva i samo ce rasti. Ovaj orangutan bice do Januara.
Jos ako ga banuju na Twitter, merry christmas! Haha, ma ni Fox ga vise nece, to bi mu bila veca kazna , covjek je obsjednut twitterom.
Budala jos nije shvatio da je izgubio, naucio se da stalno pobjedjuje tj da ide po njegovom.
Trump has acknowledged to some allies he recognizes the electoral math will not work in his favor, according to people familiar with the conversations, but has maintained that a prolonged court battle and corrosive rhetoric about election fraud would sow enough doubt to allow him to refuse to accept the results.
A niko nema muda da mu kaze: druze, proslost si.
Nadam se da ce NY da ga dobro ispegla jer tamo vode kriminalnu istragu protiv njega.
Last edited by Ijomi; 06-11-20 at 14:50.
Od prvog dana mi je bio mrzan. Hell, bio mi je mrzan od vremena The Apprentice.
Znao sam da taj debil nije za taj posao. Znao sam da ce sjebat Ameriku, ali nisam znao da ce ovoliko da sjebe samog sebe.
Najjace je sto mu je i Fox news okrenuo ledja, cak oni su prvi dali Arizonu, i dalje je plava.
Last edited by TAKUMI; 06-11-20 at 14:51.
Niko nece da podrzava konja koji gubi...Nadam se da ce cinjenica sto imaju demokratskog predsjednika malo smiriti strasti isto.
Nego, evo 4 godine citam vijesti i sto vidim svaki put neka izjava od njega, neki novi EO, neka konspiraci, ili idiotsko obecanje da ce nesto promjeniti, da ne pricam kad je pandemija stigla koje gafove je imao. Sama pomisao da ce on moci da nastavi sa njegovim izjavama kao obicno, ali ne kao POTUS, no kao Trump je divan osjecaj.
Nikoga nije briga za Trump-a, ali jeste kad je Trump POTUS.
Normalno, da ce on izaci iz WH bez problema, ali hoce da se bori i da sacuva lice da nije izgubio, no tobos da su pokrali izbore i da je on pobjednik - i to ce ostati urezano u mislima njegovih hardkor folovers. I to ce zapamtiti dok ne pocinu jer su totalni debili.
Lik je unistio sliku Amerike overseas totalno. Njegov rating je dobar samo sa diktatorima kojima to odgovara jer imaju isti mozak.
Bidenov tim se vec sprema za tranziciju i da objave da su pobjednici, SS i No fly zone oko njegove kuce i gdje treba da mu je speech. Svaki sud mu odbija njegove glupe tuzbe.
No, evo 4 godine se vodio retorikom ako ponovis laz dosta puta, postace istina.
I to sad pokusava da radi, ako bude ponavljao dovoljno da su izbori ukradeni, postace istina, no sudovi nisu glupi i traze dokaze za to , a jedini dokaz mu je tvit..
Last edited by Ijomi; 06-11-20 at 15:06.
Sad ce da se bruka na 100 nacina. Prvo sa tuzbama zbog izbora koje ce izgubit, onda govor poraza, onda slijedi docek predsjednika-elect u WH. Ne znam hoce li doci uopste do toga, onda inauguracija.
Dobro je sto su predstavnici transfer of power-a poceli saradnju prije 20 dana.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks