Daako Trumpu Reno i Las Vegas "daju" Snake Eyes...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
To mi se sviđa - šta ima preCednik države tu nešto da iznosi svoj stav koji nije popularan? Ćuti tu gadu žuti, treba ga obrisat skroz sa svih profila i da se čuje šta mi imamo da rečemo!
Brate kako volim što smo mi gud gajz, pogasili smo ove rasiste i neistomišljenike gadne sa interneta 🥳
Realno na kraju, Trumpa skide Wall Street zbog međunarodnih odnosa i bahatosti. Da je ćutao povodom nekih stvari mogao je da uzme ovaj mandat lagano. Da su Demokrate dobile Senat, možda je nešto moglo da se promijeni za raju. Ovako sad će korporacije da pojedu srednja i mala preduzeća u Americi. Kakav socijalizam i radical left. Biće hiperkapitalizam. Ode čovjek u zatvor bezveze, a vuk sit i ovce na broju. To ti je Amerika.
Meni je lično drago zbog opstanka EU i NATO. I ža mi je što ne uzeh makar neke pare na kladionicu i ove kriptovalute. No mi muka.
![]()
Mene je milo sto se pokazalo da do normalnog naroda moze doprijeti ipak.
Dobro, jeste nam trebalo preko cetiri godine i bogami se dobro grinjalo, ali smo uspjeli.
Milo mi je da smo razvili mehanizme da se mogu gadovi koji su protiv nas lagano maknut sa fejsbuka, tvitera, youtuba, reddita (thedonald) i sa svih mogucih online medija ako zatreba. Da sto valjaju bili bi uz nas, tako da puca mi za sve njih.
Svidja mi se ova opcija "fact check" - odma znam jeri istina nesto ili nije, fino ti objasne i nema sto da se sekiras kad vidis neku sliku ili tekst od preko recenicu. Fakt ček - gospocki.
Milo mi je da su nas mediji podrzali i da su prepoznali ko je pravi coek za precednika. Svi su bili uz nas, svi nas vole, mi volimo Bajdena.
E kad me djeca pitaju za jedno 4-5 godina o vremenu kad smo morali slusat svakojaka drugacija misljenja i stavove i trpljet po tonu mikroagresija (micro agressions) nadan.
Sa sjetom u ocima cu im reci - e moja djeco... ŠTO TI PUCA KAKO JE PRIJE BILO KAJE SAD SUPER???? RADE LI TE TO BLOKATORI PUBERTETA OD PROMJENE POLA SINE ILI ODMA DA TE PRIJAVIM KOMESARIJATU DA MI SUMLJIVA PITANJA POSTAVLJAŠ!!!???
Auh tebra, bio si zabavan prvih par puta...
JUST IN: Pennsylvania Secretary of State says winner of the state could be known today.
Trenutno 105k razlika.
Sto je sa Arizonom? Preokrenu li to Tramp vise da se unese malo neizvjesnosti.![]()
Volim te brate. #volimdakucam
Zamisli ovo, Biden ceka rezultate a u medjuvremenu je isao na briefing u vezi virusa.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne brinite za virus nestaće brzo poslije Kamalinog ulaska u WH
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Situacija je katastrofa, juce 110000 zarazenih i 1200 mrtvih.
Bijela Kuca je izjavila da vise nece da se bave virusom.
Sad će takumi da nam procvjeta, neće ga bit srećnijeg u svijet, on i kamala...
Jedva čekam da ga podsjećam koliko je ovo želio, samo polako![]()
Ko šta da vidi, kakvo kapiranje, cvjetanje i matraci? Idemo samo /s do pobjede, napred Bajden!
Praviće Amerikanci Trumpa od blata sa ovakvim senatom i vrhovnim sudom.![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2227732.aspx
Izjavu medijima dao je Gabriel Sterling koji je otkrio koliko glasova još treba izbrojiti.
“Nekoliko detalja o tome gdje smo. Ovo se može promijeniti dok prijeđem ulicu. Preostalo je još 47.277 koje još treba izbrojiti”, rekao je i prebrojao koliko glasova je iz kog okruga te kakvo je stanje u kakvom okrugu.
evo za Georgiu
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hoću da ti kažem taj isti republikanski senat zabolje ona stvar za Trumpa. Mitch McConell je dobio bruku para za senatsku trku od S&P 500 CEOa. Ovo stanje sad će satrati obične Amerikance. Senat je dao tax-cuts korporacijama, i ostaće tako vjerovatno. Biden ništa od onih priča o zelenoj energiji i ostalim stvarima neće moći da ispuni. Naročito demokrate neće moći da podignu minimalnu satnicu na ono koliko su mislili. Korporacije sad imaju slobodne ruke da preuzimaju mala i srednja preduzeća. Demokrate će gurati neke zakone o marihuani i dekriminalizaciji, Black community i to je to. Pobjedio je Wall Street. Znaš onaj film Vuk sa Vol Strita? Izgubi sve, ode u zatvor, izađe, i opet postane milioner prodavajući knjigu. Sell me this pen?
Checks and balances, što amerikanci sad mogu sarkastično da kažu.
A Michigan judge denied a request from the Trump campaign to halt the counting of ballots in the state, pointing out that the tallying of absentee ballots was already completed.
Ništa od toga ne sporim, samo kažem da je Tramp dio svega toga zato ga niko neće praviti od blata. Osim ako si mislio samo na ove njegove svakodnevne gafove.
Inače su kriminalci sa Wallstreet-a neuništivi. Pročitao sam skorije da se ispostavilo da je Dan Bilzerian prevarant, odnosno da je cijeli onaj životni stil finansirao njegov otac iz pozadine dok se bavio malverzacijama na berzi. A zabranjeno mu je da se bavi trgovinom na berzi jer je ležao zatvorsku kaznu zbog prevara na toj berzi dok je Dan bio desetogodišnjak.
Na nivou USA - 4 miliona glasova u prednosti
U PA trenutno zaostaje 97000.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks