Originally Posted by
Coyotte
Srednjoškolski drug Konatara, sad pomalo i Dritana... I to mu je jedina "ekspertska" kvalifikacija. Bukvalno. Osrednji pravnik (studirao pravo 2002 - 2012) i advokat, koji se čak nikad krivičnim pravom nije bavio. Na liniji djelovanja URA uopšteno, odma mu se može pripisati nadimak "nejaki", jer ga tamo niko neće fermati 2%. Ali bože moj, ono što svak umije je da potpisuje rešenja za radni odnos, vazda fali kvalitetnog kadra u ovim teškijem trenucima za otadžbinu. Živi bili pa viđeli.
Ali dobro, s obzirom da je drugi pik na draftu bio Jovićević, koji je sve sem "nejaki", ali saradnik službi regiona, kum DiKeja, sa kojim je čuda radio (bivšu suprugu je držao u DiKejovoj vili u Beogradu, dok mu ne prepiše nazad nekretnine koje joj je prebacio dok su bili u braku, u cilju ukrivanja lopovluka...al mu nije prošlo. Žena je i dalje vlasnik), i dalje u tom pravcu...ispada dobro da je na čelu privremenih institucija nesposoban čovjek.
Da mi je znati na kojim je tabletama ovaj forum, bih i ja malo. Ova oročena vlada faktički pola od tih 200 dana mora da potroši na sistematizacije i kadriranje, jer izvrću upravu naopako, a bez ikakve potrebe...mislim realne potrebe, možda mandatar ima neke potrebe sem duhovno religioznih. Sve to uz opstrukcije ukorijenjenih DPS kadrova po dubini, i DF-a pride.
Znači, da urade konkretno ne mogu NIŠTA za to vrijeme, čak ni u redovnim okolnostima, a đe je COVID ekonomija. Ono što mogu je da se prosipaju, za šta im pomoć ne treba. Vi na forumu možete kolko oćete "ćuti, pušti, neka, dobro je, da vidimo", al ostatak CG nema te tablete. Ovo je mapet šou. Mandatar je teška budaletina, rijetko glup čovjek, očigledno.
Odavno sam posmatrač na forumu, ali evo se registrovah iza VPN-a, čisto da iznosim ekskluzivu insajdersku nekažnjeno. Prva je da se slavi nova vlada po DPS ćelijama.
Problem je što ovi ljudi nisu nikakvi eksperti. I ama baš ništa ih ne preporučuje da budu makar načelnici nekog sektora, a kamo li da upravljaju sa mega-ministarstvima koja je izmaštao ovaj bogougodni alkoholičar.
Kako je dobroooooo
Bookmarks