Page 130 of 214 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ekspert za prosvjetu, nauku, kulturu i sport.

Mogu da pretpostavim koliko je utakmica ispratila, a i kako ce cetinjanima mila biti.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

Isti ljudi koji su pricali da vlada ne treba biti ekspertska nego da eksperti trebaju da budu neki savjetnici ministrima itd se sada najvise bune sto kao ovi ljudi nisu dovoljno dobri eksperti.
    E kuku Zdravko dje ti pade na pamet oko ovoga da se bakces kad te ovakav jad snadje.

3. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Mandić i Knežević se čitav život bore za to da se Srbi zapošljavaju i sad kad će ih biti puna vlada hoće da je obale. Zlobnici bi rekli da su se borili za svoje prkno a ne za ugroženo srpstvo.

5. The Following 4 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    nema ministarstva turizma kao posebnog vec ce medju ekonomski razvoj?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Mislim da je to za Đeljošaja rezervisano. Tražio je Nik to ministarstvo. A i red je da bude neko od manjina.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ne avetaj, Kimmi, rekla bi se bar jedna recenica na tu temu onda. A i to bi onda bilo 13-o minstarstvo. Nema sanse..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

ahahahaha sto se ciniiiii
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Mandić i Knežević se čitav život bore za to da se Srbi zapošljavaju i sad kad će ih biti puna vlada hoće da je obale. Zlobnici bi rekli da su se borili za svoje prkno a ne za ugroženo srpstvo.
    opet će životima da brane srpstvo ču mene fotelje

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

10. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    opet će životima da brane srpstvo ču mene fotelje

Koliko puta pogiboše, zaslužuju bar po duplu boračku.

12. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    I mene interesuje ko je ovaj Terzić? Može i na pm, svejedno
    Srednjoškolski drug Konatara, sad pomalo i Dritana... I to mu je jedina "ekspertska" kvalifikacija. Bukvalno. Osrednji pravnik (studirao pravo 2002 - 2012) i advokat, koji se čak nikad krivičnim pravom nije bavio. Na liniji djelovanja URA uopšteno, odma mu se može pripisati nadimak "nejaki", jer ga tamo niko neće fermati 2%. Ali bože moj, ono što svak umije je da potpisuje rešenja za radni odnos, vazda fali kvalitetnog kadra u ovim teškijem trenucima za otadžbinu. Živi bili pa viđeli.

Ali dobro, s obzirom da je drugi pik na draftu bio Jovićević, koji je sve sem "nejaki", ali saradnik službi regiona, kum DiKeja, sa kojim je čuda radio (bivšu suprugu je držao u DiKejovoj vili u Beogradu, dok mu ne prepiše nazad nekretnine koje joj je prebacio dok su bili u braku, u cilju ukrivanja lopovluka...al mu nije prošlo. Žena je i dalje vlasnik), i dalje u tom pravcu...ispada dobro da je na čelu privremenih institucija nesposoban čovjek.

Da mi je znati na kojim je tabletama ovaj forum, bih i ja malo. Ova oročena vlada faktički pola od tih 200 dana mora da potroši na sistematizacije i kadriranje, jer izvrću upravu naopako, a bez ikakve potrebe...mislim realne potrebe, možda mandatar ima neke potrebe sem duhovno religioznih. Sve to uz opstrukcije ukorijenjenih DPS kadrova po dubini, i DF-a pride.

Znači, da urade konkretno ne mogu NIŠTA za to vrijeme, čak ni u redovnim okolnostima, a đe je COVID ekonomija. Ono što mogu je da se prosipaju, za šta im pomoć ne treba. Vi na forumu možete kolko oćete "ćuti, pušti, neka, dobro je, da vidimo", al ostatak CG nema te tablete. Ovo je mapet šou. Mandatar je teška budaletina, rijetko glup čovjek, očigledno.

Odavno sam posmatrač na forumu, ali evo se registrovah iza VPN-a, čisto da iznosim ekskluzivu insajdersku nekažnjeno. Prva je da se slavi nova vlada po DPS ćelijama.

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Isti ljudi koji su pricali da vlada ne treba biti ekspertska nego da eksperti trebaju da budu neki savjetnici ministrima itd se sada najvise bune sto kao ovi ljudi nisu dovoljno dobri eksperti.
    E kuku Zdravko dje ti pade na pamet oko ovoga da se bakces kad te ovakav jad snadje.
    Problem je što ovi ljudi nisu nikakvi eksperti. I ama baš ništa ih ne preporučuje da budu makar načelnici nekog sektora, a kamo li da upravljaju sa mega-ministarstvima koja je izmaštao ovaj bogougodni alkoholičar.

Kako je dobroooooo
    Last edited by Coyotte; 05-11-20 at 19:33.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Nemam želju da gledam klip. Što god da je pričala, a vjerujem da je neka priča koja sugeriše da je veliki vjernik.

Daj da se ne sprdamo. Ova vlada je svijet izmislila za ovu odlazeću. Eto su u postojećoj bili "veliki Crnogorci" pa vidimo kako smo prošli.

Drugo, alternativa je vlada od MMK, Slavena, Krapa, Šaranovića, funkcionera iz URE itd. Takva vlada bi bila raštimovani orkestar i ne bi se znalo ko na koju stranu vuče.

Odlično je ovo. Jel moglo možda bolje, jeste, ali ovo je realnost. Siguran sam da ih je dosta boljih kadrova odbilo, jer ko je lud da ostavi sve i baci se u vjetrometinu u trajanju od godinu dana.

Ono što smo pričali ranije, par zakona, birački spisak, RTCG, UP, da ne kradu za promjenu i dosta.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

15. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Koliko puta pogiboše, zaslužuju bar po duplu boračku.
    ministri da budu, no je Krivokapić protiv Srba.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

evo i Krivokapića. fala mu na tome što je uspio da sastavi vladu bez Mandića i Meda

Last edited by outline; 05-11-20 at 19:51.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Coyotte View Post
    Srednjoškolski drug Konatara, sad pomalo i Dritana... I to mu je jedina "ekspertska" kvalifikacija. Bukvalno. Osrednji pravnik (studirao pravo 2002 - 2012) i advokat, koji se čak nikad krivičnim pravom nije bavio. Na liniji djelovanja URA uopšteno, odma mu se može pripisati nadimak "nejaki", jer ga tamo niko neće fermati 2%. Ali bože moj, ono što svak umije je da potpisuje rešenja za radni odnos, vazda fali kvalitetnog kadra u ovim teškijem trenucima za otadžbinu. Živi bili pa viđeli.

Ali dobro, s obzirom da je drugi pik na draftu bio Jovićević, koji je sve sem "nejaki", ali saradnik službi regiona, kum DiKeja, sa kojim je čuda radio (bivšu suprugu je držao u DiKejovoj vili u Beogradu, dok mu ne prepiše nazad nekretnine koje joj je prebacio dok su bili u braku, u cilju ukrivanja lopovluka...al mu nije prošlo. Žena je i dalje vlasnik), i dalje u tom pravcu...ispada dobro da je na čelu privremenih institucija nesposoban čovjek.

Da mi je znati na kojim je tabletama ovaj forum, bih i ja malo. Ova oročena vlada faktički pola od tih 200 dana mora da potroši na sistematizacije i kadriranje, jer izvrću upravu naopako, a bez ikakve potrebe...mislim realne potrebe, možda mandatar ima neke potrebe sem duhovno religioznih. Sve to uz opstrukcije ukorijenjenih DPS kadrova po dubini, i DF-a pride.

Znači, da urade konkretno ne mogu NIŠTA za to vrijeme, čak ni u redovnim okolnostima, a đe je COVID ekonomija. Ono što mogu je da se prosipaju, za šta im pomoć ne treba. Vi na forumu možete kolko oćete "ćuti, pušti, neka, dobro je, da vidimo", al ostatak CG nema te tablete. Ovo je mapet šou. Mandatar je teška budaletina, rijetko glup čovjek, očigledno.

Odavno sam posmatrač na forumu, ali evo se registrovah iza VPN-a, čisto da iznosim ekskluzivu insajdersku nekažnjeno. Prva je da se slavi nova vlada po DPS ćelijama.

Problem je što ovi ljudi nisu nikakvi eksperti. I ama baš ništa ih ne preporučuje da budu makar načelnici nekog sektora, a kamo li da upravljaju sa mega-ministarstvima koja je izmaštao ovaj bogougodni alkoholičar.

Kako je dobroooooo
    Predpostavih ali reko da ne trčim pred rudu, jer stvarno po prvi put čuh za čovjeka.. Ne znam ni ko je mislio da je ovo dugoročni eksperiment, ova vlada treba da stvori uslove za normalizaciju izbornog sistema i vrati poverenje u institucije, najbitnije - treba da zacementira konačno stečenu slobodu izbora i smjenljivosti..
    200 dana naspram 30 godina je ništa a opet dovoljno za neke druge stvari..

Ja bih jedan nimulid ako se već gađemo tabletama

ps. fala na info
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Svaka cast Krivokapicu. Zeljeli smo promjene, zeljeli smo eksperte, zeljeli smo vladu bez DF-a, eto, dobili smo sve!

Chill out now...

20. The Following 4 Users Say Thank You to skostic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Eto sad imamo pravog apostola Jakova.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    19 Posts

Ovo je prelazna vlada dok se ne vrati reformisani DPS.

23. The Following User Says Thank You to Jasper For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

https://m.cdm.me/politika/mandic-od-...ednog-covjeka/

‘... Večeras je mandatar ponudio spisak i tamo poznajem samo jednog čovjeka...’ - Mandić

odlično. ovo je već dobar znak

25. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Kako je dobroooooo
    Hvala ti sto si dosao da podijelis sa nama da je Krivokapic teska budaletina. Pisi cesce.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Bratićka pobijedila 😁🤣🤣
    Kakvo je ovo zastiđe od čeljadeta, majko mila!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Predpostavih ali reko da ne trčim pred rudu, jer stvarno po prvi put čuh za čovjeka.. Ne znam ni ko je mislio da je ovo dugoročni eksperiment, ova vlada treba da stvori uslove za normalizaciju izbornog sistema i vrati poverenje u institucije, najbitnije - treba da zacementira konačno stečenu slobodu izbora i smjenljivosti..
    200 dana naspram 30 godina je ništa a opet dovoljno za neke druge stvari..

Ja bih jedan nimulid ako se već gađemo tabletama

ps. fala na info
    Izborni sistem i institucije nisu same sebi cilj, da se zorimo kako ih imamo. Ali dobro, legitimno...nego se ovdje brane personalna rješenja, koja su jeziva. Samo poturiti Zdravku mikrofon pod podočnjake, a onda redom ovoj njegovoj ekipi, đe samo Dritan nije volontirao u SPC, i bukvalno dolazi na

Quote Originally Posted by Jasper View Post
    Ovo je prelazna vlada dok se ne vrati reformisani DPS.
    samo ako bude zrna pameti u DPS. Ono, to je teško, već noćas nekakvo ushićenje, kao "ma ne mora se prstom mrdat, ovi će sami da zglajzaju". Oće, al nećete vi nazad, ako nastavite po starom.

Kolko ovih ministara ima položen državni ispit? Ono, elementarno poznavanje državne uprave, upravni postupak, kako se šalje dopis i šta je rešenje, da ne pominjem npr proceduru za donošenje budžeta... Vidim, mandatar se već okliznuo na Ustav, ne samo suštinski, đe mu je promaklo da je država sekularna, nego i formalno, sastav vlade je neustavan...

Al ajde, Bato Carević nepismeni je dovodio popove da okade opštinu, možda će Zdravko da ih uvede u sistem, pošto izgleda fali kadra.

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Hvala ti sto si dosao da podijelis sa nama da je Krivokapic teska budaletina. Pisi cesce.
    Ada iz kataloga. Pola vas isto misli, i radi facepalm kad god se ovaj pojavi / oglasi, al nećete da malerišete, "dajmo šansu", ne nazad u pakao DPS.

Nema veze, pametan je Zdravko, Samo da ga ometlaju do popisa, lako mi je za ostalo.
    Last edited by Coyotte; 05-11-20 at 20:22.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

ustavan sastav vlade bi bio sa Mandićem i Medom pretpostavljam?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Значи ако је министар вјерник влада је неуставна, или су само атеисти уставни?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

....

Evo nam ga jos jedan DPS insajder da objasnjava kako sve ovo tece tacno kako je kancelar Palpatin, cus mene Djukanovic, planirao

Iz pobjede u pobjedu, iz mudrog plana u mudri plan, sve su sake crkvi okrvavili bijuci o njih facom.

Samo naprijed, geniji politicki, slavite vi

33. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Mislim da je ovo cerka Radmile,sestre Tihove. Ona je dugo u Americi.
    Jeste,radila je za instituciju gdje radim na nekim projektima reforme drzavne uprave vec nekoliko godina unazad
    Zna znanje al je psiho.

Terzicu znam cijelu familiju 20 godina...vrijedan cestit momak...koliko je dorastao ovom mjestu ne znam.Zelim mu sve najbolje.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    Last edited by Sidewinder; 05-11-20 at 20:26.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Vise puta rekoh, moracemo se navikavati da nije sramota biti vjernik.

Da nema vise gradjana drugog reda koji svoju crkvu i vjeru ne smiju pomenuti.

Potrajace to navikavanje, ali imamo vremena.

36. The Following 5 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 130 of 214 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)