Ako Medo ovako prica, znaci da valja
Ja koliko sam uspio da ispratim, bili su pozvani da učestvuju u kreiranju nove vlade i bolje Crne Gore, mada BS nije zaslužio ničim taj poziv. Nadam se da će se u budućnosti naći i Albanci i Bošnjaci koji imaju znanje da rade u interesu svih nas. Dritan mi je miliji nego 10 Mandića ili Miraša ili mnogih druguh i sličnih da budem iskren.
Ali kulirate me za medalju.. Kako u drzavi dje je 70% prihoda od turizma da se ono jednom rijecju ne pomene medju resorima? O cemu se radi?? To vec nije saobracaj, pa da moze malo pod kapitalne investicije, malo pod urbanizam i prostorno planiranje.. Ono mora konkretno da postoji medju resorima.
Ili mozda ne mora.. I turizam je neki vid ekonomskog razvoja, jel.. mozda im je to vizija...
Last edited by ovizionizi; 05-11-20 at 16:47.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Meni se licno svidja, lise Borovnic, kao sto sam gore napomenuo. Ne znam mnogo imena, sto je dobro, kao sto neko gore rece. Neka se oprobaju novi ljudi, sa novim idejama. Ovi stari ocigledno valjali nijesu. Medjutim, budimo realni, ovo tesko da ce proci kod ostatka nove vlasti. Marginalizuju ih totalno, ne znam kako ce uspjeti da njima izadje u susret. Medo i borba su vec poceli da napadaju, a to je sigurno stav i DF-a i SNP-a.
Требамо сачекати коначно, а то је да Кривокапић каже имена.
iiii javio se Medolino
https://m.cdm.me/politika/medojevic-...om-i-biracima/
“MILOVA VLADA KONTINUITETA!!! KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I BIRAČIMA!!!Vlada kontinuiteta. Eksperimentalna Vlada koju su kreirali Gojko Perović, Vlado Božovic, Miško Perović i Željko Ivanović. Vlada koju su obećali Milu Đukanoviću”, napisao je Medojević na Facebooku.
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Јесу ли ово кренула маневарска отпуштања ухљеба из бившег режима?
Ђе ће сад разни потпресједници и секретари укинутих министарстава,је ли на шалтер ЗЗЦГ ка остали ?
DPS-ov playa. Kao i Mandic i Milacha. To ne vidi jedino onaj koji ne zeli.
SMRT FAŠIZMU!
Evo ja se ko glasač URE ne slažem. Nema reference, ne treba biti licemjer.
Mada, više mi se čini da je ovo patka za DFovce, pa da se povuče da ih smiri.
Dritanu bi više ležala funkcija podpredsjednika za politički sistem, tako nešto. Fakat je da je jedini lider tri koalicije a koji nije dobio ni jednu funkciju. Da se ne lažemo, njemu parlament najbolje leži. Ima tu neku energiju i ta ideja koju zastupa nema boljeg predstavnika od njega, pa će biti dobro da je zastupa. Trebaće neko ovu vladu i da brani u parlamentu.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 05-11-20 at 17:15.
Ovo je definitivno vlada Mitropolije. Sva rješenja su više ili manje (većina je direktno vezana) vezana sa Mitropolijom. Nešto sam mlako (ne)zadovoljan, meh, ova mi je Vlada razblažena...
Nisam oduševljen, ali nema nazad, neka pokažu što znaju.
Ono što mi se ne sviđa što nema ministarstva turizma i saobraćaja, a mogli su ih i zajedno ostaviti jer imaju itekako veze
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ima li u vladi koji ateista/agnostik ili je to bio eliminatorni uslov?
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
kakve veze ima to što su vjernici? nećemo teokratija postati sigurno. da oni rade dobar posao i da pokušaju da ovu državu malo dignu iz blata
Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za predloženu ministarku javne uprave, inovacija i medija sam čuo sve najbolje. Rođena Cetinjanka, završila srednju i studije u Americi, radila u Ujedinjenim nacijama i prestižnim američkim firmama, da bi prije dvije godine osnovala Kancelariju za inovacije u Službi zdravstva Kalifornije, zahvaljujući kojoj je zdravstvena zaštita u toj državi u potpunosti transformisana i unaprijeđena.
https://www.linkedin.com/in/tamarasrzentic
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne smeta meni sto su oni vjernici, smeta mi sto njima smetaju nevjernici.
Ispade da se ne moze biti strucnjak ako ne vjerujes u boga.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Iako mi se ni najmanje ne sviđa što je očigledno jedan od glavnih kriterijuma bila povezanost sa crkvom, ti ljudi se bave strukama koje nisu vezane za religiju. U najgorem slučaju očekujem da ne budu umjeli da rade, pri čemu će da im se kaže druže/drugarice, nije ovo za tebe, odmori malo. To bi bio drastični napredak u odnosu na dosadašnju praksu đe se kaže nisi ti za ministra saobraćaja, skloni se... na ministra kulture. Pa sa mjesta ministra kulture na ministra turizma, pa ako baš nema nekog ministarstva ajde da izmislimo nekoliko savjetnika predsjednika ili premijera dok se ne nađe neko bolje rukovodeće mjesto. I tako do penzije.
Ministarstvo ekonomskog razvoja- mr Jakov Milatović
Magistrirao ekonomiju na Univerzitetu Oksford, kao stipendista britanske vlade; radi kao ekonomista u EBRD.
https://www.vijesti.me/autor/455/jakov-milatovic
SMRT FAŠIZMU!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks