Pametno su očevi ancije u SAD ostavili luft do januara za preuzimanje dužnosti. Ođe će bit parnica, novih brojanja, natega... JESAL LI VAM REKAO!!!!!????? JEEEEE.... DA I JA JEDNOM NABODEM PROGNOZU DA ĆE BITI VRLO TIJESNO![]()
Javili mi iz štaba Georgia pobjedio Biden.
Michigen - za 1% obradjenih, cijelih 20k prednosti manje za Trampa. Sad je svega 35k prednosti, a jos 11% da se prebroji. Caooooo....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mislim da se neće znati ukupni rezultati još makar nekoliko dana.
na 90% iz Michigana, Trump ima prednost od 0,2%. a u Nevadi na 67% Biden 0,6%
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema šanse da će ovo ludi Trump priznat...Kakvo ludilo
ali se i u wisconsin smanjila razlika Bajdena, sad je svega na 20.000 razlike
Kvota na Bidena 1.35, kako se sipaju milioni jeben ti sunce, preko 476 i po miliona je trenutno u opticaju. Eura. Kvota na Kamalu Harris je 1000, ovo treba gađati, ko zna oće li Đoa srčka strefiti do inauguracije. Do kraja prebrojavanja čak, a kamo li do inauguracije.
Last edited by Dejan; 04-11-20 at 12:31.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
tamo su na 95% prebrojanih. inače na Bidena je u ovom momentu 1.36. izbori ludi kao i godina![]()
Tapatalk
Teren prepoznaje ove listiće iz pošte![]()
Al da se nadjemo u Michigan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bem ti CNN koji kasni ovoliko... Ima li šta za nas u Troju Takumi ?![]()
Love, peace and respect.
pratite odje
https://www.foxnews.com/elections/2020/general-results
Tapatalk
Trump je htio neonacističku Ameriku, zapeo u prvoj fazi fašizma — podjeli društva na "nas" i "njih". Igrao na kinesku kartu, dobio biološko oružje — koronavirus iz kineskih laboratorija cijelom svijetu. Pokušao izazvati mržnju — odgovorili mu savjesni ljudi puni razumjevanja. Rednecksi iz ruralnih područja se trebaju pitati kad se konačno ukine electoral collage i njihov glas bude jednak kao i svih drugih. Uz Bidena opstaje NATO, opstaje sloboda, LGBT prava, prava na slobodu govora, prava na nauku i razum, empatiju i radost raznolikosti i raznorodnosti. Prava na jednake šanse. Opstaje EU, toksični ruski uticaj se briše. Biden, osvježilo!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks