Page 122 of 214 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... LastLast
Results 3,026 to 3,050 of 5331

Thread: Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Ili ih placa Milo ili pokusavaju da sacuvaju biracko tijelo, jer su ukapirali da ih Krivokapic gasi. Ono sto je sigurno Vucic ih placa.

2. The Following User Says Thank You to H1ghLand3R For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

iskreno mislio sam da ce sacekat makar formiranje vlade pa tamo od proljeca da pocnu sa busenjem i pripremom teretna za vanredne izbore. ali DF je to.
    f6

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://twitter.com/BojanBaca/status...861341701?s=09

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8,809
    Thanks Thanks Received 
    3,919
    Thanked in
    2,341 Posts

Ove 3 budale,iako su svjesni da im se narod sprda,idu logikom da shto vishe budalecaju vishe ce se narod primiti na idiotizme koje izbachaju hahaha a shto je ovo
    ...

6. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ove 3 budale,iako su svjesni da im se narod sprda,idu logikom da shto vishe budalecaju vishe ce se narod primiti na idiotizme koje izbachaju hahaha a shto je ovo
    Pazi, tako funkcioniše propaganda.

Pa šta rade Vučićevi mediji non stop.... satanizuju ljude koji se usude da kritikuju sa nekakvim poluinformacijama koje onda nadograđuju do besmisla.

Sto puta ponovljena laž postaje istina. Naš narod u makar 70% slučajeva pročita samo naslove.

Evo za Đilasa i ja mislim da je lopov, jer ono nemoguće je da nije kad samo to pričaju na TV po cijeli dan, a kad staneš i razmisliš da evo 8 godina nisu podnijeli ni jednu osnovanu krivičnu prijavu protiv njega, a kontrolišu i tužilaštvo i sudstvo. Reko bi čovjek da je Đilas vladao Srbijom, a on bio gradonačelnik Beograda.

Vjerovatno nije dobar primjer, jer i pored svega mislim da Đilas nije cvećka, ali sigurno nije toliki lopov i muljator kakvim ga SNS mediji opisuju.

E sad DF pokušava sa tom tabloidnom propagandom i pokušaće da zadrže to hard core srpsko biračko tijelo u CG, a na račun priče da je čovjek koji ljubi zastavu sa 4 ocila u stvari izdajnik srpstva. Tu če pored Borbe da im pomognu i CDM, Antena, Pobjeda i RTCG

Njihov problem je što njihovi glasači to, sem Borbe, i ne čitaju.

Last edited by kimmi; 04-11-20 at 09:32.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    To je njihova taktika odavno. Znaju da nemaju nikakvu reputaciju i onda te povlace u blato sa sobom da makar tebe isprljaju i dovedu na svoj nivo. U toj prici oni nemaju sta da izgube a mandatar ne moze nista da dobije.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

DF uvijek raste kad prave neki cirkus. To je jedini način da dobiju prostor u medijima, a sami mediji im u tome svesrdno pomažu.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    DF uvijek raste kad prave neki cirkus. To je jedini način da dobiju prostor u medijima, a sami mediji im u tome svesrdno pomažu.
    Подигли су љествицу високо (или ниско како ко види) тако да изјаве у медијима немају исту тежину као онда када су им растурени протести 2015 и кад су ухапшени 2016.
    ДФ може да дигне потврђивање осуђујуће пресуде, не знам да ли би им супротна одлука политички користила.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Valjda više niko nema iluzija da je Knežević išta bolji od svojih saboraca.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by ćepanica View Post
    Valjda više niko nema iluzija da je Knežević išta bolji od svojih saboraca.
    Nazalost. Dugo sam ga smatrao makar postenijim od njih.

13. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ne postoji nešto što se zove vlada oročena na period taj i taj. Vlada se bira na period od četri godine. Da, ista može biti smijenjena u parlamentu puno ranije.
    U kojem momentu će DPS i DF glasati da se obori vlada?
    Ukoliko se ne promijeni sistem već se dese samo personalne promjene to će stabilizovati ove dvije grupacije i onda kada ocjene povoljnost pada vlada.
    Ukoliko se primjeni sistem manevarske mogućnosti ove dvije grupacije se bitno smanjuju te im ostaje ,,graja" i ostali vidovi ,,koprcanja".
    Obzirom na situaciju kod nas (a koju je ova pandemija samo ogolila) neće biti lako smijeniti sistem, za to je potreban proces. Očekujem, kao realnu, kombinaciju ove dvije varijante. Biće po dubini dosta opstrukcija promjeni sistema tako da će se i tu vidjeti dosta ove druge varijante, ili ako bude izvjesno da će sistem da se promijeni možda se i ,,žrtvuju" tada i obore vladu...
    Elem, biće ovakvih ,, ispada" još puno, puno,... a možda će početi da spadaju u domen onih ,,dosadnih reklama"...

Sent from my Motorola 8400
    Last edited by wulfy; 04-11-20 at 10:32.

15. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Ima jedna mnogo opasnija stvar koja se desila u poslednje vrijeme , a to je priča Žarka Rakčevića. Ako iko smatra da je onako pečatno bezobrazno ismijavanje biračke volje građana Crne Gore normalno, neka istupi da me demantuje. Onakva priča je meni opasnija od dvades' Medojevića...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ima jedna mnogo opasnija stvar koja se desila u poslednje vrijeme , a to je priča Žarka Rakčevića. Ako iko smatra da je onako pečatno bezobrazno ismijavanje biračke volje građana Crne Gore normalno, neka istupi da me demantuje. Onakva priča je meni opasnija od dvades' Medojevića...
    Pazi, Zarko Rakcevic nije ni poslanik ni predsjednik partije. Za URA govori Dritan, a njegova prica je normalna sasvim. Ako krenemo da uzimamo kao relevantno sta je svaki clan savjeta neke partije izjavljivao necemo nigdje stici.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pazi, Zarko Rakcevic nije ni poslanik ni predsjednik partije. Za URA govori Dritan, a njegova prica je normalna sasvim. Ako krenemo da uzimamo kao relevantno sta je svaki clan savjeta neke partije izjavljivao necemo nigdje stici.
    Ne bih rekao drug... Nije Žarko "neka tamo" politička figura, daleko u pozadini...

19. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Jesi odslušao cijeli intervju, ili samo komentarišeš spin naslove iz Borbe?

http://indeksonline.me/2020/10/ako-v...la-u-politiku/

Ja se slažem sa možda 2/3 onoga što je kazao. Malo mu ego trpi jer ga očigledno Dritan ne ferma puno. Lično ga ne cijenim zbog mnogo toga, ali ne vidim što je u ovom intervjuu ismijavanje biračke volje.

Evo istupio sam. Udri!

P.S.
    Može Rakčević da glasa doma samo, u parlamentu ga nema što je dobro.

P.P.S.
    Što god da napišeš, ne mogu ti odgovorit narednih sat dva, zbog nekih obaveza.

Last edited by kimmi; 04-11-20 at 10:50.

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

svi su nestrpljivi, ali ja ne bih lako obuo Zdravkove cipele i sa ovom balafurdijom se gonio po cijeli dan a u isto vrijeme trazio najbolje rjesenje za trenutnu situaciju + da svima to odgovara
    milim da se previse ocekuje za ovo malo vremena i da je realna prica o reformskoj prelaznoj vladi, df to zna, zato upiru koliko mogu da dodju do ministarskih fotelja da ucvrste svoj uticaj i spremniji podju na izbore, sve ostalo je cisto zamlacivanje i laz
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

nijesam glasao za Zdravka, ali je coek pravo osvjezenje za politicku scenu i ono sto najvise cijenim kod njega je to sto gura svoju pricu i ne ferma nikoga zivoga pored svih pritisaka
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

23. The Following 2 Users Say Thank You to jakov_ct For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    svi su nestrpljivi, ali ja ne bih lako obuo Zdravkove cipele i sa ovom balafurdijom se gonio po cijeli dan a u isto vrijeme trazio najbolje rjesenje za trenutnu situaciju + da svima to odgovara

ko se u kolo vata u noge se uzda. nije se trebo prifaćat nečeg čemu nije dorasto. odlazeća (a morebit i buduća) vlada ništa ne radi evo skoro 3 mljeseca a krivi ne izlijega iz religioznog zanosa. i mene je bio simpatičan prvih 45 dana od izbora. sad mislim da je on crnogorski koštunica. ako me razumiješ...
    Last edited by brutajle; 04-11-20 at 11:16.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Jesi odslušao cijeli intervju, ili samo komentarišeš spin naslove iz Borbe?

http://indeksonline.me/2020/10/ako-v...la-u-politiku/

Ja se slažem sa možda 2/3 onoga što je kazao. Malo mu ego trpi jer ga očigledno Dritan ne ferma puno. Lično ga ne cijenim zbog mnogo toga, ali ne vidim što je u ovom intervjuu ismijavanje biračke volje.

Evo istupio sam. Udri!

P.S.
    Može Rakčević da glasa doma samo, u parlamentu ga nema što je dobro.

P.P.S.
    Što god da napišeš, ne mogu ti odgovorit narednih sat dva, zbog nekih obaveza.

Postavio si link u kojem nije prenešen cijeli intervju. Iako sva njegova priča zvuči onako demokratski slatkorječivo, jasno je da iza njegovog stava stoji veliki znak stop za DF i za one koji su glasali tu koaliciju. On to veoma jasno kazuje pominjenjem u emisiji kroz njegov perfidni osmjeh "ne bih ulazio u tu komunikaciju lidera DF-a sa američkom ambasadorkom". Drugo, opet se služi lažima, podsjeća da su ušli u izbornu trku sa planom ekpertske vlade i kaže da su obećali da će ići u koaliciju sa građanima Crne Gore. Jasno je da on sa jedne strane ostaje pri stavu da je najbolje rješenje ekspertska vlada ali da je ekpertska vlada isključivo ona koju aminuje SAD, a ne ono što želi većinska volja građana Crne Gore sa kojom je on htio biti u koaliciji. Otud i njegov ironičan osmjeh kada kaže "ne bi ulazio u tu komunikaciju lidera DF-a sa američkom ambasadorkom" aludirajući na to da je i njima jasno da iza takvog stava stoji najjača sila na svijetu a ne volja građana. Ono što se veoma jasno može zaključiti jeste da ovo nije pitanje nikakve ekspertske vlade po volji građana Crne Gore, već jedan prelazni sastav po volji ambasada u kojem ne možemo zaključiti ništa osim da će ona biti samo kreirana kao prelazno rješenje do novih izbora uz jasnu poruku da u nijednoj vladi neće biti mjesta za one kojni glasaju DF u ovom konkretnom slučaju jer će se uvijek potezati priča o novim ograničenjima za sve oni koje okuplja DF. Da li je to po tebi demokratija?

P.S Imam i ja obaveza tako da ne mogu ni ja baš sve da izdetaljišem iz njegovog intervjua..takođe odma da napišem da mi se lijepe etikete da sam deefovac i slično.
    Last edited by Director; 04-11-20 at 11:22.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Sastavice vladu Krivokapic ne brinite dusebriznici, ali dobro nema boljih eksperata nego sa ovog foruma, nema u sta se ne razumiju.

Dorastao je on i za vece stvari a ne da sastavi vladu, samo da izbaci ona tri gmaza iz DF-a i da krene na bolje.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Sastavice vladu Krivokapic ne brinite dusebriznici, ali dobro nema boljih eksperata nego sa ovog foruma, nema u sta se ne razumiju.

Dorastao je on i za vece stvari a ne da sastavi vladu, samo da izbaci ona tri gmaza iz DF-a i da krene na bolje.
    Ne znam sto ti smeta da komentarisemo kandidate, neko nekog zna po cuvenju, neko licno, sad treba da cute ljudi o tome da ne bi... sta, ugrozili proces selekcije?

Za ostalo se slazem.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post

I ja velju da će učinjet sočinjenije vlade pa rekok da mu se dadne još 365 dana da čoek ne žuri. inače ja ti niesam eskpert nizašto ali eto ne valja kaka

taka država brez vlade.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Ova trojka će ovu novu vladu oboriti prvom prilikom čim nađu dovoljan razlog, problem je što se vlada pravi a nema zdrave atmosfere oko nje, Zdravko jedino može izgurati svoju agendu sa svojom strankom dok god ova trojica budu imali mogućnost da se petljaju ne može biti stabilnosti vlade.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sta bi sa ekspertskim znanjem ili makar referencama koje sugerisu da ga ima.
    Pitah te vec pa si dao jedan odgovor, sad pokusavas da uvijas pisanje a sustina je jednostavna.
    Dje da srpkinja iz trebinja uci crnogorsku djecu istoriji, jeziki i kulturi. Taj pateticni pokusaj da prikazes kako nauku ne moze da vodi neko sa drustvenih smjerova je smijesan. Nego znas da ce oni histericni sovinisticki direktori skola, sa jako problematicnim pisanijama po FB da odu, pa ce crnogorska djeca biti suptilno posrbljena kroz osnovnoskolsko obrazovanje
    Jesam li blizu? Retoricko pitanje.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Eto problem je da kulturu i prosvjetu daš nekom ko je porijeklom iz BiH i odrastao u BiH.
    Srpkinja, Trebinje, šovinistički direktori, suptilno posrbljena djeca, ... Ubio te DPS sa odbranom države, meni se čini.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    8,809
    Thanks Thanks Received 
    3,919
    Thanked in
    2,341 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pazi, tako funkcioniše propaganda.

Pa šta rade Vučićevi mediji non stop.... satanizuju ljude koji se usude da kritikuju sa nekakvim poluinformacijama koje onda nadograđuju do besmisla.

Sto puta ponovljena laž postaje istina. Naš narod u makar 70% slučajeva pročita samo naslove.

Evo za Đilasa i ja mislim da je lopov, jer ono nemoguće je da nije kad samo to pričaju na TV po cijeli dan, a kad staneš i razmisliš da evo 8 godina nisu podnijeli ni jednu osnovanu krivičnu prijavu protiv njega, a kontrolišu i tužilaštvo i sudstvo. Reko bi čovjek da je Đilas vladao Srbijom, a on bio gradonačelnik Beograda.

Vjerovatno nije dobar primjer, jer i pored svega mislim da Đilas nije cvećka, ali sigurno nije toliki lopov i muljator kakvim ga SNS mediji opisuju.

E sad DF pokušava sa tom tabloidnom propagandom i pokušaće da zadrže to hard core srpsko biračko tijelo u CG, a na račun priče da je čovjek koji ljubi zastavu sa 4 ocila u stvari izdajnik srpstva. Tu če pored Borbe da im pomognu i CDM, Antena, Pobjeda i RTCG

Njihov problem je što njihovi glasači to, sem Borbe, i ne čitaju.

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    To je njihova taktika odavno. Znaju da nemaju nikakvu reputaciju i onda te povlace u blato sa sobom da makar tebe isprljaju i dovedu na svoj nivo. U toj prici oni nemaju sta da izgube a mandatar ne moze nista da dobije.
    @kimmi,pa bio sam jasan bash iz razloga jer ima mnogo chitalaca ovdje koji slozenije izlaganje ne bi skontali,a jako dobro znamo kako funkcionishu ti koje si naveo i da 10 x izgovorena laz pstaje istina u mozgovima takvog kapaciteta,ujedno je ovo odgovor i za tebe @SKOJ,jer zaoista sam u nekoj frci i sa vremenom i svim i svachim,prashtajte.
    P.S.Mandatar bi bash trebao da izadje ii ismijava dotichne budaletine,nije bash nash narod toliko naivan,Srbija je ipak neka druga pricha,puno vishe ljudi pogodnih za manipulisanje te vrste.
    ...

Page 122 of 214 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)