Last edited by AdO_pG; 04-11-20 at 03:00.
Ali kako se Tramp posrao u senilnog na Floridi ovo nisu istine hahahah
Kvota 1.25, Pensilvanija ide njemu kvota trenutno na 1.4
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Odoše i ohajo i karolina,ajte zdravo,trampe srećan ti još jedan mandat,make america great again
Sent from my iPhone using Tapatalk
zanimljivi su mi izbori i pratio sam ih u poslednje vrijeme ali ova radost u CG zbog Trumpa mi je najjačaveliki politički analitičari po fbu koji su nedje utripovali da je Trumpu bitna ova rupa zvana Balkan
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto je najjace, on ne zna sta je Balkan i ko zivi tamo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Čovjek 4 godine samo igrao golf i tvitovao i dobije izbore. Hahahahahahaha. Pa Crna Gora je demokratija!
Ma zavrsena je prica. Debil dobio jos 4 godine i cao.
Ali kako jbt? Pa čita li taj narod vijesti, gledaju li tv, slušaju li oni tviteraše šta kažu o svemu??? Đe su oni što izabraše Obamu?
Tviteraše hahahaha. Ja sam bio spreman da stavim 100e na Bidena, ali sam do zadnjeg minuta govorio da će dobit narandžasti jer je od starta mandata u kampanji. Nešto poput Vučića. Njih dvojica su uvijek u kampanji, Trump je tvitovao po 100 puta na dan. Qanon sve prenosio, Fox prenosio svako jutro njegove pozive. A ima ona Gebelsova: ako ponoviš jednu laž 1000x ona postaje istina. Sad nazivaju Bidena mafijašem, smiješno. Biće sad rat sa Iranom, ma biće svega. Ovo će dovesti do raspada EU. Ne pitajte me za korelaciju.
I onda ond dvije najpančabl face - McConnel i Graham.
PolakoTe. Jos nijesu stigli glasovi iz Rozaja.
Bice gusto na kraju sa Miciganom i Pensilvanijom. Gradovi nijesu jos ubrojani.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vjeruj mi da je tu prica zavrsena. Ako pitas ove na CNN Biden ima sanse da dobije i FL i GA i NC.
Rufus Gifford veli "we are going to win".
Droge?
Javio se Joe: kaze da su na putu da dobiju izbore.
Cekamp MI i PA.
Znaci dobio Trump![]()
Neće se ovaj skidat bez ulice![]()
Zašto bi se demokratski izabran Pred$ednik skidao ulicom...?
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks