PA, MI I WI su bitne drzave.
Bajdenu ne treba Florida, davno je otpisao. Pensilvanija je battlegroud. Inače Senat lagano demokrate.
PA, MI I WI su bitne drzave.
Last edited by TAKUMI; 03-11-20 at 23:23.
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo krecu prve drzave, IN i KY, crveno.
dobro to je očekivano, bitne su ove prelomne
She is only here to annoy herself!
Trudim se da ne pratim previse ovu pricu ali gdje god se okrenes a ono Trump i Biden. Nekako mi se namece misao u glavi da Amerika bas zasluzuje Trumpa.
Pa je li moguce da Demokrate nisu mogle da nadju boljeg kandidata majku mu?
Samo zbog toga treba i dalje da gledamo cirkus od presjednika i naredne cetiri godine.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Biden trenutno vodi na FL. 51,5% posle 52% prebrojanih glasova. Biće gusto, biće 0:3
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Miami-Dade zajebava.
To su mail-in glasovi. Još nisu današnji počeli da se broje a po nekim čudnim teorijama to su republikanci. Lol. NYT kazaljku bacio na Trumpa za Floridu.
Nažalost, narandžasti će dobit ove izbore.
Last edited by el_; 04-11-20 at 00:53.
Florida još uvijek klacka
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Floridu izgleda uze Trump, Ohio Biden. Texas za sad Biden, što je baš neobično.
Svakako može bit da se do petka ne zna pobjednik, ako Floridu uzme Trump.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 04-11-20 at 01:14.
na preko 80% prebrojanih glasova na Floridi, Trump vodi preko 1%
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bajden je u Floridi malo podbacio u odnosu na Hilari (pojedini okruzi)
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ma narandžasti uzima glasove rednecksa a sleepy Joe građana. Smiješan sistem glasanja. Ako dobije Trump i ovi ne izađu na ulice i ne sruše electoral college, neka ugase svjetla i priču o demokratiji. Ako 1 čovjek nije jednako 1 glas, šta je ovo, poker neki? Rulet demokratija?
Doni je uzeo Floridu
Izgleda Kubanci u Miami-Dade county poklonili Floridu Trampu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Cemu toliki gnijev, tolika mrznja prema jedinom americkom predsjedniku za mog zivota koji nije pocinjao i vodio ratove po svijetu? Kolika god da je karikatura od covjeka, blagotvorno po planetu je da imamo americkog predsjednika koji ima ok odnose sa Rusijom i koji ne divlja po nejakim drzavicama svijeta. No, sta ja znam.. vi vjerovatno znate bolje.. ko hebe mater bijednicima od ljudi i naroda, kojima americka vojska zapali i nebo i zemlju...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mene baš zanima kako će Teksas odigrati
Ne može Amerika da se vrati u izolacionizam Trumpov. To je vještačko budženje ekonomije koje će trajati nekoliko godina i onda na naplatu dolazi sve što su uvozili. Nemaju oni lufta za ovaj Trumpov glupi eksperiment. Najgore od svega, dolaze luđi geopolitički i geoekonomski igrači od Amerike, prvo Kina koja nas je kolonizovala autoputem. Trumpovo povlačenje vojske iz Evrope samo slabi NATO, slabi EU. Hazarder. Jača desnicu svuda. Toliko razloga ima da ovaj čovjek ne dobije izbore.
Texas 51.7% Bajden, bemti uopšte ovo nisam očekivao
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks