Hacivat ih sve dere!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se vise dopada Hacivat, ali cu Orion opet uzet kad potrosim trenutnu bocicu. Danas sam ga nosio jer je bilo toplije, i bio je jedan od onih dana kad ima dobre performanse
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Potpis i pečat za Orion, uzeo ga danas od Pashe...bomba parfem!
Plus probao Acqua e Zucchero, ne znam koju ruku prije da mirišem😁
Salim se za dekantePretpostavljam da je sad unutra ostala samo osnova i osnovne mirisne note. Ako je tako vrijedi samo kao kolekcionarski predmet, kao parfem ne. Super bi bilo to imat u kolekciji ali trenutno ne bih ni jednog ljubimca mjenjao
Raspitacu ti se dje najbolje ovdje da unovcis to. Ako budes dolazio i ako ti ne bude muka ponesi da vidim to cudo
![]()
Hvala brate. Nije nešto da ga falim sad, došao mi je slučajno u kuću, ali stvarno ne vidim da je nešto izlapio, čim se čep odvida osjeti se da je u pitanju potentan parfem. Dako uspijem makar da ga zamjenim za neki muški. Donijeću ti da probaš brzih dana kad se budem spuštao.
Tacno visim da ce @pasha ovdje svaki cent da nam potrosi
Unisti nas
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ja tacno znam da moram u 05:30,za nekih 7 sati bit na autobusku da preuzmem Tauere, pa onda da dodjem kuci, da napravim dva dekanta sto sam obecao dvojici kolega, jer necu vise od Tauera dekantovat.
Pa onda idem za Tivat da kupim Kiliane.
Tako da ne znam ocu li vama ali sebi ocu sigurno i pare i vrijeme.
05:40h)))
Stigla životinjica.))
MAROKANAC NA STEROIDE !
Mogu se kladit' da se ne bi zbog mnogo stvari digao u 5 cukova. Svaka cast na ulovu i na posvecenosti![]()
Bravo
Top... kakav parfem.. moj favorit poslije pomorandze
Burzujsvaka cast, bas kvalitet
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Hvala ljudi !
Za malo smijeha... Pošto je parfimerija Belodore ovih dana izhajpovana po društvenim mrežama, danas mi se učitava na IG niz storija Njezvanove koja onako influenserski priča o niče parfemima... Tako da, uvaženi parfemisti, izgleda da se i istoimeni Fridrih barem malo nasmijao danas iako je odavno otegao papke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Svaka čast na ulovu Pasha! :-)
E pa vala baš...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks