ako ga je postavio nije mu iz kuće, i vjerovatno nema ovlašćenja da naređuje da se drugačije broje umrli
Ko ga je postavio?
Da ti pomognem: https://www.businessinsider.com/r-lo...run-cdc-2018-3
Longtime AIDS researcher Dr. Robert Redfield will be the new director of the Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta, the administration of U.S. President Donald Trump announced on Wednesday.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ako ga je postavio nije mu iz kuće, i vjerovatno nema ovlašćenja da naređuje da se drugačije broje umrli
She is only here to annoy herself!
Ma joooook, a dje nema, pa on upravlja svim drzavnim institucijama kako njemu odgovara.
Prema tome, šta da ti kažem?
Redfield je na nekom od saslušanja priznao da su brojke prenapumpavane, postavio sam taj video ovdje ili covid19 temi
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Opet ja oko ove male, znaci ne vjerovat sta se radi. Koje je to nepostovanje, kakav nesojluk... ne znam ni kako cu napisat ovo fino - nema bez kako jes: dira stricu nogama onu stvar.
Neprijatno mi napisat ovo, ne znam kako nju nije sramota sta ce ljudi za strica i djeda rec kad ju boli ona stvar za svoj obraz (koi nema izgleda).
Pi po iljadu puta, jel moguce kakva su ova djeca danas.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I neka ovca koja ne zna situaciju ce vjerovat u tu pricu.
Ja mislim da Trum sigurno gubi ove izbore, mislim da je previse stao na zulj crncima
Bojim se njegovim malverzacijama.
Za CG, Balkan generalno, o(p)stanak Trumpa je sretnije rješenje.
Sent from my Huawei P30
The more things change, the more they stay the same.
Naravno da nije.
Evo sto kaze ova debilcina:
https://www.politico.com/news/2020/1...WrGjm91a3C2wKw
Vjerujem da ce danas biti preko 100 hiljada zarazenih u SAD.
Ja bih volio da cujem zasto...
Trump Cheers on MAGA Caravan That Ambushed Biden Bus: https://www.thedailybeast.com/trump-...shed-biden-bus
Ovo je ne bas tako suptilno pozivanje na nasilje nad politickim protivnicima. Ako se ovo desava sad, izborni dan ce da bude haos.
Ne, on ne gleda Ameriku, gleda svoj dzep.
Ja ne znam da je Obama ili clan njegove porodice otvorio biznis tokom boravka u WH.
Ne znam da je zaradio ista drugo osim 400000 dolara godisnje i par miliona prodajom svojih knjiga koje je on napisao.
Porodica Obama je dobila ugovor za 9 knjiga vrijedan 65 miliona dolara. Kad se na to doda držanje raznih govora od po sat vremena za po 200 hiljada dolara imali su jasnu računicu. Mislim da u ove iznose za knjige nisu uključene pare koje su dobili za neke emisije na netfliksu.
To je uobičajena praksa za bivše predsjednike. Čak je i Buš mlađi dobio desetak miliona za par knjiga. Uglavnom se rade biografije.
O načinima na koje je Tramp zarađivao kao predsjednik već je bilo riječi.
Tačno. Mada vjerujem da se to nikad neće dogoditi zbog toga što Amerikanci žele da zadrže privid časnosti predsjedničke funkcije. Ne mislim samo na Trampa nego na bilo kog predsjednika.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks