Tripleta se mirise izgleda Brionom
Sent from my p30pro using Tapatalk
znaci svi sto su ucestvovali u temi?![]()
Tripleta se mirise izgleda Brionom
Sent from my p30pro using Tapatalk
Danas nosio Naxos i sjajan je to parfem ali posle 6 sati na meni malo zenski mirise, ma nije ni zenski no nekako njezno, bebeci. Sad kad imam uporedo Pure Havane i Naxos mogu reci da se jaaako razlikuju. Na mojoj kozi pure havane radi predobro, nenormalno jestivo, dok mi naxos nikako nije "gurmanski", neku ostru notu(pretpostavljam citrus neki) ima u sebi koja ga odvaja po meni od te grupe.
Ne znam jeste li pominjali... (nisam pratio jer sam protjeran sa teme) al' evo, za svaki slucaj...
IG stranica sa dobrim dijelom ponude: https://www.instagram.com/belodore_crnagora/
Cijene su generalno skroz ok a do petka (6. nov) imate popust od 20%.
--------------------------
Do Not Disturb.
^ Pa iz ovog post-a sa reklame je 10% za prvi kupovinu i 10% za davanje mail-a da salju reklame na isti.
Medjutim, na licu mjesta ti samo kazu 20% i to je to
Rade do 21h, skoro svaki parfem moze da se proba, max. 3 unutra, to je to.. za ostatak podjite licno![]()
Do Not Disturb.
Cijene generalno skroz ok? Amouage Reflection man 50 ml 240 eura... to ne da je dranje, nego sprdanje s narodom
Do Not Disturb.
Ja sam bio kod njih dolje Porto u srijedu.
Tad je jos pisalo Belodore svuda.
Medjutim kopka me da jel' moguce da radnica nije znala dan prije akcije da ce bit' akcija pa je htjela da se prospem vise nego sto treba izgleda.
Svakako mi je ovo palo kao kec
na desetku jer sam planirao ponesto od Kiliana-a da trgujem tako da cu se sutra oper spustiti.
Jer vec imaju dobre cijene na Kilian a ovih 20% se bas mora iskoristiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Creed Aventus, najbolji !
Legendarija suva u svakom pogledu. E sad, oni su toga ljepotana mnogo unakazili. Ne znam jesi mirisao nove i stare batch-eve.
Sa mene ovi noviji skin scent. Vidim da stariji batchevi dostizu neke vratolomske cijene.
[mention]Pasha [/mention] da se ode po Kiliane u Belodore na 20%
@Tefrola Naravno, dogovoreno sve.
Danas Tauer Orange Star. Kako mi je legao. Bas imam love/hate odnos s ovim parfemom. Jedan dan mi mirise kao jelkica za kola, napadno i neupotrebljivo(kao jos endijevih tvorevina), a drugi dan, kad probije na povrsinu ovaj pomorandzin cvijet isto odradjen kao u MFK Apomu ne stajem da mirisem ruku na koju sam ga stavio.
Cekam ga kod pashe brata
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Prekosutra stize srce pustinje, iduce nedelje pomorandza.
https://pasteboard.co/JynzJUr.jpg
Poslije dugo vremena stavih ovog starog šmekera.
Šteta što mu trajnost nije neka, sami parfem je pravi za ovakve večeri...
Evo da bacim par rijeci o svom omiljenom brendu amouage-u. Probao sam skoro sve amouage parfeme dostupne na trzistu regiona, zakljucno sa sunshine-om danas koji mi se nije ni malo svidio. Zasto ovo pricam? Da bih imao bar malo kredibiliteta za ovo sto cu sljedece reci. Opet cu se ograditi jer znamo da je moc podsvijesti jako zeznuta i jaka stvar.
Ja imam jubilation xxv,myths i journey iz 2016 made in oman, imam dekante jubilation xxv, myths i journey made in uk 2019. I 2020. Prica po netu, a pricaju je i oni za koje mislim da su poznavaoci parfema je da nema nikakve razlike oman i Uk. Neko je ovdje lud. I myths i journey i jubilatiom su drugaciji. Omanski su mnogo dugotrajniji, animalniji i sva tri imaju jednu te istu barnyard notu koju made in uk nemaju. Radila mi je zena test i pogodio sam svaki put koji je omanac koji je britanac...Jos jedna stvar... kazu za interlude da je blue beast. Ja imam made in uk 2019. Interlude i journey i myths ga siju u performansama. Eto, moze valjati nekom ova prica
Na kraju moram priznati da mi se sve osim trajnosti vise svidja kod jubilation Uk nova verzija nego kd ove "vintage" omanske koju sam nabavio sad.
Bas volim amouge. Nedje je i meni favorit. Imam nekih dekanta od amouaga a i ostalih i onda mi je i zao nacet interlude
Jedan je prosao, na zalost u toku seljenja se i razbio imalo je tu jos podosta
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Molio bih za pomoć iskusnijih parfemdzija u procjeni.
Majka je dobila na poklon od jedne gospodje što joj je valjda muž davno donio s broda vintage verziju Chanel no 5 edt, čudna mi boca bila pa sam okačio post prije na parfemske fanatike dje su dame utvrdile da je original i da je star minimum 30 godina. Iz 1988-me ili ranije. Stizale su mi poruke u inbox, neki su mi rekli da je blago i da ga okačim na eBay ali ne bih se ja cimao oko toga no ako neko zna okvirno da mi kaže koja bi bila okej cijena da ga stavim na oglas, ako oće neko da obraduje svoju majku ili suprugu. Pristao bih i na kompenzacije za neki muški pošto moja majka nije parfemski fanatik i koristi ekonomike :-D
Vidio sam post. Ja to ne bih dirao ukoliko utvrdis da je original. Procackaj ebay vidji situaciju kako se krecu cijene i slicno.
Važi brate. Ona Ines Eskić iz grupe mi je tražila da joj slikam iz nekoliko uglova i onda mi poslala glasovnu dje kaže da je sigurno original i da je možda star čak i 40 godina, ispod 30 nema šanse. :-D
Ja uzeh aventus 2016 i trt, slabo se osjeća a original je 99% isti batch na bocici i kutiji...![]()
Brate čim se čep otvori bije dosta jak miris nekog starog ali skupog sapuna, tako bih ga opisao :-) Kao za neke starije odvažne dame pune samopouzdanja :-D Note inače slabo umijem da raspoznajem, ali djeluje jako potentno, gusto i masno.
Inače, nije baš toliko "blago" za aukcije ko što mi pojedini rekoše u inbox, nadjoh ga na eBay identičan ovaj prodaje se za 248$, mada je i to jaka cijena.
Pošto sam ja kukavac spao na dva parfema i 2 dekanta, rado bih mjenjao ovo za neki muški, pa nudite ako ko oće :-D Dekantovati ne umijem niti imam bočica mada ako bih opet išao brzo za PG donio bih ti da ga probaš.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks