CAM modul ne radi
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Što može bit ne radi mi masu kanala, "Conax CAM - No access" ? Vadio sam cam modul, restartovao TV, bez uspjeha ?
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
CAM modul ne radi
Inače je trenutno problem sa cam modulima ili je meni vrisnuo?
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Tebi je vrisnuo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Recimo kad crkne CAM modul jedino radi RTCG2... Izvadi/vrati, preskeniraj kanale ako ništa ne pomaže onda je do njega
To je to, jedino radi RTCG2, prijavio upravo.
No access znači da su ti izgasili ... Meni su tako jednom greškom, tj nisu proknjižili na moj account nego na tuđi.
Vh1 classic nije ugašen nego je promijenio naziv u MTV '80... Kao i MTV rocks u MTV '90... A sadržaj je isti
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Dažādi kā diena un nakts
Radi internet tako da nije to problem.
Zovu me da produzim ugovor i nude mi otkljucane kanale god dana, a svakako ih ne gledam.. kakve baljege.
Sad ce oko nove telemah akcija 12mj po 2e tako nesto i pozdravicu ih.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Mene je istekao ima pola god, zvali su me vec 4-5 puta, na kraju mi je rekla mogu mi i donijeti ugovor...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zvali su i mene 5-6 puta u zadnjih 3-4 mjeseca, a ugovor istice u decembru. Cekam novogodisnju ponudu telemacha (ovo 2e 12 mjeseci) da se pozdravim sa mtelom na 2 godine. Svako 2 godine cu tamte-vamte pa kome prije dosadi![]()
Nov kanal sad vidim, toxic folk, seljačka muzika
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Dažādi kā diena un nakts
Izludje me risiver za kablovsku, moras daljinski tacno u njega da uperis da bi radio. Instalirah danas tv na zid, posakrivah one sve uredjaje iza, da sakrijem kablove, ali risiver mora da se stavi na vidno polje da bi daljinski radio. Ima li kakvo rjesenje za ovo?
Promijeni bat na daljincu. Oslabile su ti. Meni se to desilo
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
nije do baterije, prosto risiver ne reaguje ako daljinski nije u vidnom polju.
Kod mene ima jako puno latencije u reakciji na daljinski, ako se gleda jedan program malo duze... Zvao sam pa rekose da ima dosta toga u Donjoj Gorici. I pitam za CAM, vele 20 eura na sljedeci racun... Vazi...
Nazalost, Telemach nema tehnicke mogucnosti kod mene, inace bih pozdravio Mtel...
Last edited by Ben Dover; 17-11-20 at 07:33.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Preseljenjem amo sam morao da se oprostim sa Telemachom s kojim sam bio prezadovoljan.
Ok je i ovaj Mtel ali evo ima nekoliko mjeseci kako se ovo desava. Postaje bas iritantno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks