Originally Posted by
pumba
Znas li da smo u istoj situaciji. Sin je prvi dobio neku malo povisenu temoeraturu i proliv i testirali ga, brzi test pozitivan. Prijavili domu zdravlja i poslije dva dana ga poveli na pcr testiranje. Njemu je sve proslo odmah, ali smo mi ostali poceli da razvijamo neke blaze simptome, niko nam nije dao nikakvu sugestiju sto da radimo. Ko zna kad ce rezultat testa i samo ne znam kad dobijemo rezultat, a izvjesno je da ce biti pozitivan, oce li nam od tada teci samoizloacija, posto smo mi samoinicijativno se izolovali od prvog simotoma sinovog....
Od dana testiranja ce ti poceti izolacija, makar je tako bilo u nekim slucajevima koje znam. Sad sto ces rezultate njegovog testa dobiti tek tamo nedje pred istek izolacije to je prica za sebe.
Mene evo i dalje nema rezultata i ko zna kad ce. Od 22. oktobra do danas je dosta od nas petoro da se zatvorimo u 4 zida a da nam nisu nit stigli rezultati, niti nas iko pita kako smo. Na brojeve se ne javljaju, a kad se jave "ne znamo nista". Ne zelim da budem kao oni sto samo kritikuju, ali ovo je previse..
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Bookmarks