Mrlju nema,ali jednu povecu fleku ima
Mrlju nema,ali jednu povecu fleku ima
Mugi? Ma kakvi. Odlican je on. Tacno ono sto treba prosjecnom politicki svjesnom gradjaninu Podgorice. Ko ne bi zelio da s njim pije kafu. Jedna kafa s tako mocnim covjekom - to ti je bolje no da si zavrsio fakultet.
I sad treba cjepidlacit oko mrlja i fleka. Ma daj...
Vecina ljudi je zla
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Doktor Lokica...
E lijepo li je bit vlast...
A sto se tice casti.... u ovom kontekstu - to je samo tipicni crnogorski paravan za najprizemnije poltronstvo.
Cast izuzecima medju politicarima
Vecina ljudi je zla
Bonja pazi ovo :
"Zivi u Podgorici na Marezi u porodicnoj kuci, na imanju svojih predaka." sa sajta opstine...
Ja vala nijesam pio kafu sa njima, niti sam prijatelj, ali sam eto razmijenio par recenica sa tim osobama i bi mi milo
1. Gordna Djurovic - imao sma cast da mi odrzi nekoliko predavanja, i da odslusam par seminara, i da joj postavim par pitanja. Uvijek spremna za svako pitanje, da objasni, da se dogoris da odes kod jne u kancelariju na fax, ili u Vladu.
2.Tarzan Milosevic - na seminaru, a znam ga i preko jedne firme iz PG sa cijim vlasnikom dobro saradjuje. Izuzetan covjek, da ne bude da ga ja falim, ali vecina kolega iz BP koji su bili za opciju NE na referendumu imaju samo rijeci hvale za njega.
3. Treceg cu ostavit slobodnog za sad, mozda se stvari uskoro promijene :-)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Miro Vickovic.
Kraj price.
Vecina ljudi je zla
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
1.Misko Drljevic poslanik DPS jer je dusa od cojeka.
2. Nebojsa Medojevic ne moram objasnjavat zasto
3. Koca Pavlovic takodje
P.S. Milovaneeeeeeeee ooooo Miloooovaneeee, nijesam znala da se iz Danske ide na ovaj forumVeliki poljubac! Iva je
![]()
Josh jedan pzpovac... uh
Sve vise i vise![]()
![]()
Imao sam cast i srecu da ga upoznam - rijetko drag covjek i vanredno duhovit sagovornik.
Jednom prilikom pitam ga jesu li tacne glasine da se jedan 'nas' u glavnom gradu bukvalno prodao, promjenio klupske boje i da je za to dobio neku, kobajagi, pozajmicu, kredit, tako nesto, od 16000 dojc maraka?
Jeste, kaze Miro, tacno je to i svaka mu cast! Dobro se prodao - nema postenog Crnogorca kojeg neces kupit' za sto maraka!![]()
1. Slavko Perović - Objašnjenje u potpunosti nepotrebno!
2. Dejan Mandić (gradonačelnik H.Novoga) - vrlo pošten čovjek
3. Miško Vuković![]()
![]()
![]()
I'll make you an offer you can not refuse
Od svih iz protivnickog tabora volio bi da sam popio kafu i casicu razgovora sa pokojnim Mirom Vickovicem! A volio bi Andriju Mandica i Dragana Soca upoznati! Pogotovo ovog drugog! Odusevljavaju me njegove oratorske sposobnosti i mislim da je posten i dobar covjek!
Volio bih reci da bih malobrojnoj listi odabranih obavezno dodao ime jednog vrlo kvalitetnog covjeka i intelektualca koji nazalost nije medju zivima
pok Profesor Vuk Minic.
Last edited by Sidewinder; 22-01-07 at 19:27.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nikad je nijesam preferirao a i kao covjek je velika 0 sa ovim selidbama.
Tajić Rabrenović "preletjela" u klupe NS
Narodna stranka predstavila je danas novog člana svog poslaničkog kluba, Zoricu Tajić Rabrenović koja je ranije u parlamentu bila u klupama SNP, prenosi Radio Antena M.
"Narodna stranka je najintelektualnije, najjasnije i najpoštenije definisala interese građana Crne Gore. Posebno interese onih građana koji se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi. Način na koji to radi Narodna stranka je po mom mišljenju u ravni sa nacionalnim politikama u razvijenim demokratskim zemljama Evrope", kazala je Tajić Rabrenović obrazlažući svoju odluku.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Postenije je da se preseli no da $edi u klupe sa ljudima sa kojima vise ne dijeli misljenje i stavove kao i interese i da izigrava dosljednost samo zbog naroda, sto ce neko rec 0 je jer se seli. Covjek se mijenja, sazrijeva te su logicne i takve promjene. I u slucaju gospodje Tajic i nijesu neke radikalne.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks