Žare zna da šteka tokom gradnje, sebi je gradio prosječan objekat a ne drugima, e sad fino je ispala zgrada njegova u Blok..Baća tj Zetagradnja je od početka važila za firmu koja se izdvajala od drugih što se gradnje tiče tj kvalitetom koji je bio iznad uglavnom lošeg...nevezano za sve te priče oko zgrade u centru koje pominjete, prije bi i tu živio nego u masu zgrada druge firme što su radile. Jednostavno vremenom kako ulazite u razne stanove koji su se gradili u prethodnim decenijama možete uvidjeti razlike u materijalima, stolariji itd. Poenta je da ipak postoje razlike među investitorima. Ne kažem da Zetagradnja gradi neke wow objekte, daleko od toga ali od ponuđenih objekata u PG, makar za ljude koji ne mogu da priušte lux rezidense i sl. Zetagradnja se fakat dobro pozicionirala. Tvrdim da su veoma rijetko zapadali u probleme sa prodajom stanova i njihovi stanovi su se u periodu iza nas lako i prodavali kada vlasnici npr žele da prodaju stan, zbog kupovine većeg.
Ovi problemi u Central Pointu koje ste naveli meni nisu poznati, ne znam što je Zetagradnja sa tim željela postići ali svakako je loša reklama. Mislim da će ih Bemax pojesti za doručak u budućnosti. Posebno kada se nekad krene sa gradnjom u Sadinama, a što će biti ogroman posao za sve.

Reply With Quote
Bookmarks