Results 1 to 25 of 272

Thread: [PAPIROLOGIJA] Ugovori | garancije | penali | prenos | vlasništva

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    7,591
    Thanks Thanks Received 
    4,864
    Thanked in
    2,506 Posts

@Directore, kad mi je ofis bio u centar, često sam pio kafu u Bajku u Baćinu zgradu. Ujutru, čuješ landaraju točići kofera i u onu agenciju za nekretnine na ćošak kao na recepciju hotela. Svojim očima gleda svako jutro.
    Žaro je stipsa za gusle i za sebe čak kaže da je "pomalo Škotlanđanin". Na milione sjedi, spava je sa familijom u kola kad je došao ranije ispred hotela kolima u inostranstvo da ne bi doplatio za rani check in 30 EUR. Ovaj je ciganisa sa skupštinama stanara da zaradi još 500 EUR mjesečno i da mu se niko ne javi na ulicu. Vazda će im biti malo. Žaro makar ne klepa kvadrate na mjeru mada mu je sva zgrada sa Alija.
    Ali stvarno, uvališ ljudima po zgrade na 1500+, a onda drugu polovinu izdaješ na dan da se motaju Kinezi kroz ulaz.
    Moguće da imam sreće i evo dvije novogradnje sam zaboo đe se skoro pa ne izdaju stanovi (trenutno samo 1 trosobni u ulaz se izdaje od 30-ak, pa dođe familija normalna), ali stvarno bih ispizdio. Imali su u zgradu pored moje par bezbjednosno intersantnih osoba koji su iznajmljivali, pa su frus doživljavali. na kraju sve je riješilo 10-ak kamera postavljenih po ulazu koje su ovima smetale pa su odselili.
    Svakako, nevjerovatno mi je, da se zaštita potrošača odnosi na smoki đe ima deklaracija, na auto, na operatere i banke ihahaha, a za stanove da ove stipse jašu po narodu.
    Evo, moram malčice politički, taman teme za URA da kroz regulativu sruše nadređenu poziciju raznih Zetagradnji i Šaja.
    Of topic, spam trol, ali mi nalećelo, mora sam...
    Last edited by Gagarin; 27-10-20 at 16:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)