Quote Originally Posted by Gagarin View Post
Ima utičnica malo više nego jedna. Pazi, nikada ni u jednoj novogradnji realno nećeš dobiti kvalitet kao kada bi čovjek pravio kuću i ugrađivao skupe stvari. Ali ovdje je npr aluminijska, a ne pvc spoljna stolarija, pločice ok, ali ne spektakularne, vrata unutrašnja srednja žalos što bi se reklo. Ne toliko loše da bih odma mijenjao. Stavio sam svoja blind vrata, bila drvena.
Ono što je dobro to je raspored, makar gdje sam ja i kako je skockan 3-sobni stan u 96 m2. Onako, konzervatino, kao u vojnim zgradama. Ovamo je dnevni dio, ovamo spavaći dio stana... Sviđa mi se još što kad izađeš iz lifta, imaš plato 5x6m otprilike i sa strane stepenište i širinom stepeništa, cijelom vidinom zgrade zastakljeno i posledično veliko dnevno svijetlo. Ovo su stvari koje je Vojska smislila crtajući zgradu i slabo vidjeh toga u novogradnjama, ma i u starim zgradama da časte stanare 30M2 po spratu.
Ma nije bitan hodnik zgrade, važno je da su makar u unutrašnjosti stavljali solidniju keramiku, da ne otpada poslije 5-6 godina, da parket postave kako treba, da je izolacija dobra. Lokacija je svakako dobra pa ako je tako kako kažeš onda svakako neka je sa srećom. Lijepo je čuti pozitivne primjere.