Hahhahaahahahah DANilOoooo Nikoliiiiiiiicccccx
Sent from my Xiaomi Poco X3
Toooooooooooooooooooooooooooo
...
Hahhahaahahahah DANilOoooo Nikoliiiiiiiicccccx
Opaaa
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gaziiiiii Danilooooo
Evo vam sad faulovi vaši !!!
Najslađe!
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Josh sladje hahaaaa
...
Aooooooo kakav spektakl
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kakva utakmica svaka cast
Komšo Bog, strašna partija i prije trojke za pobjedu. Imate li kakvih želja i pozdrava da prenesem kad ga sretnem u lift?![]()
Jedna od najdražih pobjeda, Danilo bez promašaja čitavu utakmicu, PAKLEN šuter.
Nek isutiraju onog Vona koliko sjutra dajte brata Gibsona
Paklenik je danilo. Kao dankan robinson
Hahahahahahahhahahaha uiiip, idemoo. Kakvo sizofreno cijepanje od utakmice
Kakav mec
Kakva utakmica. Ja gledao kod kuma (kuca dvadeset m od moje) daje ga crnja ja popizdio i idem doma. Ulazim kad cujem trojkaaaaa
Srecniji sam kad ih ovako dobijamo nego ista
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 10-10-20 at 21:33.
Ima li ko da nije skocio na kraj utakmice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Btw, no iskulirasmo svi onaj šut Ivanovića s kraja na kraj terena. Ja mislim da nikome nije svejedno kad on onako šutne, ono je za dlaku moglo da uđe.
Milina![]()
Partizan imao 9 više slobodnih i 9 manje izgubljnih lopti...Budućnost je ovo trebala lakše da dobije...
zakomplikovali sebi na kraju zivot.
no dobro se zavrsilo ali mora ovo bolje!
Da, zaboraviće se, u euforiji od lude utakmice i načina na koji je pobjeda ostvarena, da je Budućnost imala užasnih 5-6 minuta bez datog koša. Sreća je što je Partizan napravio "samo" 16-0 seriju u tom periodu, jer su i oni promašivali neke otvorene šuteve i bili daleko od idealnog i tokom te serije i tokom finiša utakmice kad su opet imali priliku da lagano završe.
Budućnost je imala toliko glupih grešaka, počevši od višestrukih koraka preko naivnih faulova u napadu i bezveze bačenih dodavanja nikome, pa sve do duple Cobbsa i zamalo iste takve duple Ivanovića u ključnom momentu, ali je na kraju uspio da pogodi koš. Skok u odbrani isto vječni problem, kakav god da je sastav, opet sinoć Partizan kupi dosta lopti i stvara nove posjede.
Šteta što od Vaughna ne vidimo baš ništa, on je bio veliki talenat svojevremeno i pik sredine prve runde, sjećam se i da je randomly imao dobrih partija u NBA. Nisam pametan da li treba čekati da nešto uradi ili ga odmah otpisati. Na toj spoljnoj poziciji uvijek fali neko da pogodi trojku ili sam napravi nešto u napadu, pogotovo kad su dugotrajni minuti sa 0 poena od sinoć u pitanju. Ja sam mislio da on može to donijeti, ali evo ništa za sad.
Suter bam treba asap tako da vona ne treba dugo cekat.
Dako mijovic malo poradi i na sebi, bio je katastrofalan tokom 16-0
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Onih 16-0 niti su iznenađenje , niti treba da se uzmu za zlo Mijoviću.
Partizan je u stanju da igra prekvalitetnu odbranu (što su i pokazali u tom periodu).
Prosto se očekivalo da Partizan u jednom momentu "klikne" i zaigra odbranu na "nivou".
Na sreću Budućnosti , a nesreću Partizana , ta odbrana na "nivou" nije dugo trajala , pa je Budućnost preživjela.
Ne smijem ni da zamislim što bi se dešavalo protivnicima kad bi Partizan igrao odbranu na "nivou" makar 20-ak minuta , a ne po 5 do 10-ak minuta.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Po meni Vona ne treba cekati previse jos par meceva i to je to, doveden je kao bek suter a ne moze uci cetiri utakmice u dvocifreno, ne znam jel nezaintersovan ili ga sut nece ali bas u trenucima kad Partizan pravi 16-0 takav igrac treba da postize koseve inace Partizan umije itekako da igra odbranu vidjelo se to u mecu protiv Venecije koja je fizicka ekipa kad su ih razbucali za jednu cetvrtinu.
Ironican sam bio, vidjelo se da je faul.
Cim slou ne vrate zna se da je odluka u korist zvezde ili partizana. Jbg arena radi produkciju.
Last edited by pumba; 12-10-20 at 09:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks