Page 345 of 404 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... LastLast
Results 8,601 to 8,625 of 10080

Thread: [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    1 sprej popodne nakon tusha Laudano Nero-a,ne prestajem da njushkam lijevu ruku...podsjeca me na neshto shto sam bash davno namirisao,ne ne neki parfem,vec neki ambijent,ali nikako da mi se upali flashback...znam samo da mi se dopao i prije,prije nego ga uopshte prsnuh...za reakicje okoline ne znam,mada mislim da me nece previshe dotaci kao ishto je bilo nakon 3,4 spreja RT-a,njega neka vama mladjima
    Rekoh za laudano nero gore nedje. Meni 90% lici na Fahrenheit. Kasnije dobija Tiziana DNK ali prvih 1-2h cisti fahrenheit.

Mada za zime kida taj parfem. Crna odjevna kombimacija, rolka kaput i gas. Ili cak kozna jakna neka. Uz to mi ide nenormalno.

Sent from my p30pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Rekoh za laudano nero gore nedje. Meni 90% lici na Fahrenheit. Kasnije dobija Tiziana DNK ali prvih 1-2h cisti fahrenheit.

Mada za zime kida taj parfem. Crna odjevna kombimacija, rolka kaput i gas. Ili cak kozna jakna neka. Uz to mi ide nenormalno.

Zanimljivo. Meni nikakvih dodirnih tacaka nema izmedju farenhajta i laudana nema. Laudano nero ka da je pravio Alessandro Gualtieri. Tiziana Terenzi nema svoj dnk no jako dobro krade tudje, u ovom slucaju nasomatto black afgano, pardon, duro...
    Parfem je sjajan da se razumijemo

Sto se tice okupljanja i druzenja parfemskih, nas nekolicina sa foruma to vec radimo i ja vazda ponavljam ako ko zeli probicu od bilo kog parfema iz moje kolekcije samo nek se javi. Sto vise ludaka za parfeme to bolje.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

E ne znam ili moj nos lose radi onda. Ali ovo za TT DNK sam mislio kasnije posle 5-6h mi mirisu slicno Kirke i Laudano. Pisao sam gore da je drug kupio oba pa sam testirao.
    Ali meni cisti fahrenheit. Ocu sam prije par godina kupio fahrenheit i dalje ga koristi njemu to traje masu oa zato kad naorskah TT na ruku mislim se sta je ovo isti parfem. Mozda je do mene.

A ja moram za zime uzimat parfem neki pa sam u dilemi je li mi bolje kupiti par dekanta s obzirom da zimske parfeme ne spricas 20x na sebe. I od RT sam potrosio bio 20ml za 4mjeseca. I onda sad razmisljam uzeti 3-4 neka dekanta i sarati dok prodje zima.

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Meni ne lichi na Fahreheit uopshte,a posebno ne na zadnju reformulaciju,koju poklonih rodjaku.
    Shto se tiche outfita,tu bi se mogli sloziti,ne ide mi nikako za neke sportske varijante,mada ja imam samo 10ml ovoga,tako da cu to spucati brzo i za svoje neko merachenje,a da li bih ga kupio,sumnjam,izgleda imam neku barijeru u glavi... nekako mi unisex,niche parfemi sem izuzetka mada je on mushki, Xerjoff Homme,nekako me zbunjuju,ipak volim da znam shto je mushko,a shto zensko,da,zaboravih i Aventus,no hvala Bogu eto ukusi su razlichiti pa svako neka nosi,koristi,shta voli.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

E ne znam ili moj nos lose radi onda. Ali ovo za TT DNK sam mislio kasnije posle 5-6h mi mirisu slicno Kirke i Laudano. Pisao sam gore da je drug kupio oba pa sam testirao.
    Ali meni cisti fahrenheit. Ocu sam prije par godina kupio fahrenheit i dalje ga koristi njemu to traje masu oa zato kad naorskah TT na ruku mislim se sta je ovo isti parfem. Mozda je do mene.

A ja moram za zime uzimat parfem neki pa sam u dilemi je li mi bolje kupiti par dekanta s obzirom da zimske parfeme ne spricas 20x na sebe. I od RT sam potrosio bio 20ml za 4mjeseca. I onda sad razmisljam uzeti 3-4 neka dekanta i sarati dok prodje zima.

Od RT-a sam ostavio svega 5ml da se ponekad podsjetim,inache ne,za moje godine to nikako ne ide,plus mi je previshe slatkast a ni to ne volim,ali opet ima neshto shto me vuche da njushkam...
    Nadam se da ce mi do Nove stici stari Zino,to su parfemi koje volim,obozavam,pa neka su i reformulisani.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Da,sjetih se da smo par nas odavdje proshli tu darker fazu krajem 80-ih pa i 90-ih,kada se nosilo strogo crno sve,e ovaj LN bi uz takve odjevne kombinacije ishao savrsheno...crno,ali opet nije odbojno,nekako privlachi,haha
    ...

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Crno pa se ne vidi ali miriše...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

8. The Following User Says Thank You to Ben Dover For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Po meni su dekanti prava stvar jer uzmes 2,3 vrhunskih parfema i traju ti sezonu. Jos smo ovdje svi entuzijasti pa nema nabijanja cijena za dekante.(jeftiniji smo nego u srbiji iako placamo skuplje parfeme) Mnooogo bolja varijanta od davanja 40,50 eura za neki joop, armani, boss na rasprodaji. Ja da imam dostupne dekante za parfeme koji me zanimaju ne bih skoro nikad full bocicu kupio.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuba najjaci a jeftin

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Ova sad nedelja sto dolazi ce biti paklena. ))
    Koliko zverina stiže.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,215
    Thanks Thanks Received 
    6,685
    Thanked in
    2,626 Posts

Nadam se da dolazi i onaj moj

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    1,020
    Thanked in
    467 Posts

Trgovah juče. Odličan za ovo vrijeme a mislim da će i zimus biti dobar.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

15. The Following 2 Users Say Thank You to Milos Darmanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by Milos Darmanovic View Post

Quanto costa ?

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    1,020
    Thanked in
    467 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Quanto costa ?

69 evropejaca

18. The Following User Says Thank You to Milos Darmanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

1 sprej popodne nakon tusha Laudano Nero-a,ne prestajem da njushkam lijevu ruku...podsjeca me na neshto shto sam bash davno namirisao,ne ne neki parfem,vec neki ambijent,ali nikako da mi se upali flashback...znam samo da mi se dopao i prije,prije nego ga uopshte prsnuh...za reakicje okoline ne znam,mada mislim da me nece previshe dotaci kao ishto je bilo nakon 3,4 spreja RT-a,njega neka vama mladjima
    Meni se dopao tek poslije druge probe. Dobar je za zimu, tamjan, dim, smole, pelin . . . i traje do beskonacnosti. Botafumeiro od Carner Barcelone cu ti donijeti da probas, djeluje mi slicno.

20. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by Milos Darmanovic View Post

Meni se ovaj Rouge nije dopao,prije 3g. doneshen iz UAE od kolege Archija,pa ga zamijenih sa duplo jeftinijim Dreamerm,koji tek nije valjao
    No da ti ne kvarim merak,za UAE vecina dizajnera radi drugachije valjda nego za EU,pa ti mozda i bude ok
    Da si nashao stari plavi XERYUS,to je orgazam od parfema,ali ima ga samo na Ebay,i to rijetko kod koga,a papreno skupo.
    P.S.Nije mi se dopala ruza tom parfemu,josh jednom izvini ako ti kvarim merak,zdravo ga troshio!
    Last edited by AL no1; 10-10-20 at 18:55.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,758
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Meni se dopao tek poslije druge probe. Dobar je za zimu, tamjan, dim, smole, pelin . . . i traje do beskonacnosti. Botafumeiro od Carner Barcelone cu ti donijeti da probas, djeluje mi slicno.
    Maloprije trenirah i odmah nakon tusha potrchah da shpricnem samo jednom na grudi,sad sve zabijam glavu u majicu:lolblue:
    ...

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    1,020
    Thanked in
    467 Posts

Meni se ovaj Rouge nije dopao,prije 3g. doneshen iz UAE od kolege Archija,pa ga zamijenih sa duplo jeftinijim Dreamerm,koji tek nije valjao
    No da ti ne kvarim merak,za UAE vecina dizajnera radi drugachije valjda nego za EU,pa ti mozda i bude ok
    Da si nashao stari plavi XERYUS,to je orgazam od parfema,ali ima ga samo na Ebay,i to rijetko kod koga,a papreno skupo.
    P.S.Nije mi se dopala ruza tom parfemu,josh jednom izvini ako ti kvarim merak,zdravo ga troshio!
    Probao sam ga prije kupovine i nekako mi je baš legao. Ružu ne mogu da izdvojim kao pojedinačnu notu a sam parfem bih svrstao u orijentalne. Nekako je istovremeno začinski i aromatičan a u isto to vrijeme i svjež. Potpuno je drugačiji od svega što sam do sad koristio.

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    35 Posts

Kakve se parfemčine odje furaju, voda mi na usta ide, a ja bez centa :-D E da me više oće zvati na ovaj brod, kad se vratim ima vala i ja da odem kod toga Miloša što ga pominjete i da mu ostavim par hiljada :-D

25. The Following User Says Thank You to Kanda90 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Dje se moze probati TF Fucking Fabulous?

Thanks Thanks Given 
    81
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    27 Posts

Dje se moze probati TF Fucking Fabulous?

Mislim da ga je ranije bilo u onoj parfimeriji na spratu delte

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by Kanda90 View Post
    Kakve se parfemčine odje furaju, voda mi na usta ide, a ja bez centa :-D E da me više oće zvati na ovaj brod, kad se vratim ima vala i ja da odem kod toga Miloša što ga pominjete i da mu ostavim par hiljada :-D
    Ako nisi u mogucnosti sto god te interesuje mozes probati od moje kolekcije i mogu te castiti par ml od svakog parfema koji ti se svidi.

29. The Following 9 Users Say Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Diptyque Tam Dao

Igrom slučaja uzmem ovaj povoljno. Ne očekujući ništa posebno. Prvi utisak... Pa tu i tamo. Posle nekih 10ak minuta ... Nisam mogao da prestanem da mirišem ovo čudo. Na koži naprskan. Inače je unisex. Bas me zanima mišljenje drugih, ako je neko testirao / imao. Već sam ga poklonio, jer sam to imao u planu. Ali ... Naručen eau de perfume

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1,924
    Thanks Thanks Received 
    459
    Thanked in
    237 Posts

Imam bočice prazne od 10ml, ima li ko da bi nešto dekantovao? Imam jos RT od prošle godine tako da njega ne bih.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    35 Posts

@Pasha

Možda se javim nedje ako budem put PG kretao, hvala puno u svakom slučaju brate!

33. The Following User Says Thank You to Kanda90 For This Useful Post:

Page 345 of 404 FirstFirst ... 245295335341342343344345346347348349355395 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)