Originally Posted by
pumba
Mali je još, ovi moji se ne odvajaju. Krevet pun zdraviljubaca

hahahahah meni je to medeno:;D vazda je bilo tako sa djecom, samo zavisi sto koje vrijeme nosi...ja sam prije par dana ponijela 40 ovih naljepnica jednoj maloj dLugalici....eeee majko mila kako se obradovala?! To je šou! 

Originally Posted by
Gagarin
Ne znam ide li ovdje ili negdje drugo. Danas sam probazao po centru i u butike kupio jednu preobuku (farmerice/kosilja/dzemper). Naravno i par knjiga u Gracku knjizaru kompluzivno.
Ljudi lijepo je trgovat po centru. Prodavci ljubazni, nema guzve, izmedju prodavnice malo slines masku. Kafa posle u bastu u Njegosevu, prelistavanje kupljenih knjiga.
Subjektivni osjecaj: Kupovina po molova/outleta zulum, kupovina po centru vintage uzivanje.
Kao sto je ovaj forum takodje vintage uzivanje u odnosu na smorne hejtere sa twitera.
U zdravlje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno saglasna i sa centrom i sa twiter-analizom....ali bih svejedno voljela da u centru nprave još jedan trzni centar veliki poput Delte, ne mora biti zatvoran, nego na otvorenom, tipa da su svi butici i bioskopi i kafići u jednom prostoru veličine trga, recimo....

Originally Posted by
aleksa111111
Kupih krajem avgusta u outlet ,nike sa 206 € na 50% .patike mi inace traju po 4- 5 godina da ne cuju nidje.posle jedno 10ak nosenja, odlijepi se vrh .podjem da reklamiram kaze mi menadzerka ocete da vam ih zalijepimo

.necu nikakvo lijepljenje ,ocu zamjenu. jer sta da ocekujem posle 2 3 mjeseca nosenja ako je ovakav kvalitet
posle nekoliko nosenja.
Cura kaze ,pisite reklamaciju, posle 5 dana ,odgovor negativan i tipski "zbog neadekvatnog odrzavanja zalba se odbija".vrcu mi patike, ja odma zalba, mailom, slikama odgovorom, racunom trzisnoj inspekciji .odgovor rekordan u roku od dva dana. naredba outletu da mi vrate novac ili zamjene patike za isti model ,sto sam i trazio od samog pocetka.posto su sve vec bile rasprodate, vratise mi pare
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tako treba uvijek raditi! Ja sam tri mjeseca pisala mailove dok mi telefon nijesu novi dali! I tako treba stalno biti uporan a mi obicno pitamo oni kazu "aaaaaaaa, ne moze to sad kad si ih iznosila eeeee" i osta i bez para i bez patika i nikome nista!
Last edited by zvoncica; 07-10-20 at 21:34.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks