- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Đukanović u Njemačkoj: Nova vlast imaće moju podršku za sve ono što bude u cilju usvajanja evropskih vrijednosti
16:40 16:40
Izvor: CdM
Nova većina imaće moju apsolutnu podršku za sve ono što bude u cilju usvajanja evropskih vrijednosti, a tome će doprinositi i državotvorno djelovanje nove proevropske opozicije, kazao je predsjednik Milo Đukanović na današnjem sastanku sa predsjednikom Bundestaga Volfgangom Šojbleom u Berlinu.
<<<Mas: Zapadni Balkan ostaje jedan od prioriteta Njemačke<<<
Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, Đukanović je, uz čestitke povodom 30-togodišnjice ujedinjenja Njemačke, zahvalio za prijem, ističući da je to njegov drugi susret sa Šojbleom u posljednjih 18 mjeseci i velika privilegija za Crnu Goru.
Nisu imali ovu novu drzavnu kraljevine crne gore ( neki je zovu trobojka)
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ali Lekoviću muzika koja se čuje u pozadini![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nisu ni zastavu stavili koliko nas cijene. Mi smo za njih samo teritorija bili i ostali. Jedan predsjednik treba da reaguje zbog ovoga, ali nema tu predsjednika. Mene je licno sramota sto sam upravo vidio
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...javnog-servisa
DPS pacovi napustaju brod koji tone. Ne znam samo da li je Terzicu ovo iznenada zasmetalo nakon izbora, ili mu je smetalo i prije izbora?
Primjer sto ce se jos desvati DPS-u.
Uhapšen Podgoričanin, zaplijenjeno više od 100 računara: Krali struju u suterenu?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/475833/uhapsen-podgoricanin-zaplijenjeno-vise-od-100-racunara-krali-struju-u-suterenu
Opet Petričevići![]()
Petričevići welderi?
jesu. pakao sto cine.
nothing comes from violence and nothing ever could
Zato nam je septembarski račun došao napučen...
Znaci 252 racunara i 10 split jedinica (mozete misliti koliki je mjesecni racun za struju) i da tek poslije 2 godine to nekome postane sumnjivo, i jos kaze biznismeni. Vidjecemo ko im je bio veza u elektroprenos jer ovo treba da si bez mozga pa da povjerujes da nemaju nekog insajdera. 60 % radnika tamo tako i radi, pa posle kad nam stigne racun za struju placamo gubitke, k.. moj gubitke, lopovluk probisvijeta.
@holiday hvala brate ali stoje moje rijeci. Mi smo njemacka-americka kolonija i radicemo kako nam kazu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks