Dogovorena je borba između Jorge Masvidala i Colby Covingtona.
Meč će se održati 12. decembra na UFC 256
Bolji borac iz ovog duela će vjerovatno dobiti novu priliku za borbu sa Kamaru Usmanom.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nece pa nece,blizu i dobro odigrano ali zalud
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
"Ako Khabib pobijedi Gaethjea, fanovi će dobiti tu borbu protiv Tonyja Fergusona. Mi zapravo već radimo na njoj. I nadam se da će do te borbe uistinu doći budući da znam koliko ju ljudi žele vidjeti", rekao je White u razgovoru za Sports Illustrated
Nije los ovaj Dusko Todorovic, svaki mec mu je zanimljiv, ne boji se razmjene, jedan od zaninljvijih boraca
ufc 256 - usman otkazao, tobos nije spreman.. Pominje se stipe-ngannou mada white kaze jos je daleko..
Conner-poirier?
Vidjeh da su prihvatili obojica, jos valjda datum. Bice dobro sibanje to.
Ovo mora bit KO decenije
od kad je objavio privatne poruke sa Danom nista mu ovaj ne udovoljava..
Kad su Conor i Dana u pitanju, nista nije nemoguce, pa cak i da je sve to dio nekog njihovog plana za promociju meceva.
a može bit, čekaju možda da se vrati publika..
Ne zaboraviti da je Loma-Teofimo sad u subotu na nedelju
imam osjecaj da ce dobro da se pobiju nocas
Kakav upset, zasluženo teofimo.. lomachenko mu je poklonio sve do 8. runde i ključnu zadnju rundu je teofimo strašno odradio
Strasan box.
odlično je boksovao lopez u prvoj polovini meča, ali loma ništa ofanzivno nije napravio..
Vjerovatno je pokušavao mentalno da ga izmori kao što je i krenulo ali ne znam odakle je teofimo našao snagu za onakvu 12. rundu.. Mislio sam da će loma još jači gas dati i izvuć pobjedu na neki knockdown barem..
Ja sam imao u najboljem slučaju 6-6.. loma možda 2. Runda nešto jedva, onda posle 8-11 ali je teofimo bio mnogo bolji u zadnjoj i teško da je moglo neriješeno proć kod sudija..
Ovaj jedan što je dao 119-109 samo nek je zdravo
Last edited by miha; 18-10-20 at 05:58.
Izgleda da je Lopez namjenski u 11.rundi cuvao snagu za 12. da ide na sve ili nista. Lopez za istoriju.
Jeste.. imao savjet da ide lagano u 12. rundi ali je išao na sve i isplatilo se.. ni loma nije to očekivao..
Ortega odlican. Sigurno mu je ovako duga pauza trebapa posle onakvih batina od Holoveja.
Ono nisu bile batine nego još nije izmišljena riječ za što mu je holloway priredio![]()
Last edited by miha; 18-10-20 at 08:42.
A i Zombi kako zna da se nabode na lakat u izmjenama. Sjecam se kako od Yaira izgubi mec u zadnju sekundu na lakat odozdo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks