Ne znam da li sam postavio oglas u pravom dijelu foruma, nisam mogao da pronađem ništa u pravilniku...
Uglavnom, daje se vrhunski mužjak dobermana na udomljavanje usled nemogućnosti držanja. Pas je star godinu i 4 mjeseca, bukvalno je prelijep i prepametan, zna komande, ne dira druge pse i naviknut je na ljude i djecu skroz. Vrhunskog je porijekla i ima sve papire (rodovnik, pasoš, sve vakcine primljene). Potpuno je naučen na kućne uslove i ne vrši nuždu nigdje u zatvorenom. Pas se daje na udomljavanje isključivo posvećenom vlasniku, jer zahtjeva pažnju i ljubav. Budući da je apsolutno naviknut na kućne uslove biće mu neophodan period adaptacije na novog vlasnika i uslove. Obavezan je pregled uslova od strane sadašnjeg vlasnika!
Imam još fotografija, mogu poslati na zahtjev.
Kontakt na PM ili telefon 068 846 330
![]()
svaka cast!
prvo jer prizajes da nemas vremena, a da psu treba ljubav
a drugo jer ga ne prodajs, jer nesoji prodaju pse stare po 3-4+ godine ako imaju rodovnik jer ce ih neko kupit za "priplod"
imas i sekciju sa kucnim ljubimcima pa tamo okaci, dostina clanova ne ulazi u podforum za oglase
https://forum.cdm.me/forumdisplay.ph...%3Bni-ljubimci
Kako je lijep...svaka ti čast na ovakvom oglasu...rijetki su koji ovako gledaju na ljubimce. To je član porodice i ako se tako ne drži, grijeh je.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E ovo je prelijep pas komsija je drzao godinama dobermana zaljubljenik pravi... Takvim zaljublkenicima ga treba pokloniti koji su spremni svaki dan da ga setaju...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks