Ima 13 banaka u CG, pa ako vec moras trazi ponudu i od drugih. Kredit je roba od koje imaju najvecu zaradu, pa im je u intetesu da ih pro/daju.
Lovcen banku ne preporucujem za kredit. Bio na razgovor kod njih za kredit stambeni, i ova tamo sto radi rekla kamata 4.5 ali kad se vrati kolega da odmora, mozda vam da i manju kamatu. Ja reko bolje da sacekam kolegu.
Dodjem drugim put na razgovor, dosa kolega i kaze kamata 5%. Ja reko znaci to je to, nista manje? On kaze potpisi predugovor sa prodavcem i uradi procjenu nekretnine pa da pricamo. Ja ga poslusah vjerujuci da cu dobit manju kamatu. Predugovor 160e i procjenu srecom nisam placa zbog poznanstva, ali bila bi jos toliko.
Ponesem mu to ali trt, cojek ne da ne spusta ispod 5%, nego mi sad daje preko 5.
Nisam prihvatio.
Ima 13 banaka u CG, pa ako vec moras trazi ponudu i od drugih. Kredit je roba od koje imaju najvecu zaradu, pa im je u intetesu da ih pro/daju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sto se tice banaka to ti je ko na pjacu, prvo gledaj imas li koga tamo da radi da ti obezbijedi manju kamatu, a drugo ti je cenjkanje ides od banke do banke i cenjkaj natezi se i naravno kad ti banka ne ponudi dobre uslove obavezno im salji mejlove i zali se ...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Podigao sam u Podgoricku banku. Najpovoljniju ponudu sam dobio.
Dobio sam 4.65
Đe to, i kako, može dosta niže?
Samo nemojte da miješate kamate za npr radnike EPCG i sličnih državnih firmi, sa kamatama koje mogu dobiti radnici kod 95% privatnika...
#fakenews
Ja radim u kompaniju u drzavnom vlasnistvu, supruga (kao suduznik) u drzavnu instituciju. Ako mi ne mozemo dobit povoljne kamate, ne znam ko moze. Lovcen banka mi je ponudila nesto preko 5%, erste 5.5, nlb 4.99. Mada kako su mi objasnili u erste banku, kamata je manja ako su nam primanja veca.
Porasle su kamate, a i dogodine ce rasti...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kamata koju si dobio je odlična... Bolje se trnutno mogu izvući jedino preko poznanstva, ili ako investitor ima ugovor sa bankom, za određeni projekat...
Zato i pitah Lucketa, đe i kako može dosta niže...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Imam par pitanja.
1. Kolike su provizije na ove gift kartice, dje je najbolje uzet i koliko se ceka na izdavanje?
2. Koji je najveci iznos refinansirajuceg kredita koji banke odobravaju penzionerima, penzioner 63-64 godine?
Forever young, i want to be forever young
Momci, ukanalila nam se ekonomija -20%. Posledično, povećan je rizik poslovanja i davanja kredita. Cijene crnogorskih obveznica su pale, odnosno povećao se prihod-kamata na iste. One su reper. Ako raste kamata na njih, rastu i kamate u komercijalnom sektoru. Očekivano.
Radi li NLB kod Mileniuma sad do 8 ?!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni je danas podgoricka ponudila kamatu od 7, 40 i nesto uz obavezu 20% ucesca... toliko o kupovini stana.
Najjace sto je firma odlicna ali koliko sam ukapirala sta pravi problem je to sto smo Dio Stranog Drustva bez prihoda u CG a sa troskovima a prihodi nam idu u maticnu kucu koja nije u CG. Kako sta dalje ne razumijem. Plata nije za 10 godina kasnila. Ali znace to bolje bankari sa teme.
Probaj u druge banke obavezno
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Najprije pođi u Adiko. Kod njih prolazi dosta toga što kod drugih banaka ne prolazi. Mada oni imaju plan da se "specijalizuju" za potrošačke kredite ne znam kakvi su im uslovi za stambene.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks