Ne razumijem.
Ne razumijem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja danas u parfimeriju da kupim ovaj parfem,veli mi cura:"Nema.Planuli u zadnjih 22h"
Što može bit?Zna li ko?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Koji parfem? Bas 22 sata?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Koji parfem joni?
Jeste da volim tvoj smisao za humor, ali ovoga puta si malo kiksao.
Čisti moj kiks.Priznajem.Potvrđena je ona stara:"Tako je jedan proba pa se u.ra"Ali za sve je kriva nepažnja prilikom kvotovanja,apsolutni diletantizam po pitanju parfema(mislio sam da je Narciso muški parfem)...uglavnom,ne morate ustajati da me ispratite,sam ću izaći
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pometnja se napravi za sekund...
Samo lagano. De gustibus non est disputandum.
Probah ona dva sempla Bentleya sto mi dade prodavacica.
Bentley Azure - nista grdje ne pomirisah odavno. Kiselo, djecije, sampon, djecija krema, ne znam na sta me sve podjsetilo - Kad sam ovo pomirisao i procitao da se ljudima svidja samo pomislih da mozda jednog dana i ja mogu napravit sto ce se ljudima svidjet, da nisam fail
Drugi je Bentley Infinite Rush - odmah na pcoetku citrusi su prejaki i tek nakon sto izlape ima fin miris.
Oba traju preko 12 sati, s tim sto Infinite Rush se lagano gubi, dok Azure je prejak i na meni je trajao preko 20 sati. Da sam prsnuo iza uveta umro bih.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kako Azure djecija krema? Hahahah kako su nosevi razliciti. Meni je bas pravi muski slaaaaani akvaticni barbershop miris. Otvaranje odvratno, ka muslje kad malo na suncu odstoje pomjesano sa ljubicicom, kad se smiri ok. Stavio sam ga jedan dan u teretani i dobio kompliment. Cure ga vole.
Ubio bih da mi koza ne jede parfeme. Meni azure 4 sata mirise i to je to...
Last edited by Milosmmm; 29-09-20 at 18:48.
Azuro je katastrofa meni, Infinite Rush dobar.
Danas sam poredio Trussardi Amber oud i Midnight Oud sto imam, jer imaju slicnosti neke.
Trussardi je EDP i ok ima performanse, al je smijesan za Midnight oud u trajanju...
Par sati projektuje TAO sa jos 2-3 na kozi, MO 3 sata, a onda jos 5-6 se osjeca na kozi.
Uz njih sam probao istovremeno i Armani eau nuit oud EDP, koji mi je bas lijep i na akciji je 75eura 100ml, ali je istih performansi kao Trussardi, sa malo duzim trajanjem na kozi.
Na kraju sam se dopunio sa poslednjom bocicom u radnji Gucci Guilty Absolutea 50ml, svima u inat.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Antares, CHARRO, djordje1990, FiX, forways, METZ, Misko Kluni, mrgo, no-mercy, opmne, the0sorrow
Blend Oud definitivno brend na koji bi trebalo da se usmjeri malo vise paznje.
5-6 sam ih probao. Ne znam koji mi je bio ljepsi. A o trajnosti i projekciji da ne pricam.
E sad malo o Alexandria II iako smo pisali i prije...
Alexandria II. Ne znam koju rijec da upotrijebim a da bi adekvatno opisa ovo remek djelo.
Beast mode je dobio novu dimenziju.
Isprobavan par puta tokom ljeta - znajuci da nije to to. Juce je dobilo potvrdu a sjutra i krunu kupovinom istog.
25-26 sati je ovo dralo sa mene. Bezbroj puta oprane ruke. Izgleda da sapun i voda jedva pobijedise ovu zverku.
Mislim da niko ne treba da posjeduje preko 50ml istog - s toga cu vjerovatno staviti i neki dekant na prodaju. Ako ima zainteresovanih - tu sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha, meni je Azure toliko bio linearan da je to nevjerovatno - miris nikako da stane, bas neki cudan miris, poznat, taman kao da sam neki cudni Becutan stavio na sebe - dva kupanja ga nisu mogla skinuti, a samo jednom prsnut na ruku.
Odlucio sam da batalim kupovinu parfema za neko vrijeme (za mene) - jos da mi stignu dva sinterneta i dok se ne potrosi dobar dio nema kupovine.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja juce ujutru stavih Red Tobacco 2 sprica, do jutis je sve mirisalo na meni... ono je sprdnja koliko traje.. ubio me
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sinteticke i prirodne sastojke ne razaznajem osim u ekstremnim slucajevima, a ni onda ne znam jesam li u pravu ili su jednostavno parfimeri toliko dobri u imitiranju prirode. Negdje procitah kako nama danas prirodnije mirise vjestacka aroma nego prava stvar jer smo tako navikli kroz bezbroj proizvoda koje koristimo. Ima tu istine...E sad, zasto ovo pricamImam blend oud mirage i zakleo bih se da ima tonu prirodnih sastojaka. To bih mogao da uradim samo jos kod par parfema koji su duplo ili vise puta skuplji(Xerjoff Kobe, marokanac i dosta amouage parfema). Mislim da je kod blend ouda, pa neka je sve to vjestacko, odnos cijena/kvalitet vrhunski. Trajanje kao kod aleksandrie, kvalitet takodje, a cijena 3 put manja.
Danas stavih APOM Kurkdjianov, savrsen je. Unisex cvijetni sa dozom neke prljavosti cudne. Posto se tesko nabavljaju mfk parfemi i skupi su dosta trazio sam alternativu prije neki dan za Apom. Na fragrantici pisu kako mirise slicno kao fleur du malle od JPG. Taj parfem je povucen iz proizvodnje ali je ostao jedan jedini u pg u parfimeriji tanja 40ml 39eura.(Iskopao sam ga zahvaljujuci Milosu, covjek sve zna) Probao sam ga i naravno nidje veze. Ali eto ako neko voli JPG, a ne moze da ga nadje nidje ima tamo bocica
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks