Djuka piše tekst u kome poručuje nešto Krivokapiću. kraj vica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Djuka piše tekst u kome poručuje nešto Krivokapiću. kraj vica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovaj tekst budi nadu u bolje shjutra.
Fingiraju neku svadju, lizu oni guze jedni drugima odlicno.
Znimljiv tekst. Sada kad smo vlast nema šetnje na ulici i imamo strpljenja da ćekamo naknade. Realno, ni kada su izglasane nisu bile održive, niti igdje tako neđto postoji. A tek sada nema šanse da se daju.
Samo sada da napravimo damage control zašto nema nečega što smo obećali.
Vijerujte, u ovome nema nikakve malicioznosti, čak mi je negdje drago. Nova vlast pokazuje da neće ići sa nerazumnim stvarima "državnim biciklom na mjesec".
Vjerovatno će se vremenom ovako "svesti" na neku razumnu mjeru gomila gromoglasno najavljivanih stvari iz kampanje u sudaru sa realnim životom što je sasvim OK. Ne bi valjalo da je drugačije.
https://m.cdm.me/ekonomija/savkovic-...steceno-pravo/
Last edited by Gagarin; 28-09-20 at 07:38.
https://www.radiotivat.com/andrija-p...stine/2020/09/
Op, op. Pljuste ostavke clanova DPS-a vec na prvoj sjednici.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Zna li se sto je 4orogodisnji program nove vladajuce vecine u Tv?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Drago mi je što kad ljudi dođu na vlast brzo odrastu i shvate da nema baš para za razne fiks ideje koje su imali kao opozicija. A ne da mi je drago što država nema para. Pošto će ih kroz veći porez od mene namirivat. baš se radujem tome.
Svakako zanimljivo kako ljudi mogu pročitati nešto što napišeš različito u zavisnosti od raznih preferenci koje imaju. Ne mislim pri tome ništa loše za tebe. Čisto onako jedan bihevijoralni momenat.![]()
Fiks ideja je i 35 miliona godišnje ženama koje su rodile 3 djece. Čak je i Dinkićevo donekle imalo smisla iako je bilo predizborno. Neke akcije Aerodroma, NISa i Telekoma koji još nije na berzi. To bi bilo nešto kao vaučerska i kada je obećavao na onaj napuvani balon cijena akcija imalo je smisla.
DF je prihvatio nekako da ne budu dio vlasti koja čine Ministarstva sile (policija, odbrana itd.), ali sada ucjenjuju novu većinu sa kontrolom nad resorima zaduženim za kulturno/istorijski identitet crnogorskog naroda i vjerovatno će insistirati da dobiju Ministarstva Kulture i Prosvjete, no prvo ide Crkva:
Knežević predložio Krivokapiću da se Zakon povuče i prije formiranja Vlade
Ovo je upravo ono sto sam ja govorio prije neki dan. DF zna da, kad se pitanje tog zakona rijesi, skinuce crkvu sa grbace i onda mogu nekontrolisano da stiskaju, galame i histerisu do iznemoglosti i, naravno, novih izbora. Ovako su izmedju cekica i nakovnja. Svako insistiranje na funkcijama provocira crkvu, jer Amfilohije nece da se igra sa ovom pobjedom. Nece nove izbore, nece da se kocka. Zato je i zapjenio onomad pod Ostrog na Amfilohija, jer im crkva ne daje podrsku u njihovim ludorijama. A ako se zakon rijesi, onda ce crkva biti uzdrzana, a to je sve sto im treba.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
DF je uspio da podijeli glasače opozicije. Pogledajte komentare sa portala Vijesti i sa portala In4s, prvi pljuju po DF-u, a drugi po URA-i:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lade/komentari
https://www.in4s.net/knezevic-predus...rhom-irinejom/
Ovim je DF ubijedio svoje tvrdokorne glasače da treba prvo riješit problem Zakona o vjeroispovijesti po cijenu novih izbora. Time su uspjeli da ONI ucijene koaliciju Crno na Bijelo. Abazović će morati da popušti ucjenama DF-a ako misli sastavljat novu Vladu.
Na ovaj način će DF sebe predstaviti kao pobjednika litija, jer je cilj bio povlačenje Zakon o vjeroispovijesti. Popularnost unutar svoje koalicije ZBCG će im porast i neće više bit gledani kao gubitnici ove tranzicije vlasti.
Last edited by Admiral Vladimir Barović; 29-09-20 at 19:10.
Vazi, kako je?![]()
Tako sto ce prvo da ih poslusa za to i brze bolje povuce zakon, kako bi onda DF potpuno rasterecno raspalio iz najteze artiljerije i tek onda ucjenjivao za ministarska mjesta. jer onda vise ne bi bilo Alfilohija da im trenira zivce.
Kako ne..
Ako ista u glavu imaju ova trojica nosilaca, treba samo da ih podsjecaju na sporazum i dogovor prije izbora. Pa, gospodo, ako hocete da sve izjalovite, ako hocete nove izbore, ako hocete crkvi noz u ledja dsa zabijete i od gotovog veresiju da pravite, samo uprite!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks