Nije ni vrijeme ni mjesto, bas nije.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Aoooo ljudi, kakvo iznenađenje od DF. Ja sam šokiran...
Kako ćeš da vodiš državu ako ćeš morati ubuduće na svakom dešavanju dje se himna mora intonirati bježati u WC ili kasniti na događaj dok prođe mrska himna? A i tih par stihova nam je najveći problem u državi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dok ih ima i dok imaju svoje predstavnike... Ne mozemo ih iskljucit.
Naravno da se ni meni se svidja, ali to je realnost u ovom trenu.
Ovo je za nas trivijalna stvar u ovom trenu, imamo probleme mnogo vece koji nas satiru, a ako njih rijesimo onda ce se i himna rijesit.
Od rasipanja energije zbog himne samo DPS ima koristi.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Valjda je Krivokapić prisustvovao himni?
Pošto ne gledam, intonira li se himna samo kao instrumental ili sa tekstom? Ako je sa tekstom, intoniraju li se sve 4 strofe?
Da je Hitler lično pisao tekst, u njoj nema jedne jedine riječi koja je uperena protiv bilo koga. Osim toga, i te zadnje dvije strofe su preuzete iz jedne od mnogobrojnih verzija iste pjesme, sigurno ih nije Drljević lično napisao.
Što izvodi ovo Knežević, zna li se?
Lekić je izlapio potpuno.
Šta bi?
Zar ne rekoste kad se pruži ruka ugnjetavanim Srbima, krene putem inkluzije i sruši vlast koja je radila na aparthejdu i njihovoj difamaciji, da će oni, ne samo osjetiti povezanost sa državom, već nagrnuti na stadione da navijaju za Crnu Goru? Ali, avaj... Kako efikasno Abazović mijenja DF "iznutra".![]()
In vino veritas
što je svrha ove tirade Kneževića? pominjanje Vijesti i sve ovo. totalno nepotrebno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Problem je ekipi što se non stop moraju sebi dokazivati koliki su Srbi u nekom njihovom viđenju, da nije himna bila bi zastava, nošnja, crmničko oro, jezik, seljačka filozofija.Sa druge strane imaš ljude koji su shvatili da više nisu opozicija nego budući službenici države.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Of šor patrijarh... :lolblue:
#fakenews
Šta radi pipunčina je li ovo realno???
Greška Lekićeva što je puštao ovog tikvana da govori.
'Zamolicu poslanika Markovica da ne dobaca' :-D
Forever young, i want to be forever young
Zar su već verifikovani mandati?
ovo vam je govor čoeka koji se prepa naroda od sinoć pa pokušava da se opere
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Haha kako ih je neko za uši dobro vuka sinoć
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks