Originally Posted by
extravaganca
To što su svi podržali ekspertsku vladu ne znači da treba da je sastavlja Dritan. (Znači kad bi bili pošteni, a dostina niste, trebalo bi da DF na osnovu osvojenih glasova da i toliko predloga za tu ekspertsku vladu. Za koju su lideri sve tri koalicije rekli da može imati političara/eksperta.
ja sam rekao da bih volio da premijer bude Dritan al da apsolutno nemam nikakav problem da to bude Krivokapić. sam Krivokapić je rekao da ima u vidu eksperte koji bi mogli biti u Vladi (i nisu političari) a ja sa tim nemam nikakvih problema. jer je to cilj

Originally Posted by
extravaganca
To što ja i ti imamo mišljenje o Mandiću , Radunoviću itd je druga stvar. Pričamo o izborima, narod je glasao DF (najviše zbog Krivokpića i crkve) i moramo se sa tim složiti. Ako zanemarimo sve DPS mehanizme DF je ubjedljivi pobjednik ovih izbora. I daj skalaj sa tim splačine. Nije u redu. Nisu svi ljudi tamo splačine. Ili su svi koji ne misle kao ti splačine i sa niskim IQ? Prećeruješ.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
za šta su Mandić, Radunović ili Pedja eksperti? Mandić je ekspert za to kako raditi na štetu naroda. Radunović možda za to kako od poslaničke plate imati auto od sto iljada i par stanova a Pedja je ekspert za to kako biti u Parlamentu svake 4 godine. taman su eksperti kao drugari im iz DPSa. narod nije glasao za DF, tj dobar dio naroda. glasali su za koaliciju u kojoj je DF. SNP im je donio priličan broj glasova. ne vidim Šćekića da je tražio funkciju. DF sam nikad ne može imati 27 mandata. neka izadju na izbore sami preko 10 mandata uzet neće
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks